לוח מודעות- ההפגנה

הפגנה=הגנה../images/Emo25.gif

שמי חגי יוסף אני גם ליקוי שמיעה בן 24 מגני-תיקווה. אני מצטער שלא הייתי בהפגנה ביום שני, שמעתי מחברי שיהיה הפגנה. מאוד רציתי לבוא, היה לי בעיה שאני עובד בסופרמרקט (בר-כל) בבני ברק, ביקשתי מהמנהל שאני חייב לקחת חופש בשביל לנסוע לירושלים, ביקשתי ממנו יפה אבל בסוף הוא לא הסכים, והתחיל להתעצבן ואמר שיש הרבה עבודה, ואמרתי לא עבודה הוא לא באמת חשוב. אתם יודעים כמה הייתי עצוב שלא באתי להפגנה? הייתי מרוכז ובאותו יום. היה לנו צעקות והייתי חייב להחזיק את העבודה, כי אחרת הוא יעיף אותי, כי המצב שלנו על הפנים אין עבודה אין כסף, אז עלי להחזיק את העבודה הזאת. חוץ מזה אם יעיפו אותי מעבודה לא איקבל אף פרוטה מביטוח לאומי, כסף שאני צריך לקבל, אבל עוד היום לא קיבלת כסף שהם היו צריכים לתת לי. אמרו לי שאני מסוגל לעבוד וזה הכל. עלנו להלחם על משרד האוצר שהם חייבים לשלם לנו, בשביל להחיות, אבל דעו לכם שבאמת רציתי לבוא בשביל קהילת חירשים. אם לא הבנתם אולי יש לי שגעיות כתיב אבל תינסו להבין אותה בתודה חגי יוסף החברכם

בואו להפגנה זועקת ביום שני הזה

בואו להפגנה זועקת ביום שני הזה לקהילת החירשים היקרים!!! ברצוני להודיע לכולם... ביום שני הזה יש הפגנה כך אמרו אז הפגנה זועקת שעלינו לקרוע לרגע הזה לגרום התמוטטות בין קהילת חירשים לממשלה חירשת עלינו לתת יד חזק בכוח רצון להילחם לא לתת להם לעשות מאיתנו צחוק כפי שאישרו תקציב ממעט בבדיחה כי הון עולה הוצאות שלא מספיק לעניינים שקשור לתירגום... מכשירי שמיעה ומכשירי שקשור לחירשים ציוד קשר עזרה תירגום כתוביות חדשות וכו.. כמו שדרישות של אגודה החירשים דורשים מהם ומקווה שזה יעזור לנו במימון להצלחה לעתיד עבור קהילת החירשים זה מאד חשוב לי ,לנו ולקהילת החירשים להתעורר ,להתאבק ,להילחם ולהתמודד מול ממשלה חירשת כך אמרתי שאנחנו ננצח אותם עד שיפתחו את עינייהם!! נדרוש מהם דרישות זכויות שמגיע לנו!! בעיקר גם תודיעו לחבריכם משפחתכם לקהל רחב שומעים.. קורא לכל יו"רי סניפי ארצי להתארגן ולקרוא לקהילת החירשים לבוא ביום שני ונאחד עימנו כפי שצריך!! הפגנה יתקיים בירושלים כמו תמיד באוהל מול בניין האוצר אך הלוואי נחסום בכניסה לירושלים הלוואי נחסום בכל כניסות לירושלים כך חשבתי שאולי ניתן לנו להחזיק ידיים ונעמוד שרשרת בידיים מסביב בניין האוצר או כנסת או שהיכן יש מקום חשוב שאפשר למנוע מהם!!! בקשר להסעה כל אחד שירצו לשתתף בהסעה שיפנו לכל יו"רי סניפי ארצי שהיכן הוא היא גר/ה באזור.. שלח/י הודעה שרשרת לחבריכם האם יש משהו טעות שכתבתי שתודיעו לי.... בהצלחה...... ניראה שם ממני טומי

על ההפגנה הגדולה ביום שני הקרוב!!

לאור המצב עם משרד האוצר, עליך לדעת כי, * גמלת סל תקשורת לחרש הוא 288 שקל, * הגדלת שעות שרותי תרגום אושר כך שלעובד 60 שעות ולא עובד 30 שעות * תחנת ממסר כמו שיש בארה"ב אושר בתקציב של 800 אלף שקל, למרות שהמימון לזה עולה מיליון שקל.. ועוד דרישות למיניהם.. בקיצור- החלטנו כל יו"ר הסניפים וחברי המרכז ואיתו אהרון עיניי יו"ר אח"א על המשך המאבק לקדום זכויות החרשים, החלטנו בפה אחד שלא נשקוט וניאבק עד הסוף! לגבי מה יהיה בהפגנה..לא נפרט..לבל שיידלף למשטרה בכלל וכו´.. הפעם לא נחסום כבישים כי לא נגרום לציבור להיות נגדנו כי מצידם שהממשלה תעניק לנו כל מה שנרצה.. הפעם אנו נתמודד מול הממשלה החרשת ונפריע לה בכל הכיוונים..שלב אחרי שלב.. אזי ביום שני ה3.6 נהיה בקרית הממשלה ב10 בבוקר ונישאר שם עד שעות הערב, מאוד חשוב שיגיעו יותר מ50 מכוניות כדי לעזור במשהו שנודיע שם באוהל המחאה!!! אז לכל חיפה והצפון- ביום שני הקרוב יחכו אוטובוסים בקריון בשעה 07:00 ויהיו נקודות איסוף עד לחיפה והישר לירושלים, שעת חזרה בשעות אחצ"ה תלוי במאורעות שיקרו.. אז בבקשה חברים יקרים ויקרות- בואו להירתם למאבק הזה, אלו הזכויות שלכם ואתם חייבים להילחם בעדם! כל סניף שולח כל יום לפחות 2 אנשים ללון באוהל, כל מי שיכול ללון באחד הימים השבוע שיודיע ליו"ר והוועד! אם יש בעיות או שאלות אפשר לפנות אליי! בברכה ושבת שלום שוורצברג אתי יו"ר סניף חיפה ןדוברת מטה המאבק אגב- לגבי השאלות של תומר ועידו אענה בקרוב

