לוח מודעות ואופטופיקים

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
אני קופצת לאילת ושכוווווולם.....

בוקר טוב לככוווווווווווווווווווווווווווולם אוף מאז שהתחילו הלימודים אין לי זמן לשבת יותר מדיי על הנט מדיי פעם אני נכנס במהירות כזאת בשעות מאוחרות של הלילה ואת האמת אני בקושי רואה בעיניים. היום בלילה אני נוסע עם החבר שלי לאילת למלון קיסר שמעתי גם שיש מסיבה במלך שלמה מסיבת גייז מקווה שיהיה מעניין. לגביי סוף שבוע המפורסם אני בסוף נוסע עם חבר שלי לסוף שבוע מטעם העבודה שלו וזה יהיה בסוף בדרום. עוד התפתחות מענינית שהייתה לי השבוע פגשתי את ההורים שלו בחתונה ניגשתי ואמרתי להם ערב טוב אני אמט, הם ידעו שאני בחתונה אך עד שקיבלתי אומץ לגשת אליהם לקח לי חצי זמן מהחתונה, הם היו מאוד נחמדים אבא שלו חייך כל הזמן, אז קישקשנו לנו קצת, והלכתי כל עוד נפשי בי. זה היה עוד צעד ענק היה אחלה עכשיו הם ואני נוכל להרגיש חופשי יותר כשהם יבואו לבקר אותנו כשאני יהיה בבית- עד עכשיו הם הגיעו רק כאשר עבדתי בערבים. עם אבא שלי הייתה לי שיחה מענינית וקצרה , הוא שאל למה אני עדיין לא מתחתן אמרתי לו שכשאני יהיה מוכן אני יודיע לו, ואז הוא מתחיל לצחוק ואומר לי רק שלא תגיד לי שנהיית הומו- ונקרע לי בטלפון מצחוק, ואז באותו רגע ממש שאלו אותי משהו בעבודה, הייתי בשוק ממה שהוא אמר לי ואז התחלתי להתבלבל לא הבנתי מה שאלו אותי ולא ידעתי איך להגיב אז הוא שמע שאני מבולבל ואמר אוקקי הבנתי לבתראות. אז מה עכשיו? לתת לו להמשיך לעכל את זה או שאני צריך לדבר איתו? אל תשכחו שהוא דתי, ואני עכשיו דור ההמשך של המשפחה אחרי שאחי נפטר מה עושים? האם לחכות עוד קצת? אני ממש מבולבל טוב אני חייב לעוף ללימודים אז אנשים יקרים סוף שבוע נפלא ומקסים ורק אהבה

yoval123

New member
מישהו יודע מה עם....

www.gayway.co.il
מה נהייה איתם
האתר נסגר
איזה חבר שלי שהוא הומו(אני לא, ואני דווקא לא חושב שזה דבר כ"כ רע להיות..) ידע שאני חבר בתפוז, והוא ביקש שאני אשאל בשבילו...... אז ממנו, אורן.

Liroy25

New member
מתנדבים ל"הפוך על הפוך"

ותוציאו את הקונוטציה המינית מהראש!! סוטים..סתם! קצת רקע - עמותת על"ם (עזרה לנוער במצבי סיכון ומצוקה) מפעילה בכל רחבי הארץ מרכזי תמיכה ויעוץ לנוער בשם "הפוך על הפוך". המרכזים הללו מנוהלים על ידי עובדים סוציאלים, מתנדבים מבוגרים ומתנדבי נוער. למרכז של "הפוך על הפוך" בחולון דרושים מתנדבים בדחיפות! ההתנדבות היא סה"כ פעם אחת בשבוע מ-15:00 עד 20:00. העבודה היא מול נוער בטווח הגילאים של 13-18. למעונינים ניתן לפנות אלי במסר. תודה!

