לוח חדש: "מקומות פנויים בטיסה"

צור בנר

New member
לוח חדש: "מקומות פנויים בטיסה"

פתחתי לוח מודעות חדש (תחת "לוחות") המאפשר לטייסים לבקש להצטרף לטיסות בהן יש מקומות פנויים ומצד שני - טייסים הטסים עם מקומות פנויים והמעוניינים, יכולים לתת הזדמנות למעוניינים בכך - להצטרף אליהם. לוח זה אמור לעזור לתלמידים חדשים המעוניינים להכיר את נהלי הטיסה, הקשר ולשפר התמצאותם וכמו כן לטייסים וחובבי טיסה הרואים בהצטרפות לכל טיסה - חוויה. מתבקש בזה שיתוף פעולה מטייסים שיש במטוסם מקום פנוי. זו יכולה להיות חוויה נחמדה להטיס מישהו ולאפשר לו ללמוד מפעולותיכם או סתם לשמש לכם לחברה. מובהר בזאת שאסור לבקש כל תשלום על טיסות אלו וכן על הנוסע להבין שהוא מוטס בטיסה פרטית ולא מסחרית. כתובת הלוח: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/luhot_main.asp?Id=421&catId=748

שאלה עקרונית

האם אסור לבקש את החלק היחסי של הטיסה. למשל מושב אחד מתוך ארבע בצסנה 172 ??????? אני חושב שזה מותר לחלוטין. בברכה אורי

אנא לתשומת לבכם

כאשר אתם מטיסים, חינם, אדם זר במטוסכם, גם אם הוא "טייס", אתם לוקחים עליכם סיכון משפטי מהותי. רצוי לכל אחד לחשוב על הנושא הזה. ידוע לי על תאונה שבה אשת ההרוג תובעת את הבעלים, לא פחות ולא יותר, על כך שנתן לבעלה להשתמש במטוס ללא תמורה, ולכן "עודד" אותו לקחת סיכון והתאונה באשמתו (החלקית). לצערי הרב, יש יותר עו"ד מטייסים... וזאת כנראה אחת הסיבות לכך שמספר האנשים שאוכל לקחת בפיטס יהיה נמוך מאד.

ווקט

New member
תחתים אותם על חוזה מראש ../images/Emo13.gif

תחתים אותם בחוזה מראש .

זה לא כלכך פשוט

בעקרון, אדם לא יכול לחתום על ויתור נגד רשלנות של אדם אחר נגדו, ובכל מקרה, חתימה זאת אינה תופסת לגבי היורשים, במקרה של מוות.

ווקט

New member
ביטוח רשלנות ...

1.יש חברות ביטוח שמבטחות נגד רשלנות בכל תחום שאתה רק רוצה. אני פעם עשו לי ביטוח בתחום אר מתעופה שעלה 1800 דולר לשנה עד מ 150,000 אלף הגנה. 1.1 אתה יכול לבטח את עצמך פר טיסה ולחייב את הנוסע לשלם אבל אז כל העניין מקבל כאב ראש אחד גדול ! 2. ניראה שאתה מאוד צודק במיוחד אם מדובר באדם זר לגמרי.

כנ"ל

היי צור הרעיון מוצא חן בעיני. מזה זמן מה אני מנסה למצוא דרך לשלב פקחי טיסה בטיסות עם מקומות פנויים. אם יש לך רעיון - תבוא עליך ברכה (גם שולה...) 2. חוצמיזה אתה ממשיך לשכוח כי בתימן יש כבר שנה שניה טיסות לילה ועל האש בכל יום שני. נא לתקן את השיכחה. טומי

צור בנר

New member
מי אמר ששכחתי?

אני כותב במכתב התפוצה רק דברים חדשים שבעלי החברות מבקשים ממני. אלי פרץ לא ביקש להזכיר זאת.

eyalmnm

New member
כאשר אלי פרץ יפסיק לחלוב מאיתנו 120

נבוא כאשר מר אלי פרץ יפסיק לחלוב מאיתנו 120 שח לנחיתה על מסלול שאין בו אפילו זברה שלא נדבר על המותרות וההיתברגנות המסואבת בדרישה להתקנת חבלים לקשירת האוירון לאחר הנחיתה. עד אז אני מקווה שאתם עושים חיים.

למעלה