GuyMan

New member
לחיפאים

יש לי שאלה במה אתם רוצים מהממשלה? ותגידיו לי כמה אנשים רוצים יקבלו ביטוח לאומי?

Catty

New member
../images/Emo41.gif אל תשכחו!!!!!!!!!!!!!!!!!

לדרוש כתוביות בעברית!!!

Catty

New member
הכסף הוא לא המפתח לאושר...

חשבתם על זה? בכל אופן תזהרו מאוד מאוד שלא יתנחלו אליכם מחבלים חס וחלילה טפו טפו...

Catty

New member
זו לא בושה?

ככה לבוא למשרד האוצר ולבקש כסף? כסף שהנכם יכולים להרוויח במן ידיכם כמו כל אחד אחר? למה חירשים מובטלים טוענים שהם מובטלים דווקא בגלל חירשותם? האין מאות מובטלים שומעים בארצינו? חשבתם על זה? חשבתם שיש כאן בעיות בתקציבים?

המרחפת

New member
לוח מודעות- ההפגנה

אם יש לכם הודעה שקשורה להפגנה- לכאן, בבקשה

תסבירו לי דבר אחד בקשר להפגנה!

איך זה שכל הזמן מדברים על ההפגנה ושהחירשים דורשים מהממשלה כל מיני דברים, חלק מהם מוצדקים יותר וחלק קצת פחות מוצדקים, למשל, יותר שעות תרגום לשפת סימנים, סיוע כספי במימון ציוד עזר ומכשירי שמיעה, כתוביות בטלויזיה, קצבאות ילדים, שיקום רב פעמי, וכו´, דורשים גם "קיום קורסים במוסדות להשכלה גבוהה, בתי ספר ויחסי ציבור בשביל שתהיה מודעות לנושא החירשים" וכן "אפליה מתקנת לחירשים בפסיכומטרי ובקבלה למוסדות השכלה גבוהה" כל זה מצאתי מרשימת הדרישות של החירשים שמופיעה למטה, אבל מה עם חינוך, יותר כסף לילדים חירשים בגנים ובכיתות ראשונות בבתי ספר, חלק מהאנשים שכותבים בפורומי החירשים הם כיום בני 20-30 וכותבים עברית בצורה מזעזעת שאני לא מסוגל להבינה בכלל, אולי זאת טעות לשלוח ילדים חירשים לחינוך מיוחד או לחינוך משולב עם חירשים אחרים. אותי רצו לשלוח בגיל 6 לחינוך מיוחד ואמא שלי לא הסכימה והתעקשה שאלך ללמוד בכיתה רגילה עם שומעים, בסוף הלכתי ליסודי רגיל, חטיבה רגילה, תיכון רגיל, החברים היחידים שהכרתי היו שומעים, השתלבתי יפה, הציונים שלי היו ממוצעים ואפילו גבוהים, לא היו לי קשיים מיוחדים בבית ספר. אני זוכר שהיה לי קצת קשה להתרגל לבית ספר בכיתה א´, אבל בשנים המאוחרות יותר הסתדרתי לגמרי בלי בעיות, כל החומר הרלוונטי הרי כבר ערוך ומוכן ולעתים אפילו מוסבר יותר טוב בספרים. וזה נושא נוסף שכדאי להעלות, סיוע בהשגת חומר לימודים לתלמידים חירשים, כדי שיוכלו ללמוד טוב יותר ולהיות ברמה טובה יותר.

אני מסכימה!

אני מסכימה עם דבריו של אקסצנטרי- לדעתי חייבים להשקיע בעזרה לחירשים בחינוך, כדי שהרמה תעלה, כי זהו הבסיס לכל מה שבא אחרי כן! איך אוכל להתלונן שלא מקבלים אותי לעבודה משרדית, אם לא אדע עברית נכונה, הבנת הנקרא וכתיבה נכונה? לדעתי, החינוך הוא הבסיס, ובו חייבים להשקיע כמה שיותר, והקהילה לקויית השמיעה וגם הקהילה השומעת ייצאו מורווחים מכך.

למעלה