../images/Emo26.gifעוזי אבן צריך אותך../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

לפני שבוע, כולנו שמחנו והתרגשנו כאשר עוזי אבן עלה על דוכן המליאה בכנסת ונשבע לה אמונים. היה ברור לכולנו שמעתה ואילך יש לנו נציג הומו מוצהר בבית המחוקקים הישראלי, נציג שלנו, אשר ישמיע את קולנו ויהיה לנו לפנים. הציפיות והתכניות היו גדולות וורודות אך כעת, לאחר שהוחלט על הקדמת הבחירות והכנסת התפזרה, עומד עוזי בפתחם של פריימריס מוקדמים (בתוך חודש) ותחרות קשה. עוזי זקוק בדחיפות למספר גדול של מתנדבים שיהיו מוכנים לסייע בביצוע משימה קצרה, אשר תדרוש מכם לתרום מספר דקות מזמנכם, מביתכם. אלו מכם המוכנים לסייע לנו, מתבקשים לשלוח מייל לכתובת: [email protected] בפנייתכם נא לציין שם ומספר טלפון.

../images/Emo23.gif התאהבות בינו לבינה../images/Emo99.gif

פרופ´ איילה מלאך - פּיינס היא פסיכולוגית קלינית, חברתית וארגונית וראש המגמה למדעי ההתנהגות בניהול בבית הספר לניהול של אוניברסיטת בן - גוריון. פרסומיה כוללים עשרה ספרים שתורגמו לשפות רבות, עשרים פרקים בספרים ושבעים מאמרים מדעיים. "התאהבות" יצא לאור באנגלית ותורגם לספרדית, יוונית, הונגרית וקוראנית. "התאהבות" הוא הספר הראשון שמנסה לפענח את המסתורין של ההתאהבות, ולהסביר איך, למה ובמי אנחנו מתאהבים. התאהבות אינה מקרית, אלא מעשה של בחירה. אנחנו בוחרים במי להתאהב, ועושים זאת בדרכים מודעות ולא מודעות כאחד. מתוך נסיונה הקליני העשיר כמטפלת זוגית, מחקרים שערכה והיכרותה העמוקה עם הספרות המחקרית בתחום, מתארת איילה מלאך - פינס את התהליכים הנפשיים הכרוכים בתהליך ההתאהבות, ובוחנת את הדרך שבה חוויות ילדות משוחזרות בחיי האהבה הבוגרים שלנו. "ברצינות מדעית, בחוכמה ובהבנה עמוקה המאפיינים את עבודתה, שופכת איילה מלאך - פיינס אור חדש על החוויה האנושית שהיא אולי המרגשת והמשמעותית מכולן." פרופ´ איילה מלאך פנחס תתארח היום ב 18:00 בפורום בינו לבינה. כולם מוזמנים!

../images/Emo104.gif היפ הופ בכחול ולבן ../images/Emo160.gif

שי חדד הוא הראפר הישראלי הבינלאומי הראשון. שומעים אותו באנגלית, צרפתית ועברית.לאחר ציפייה ממושכת,הצלחה בעולם האנדרגראונד של ההיפהופ הבינלאומי ומספר התארחויות מצליחות (שי 360 מתארח ב "האור מציון" ב-"Hear me Out” של ROY ב-"האור והצל" ומנחה את "המעבדה" ב-102FM).האלבום "Chapters" יוצא לאור .הדיסק כבר בחנויות בקנדה ויהיה בחנויות בארץ ובשאר העולם בנובמבר. Chapters הוא אוטוביוגרפיה מוזיקלית שמאפשרת למאזין להכיר את שי דרך טקסטים אישיים, חברתיים, ופוליטיים. ההפקה היא ברמה בינלאומית וכוללת את: A X The Architek (Montreal), Royale (London)וסאבלימינל (תל אביב). מתארחים בדיסק בין גדולי ההיפהופ המחתרתי של היום: Obscure Disorder, Manchilde ואחרים. שי חדד יתארח היום בשעה 19:00 בפורום מוסיקה שחורה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם!

white star

New member
שיחפש באינדקס של גוגיי

כמה שאני יודע האתר נסגר אבל באינדקס מצויים כל האתרים הישראליים

tuti

New member
../images/Emo50.gif|

אני חושבת שכדאי לקחת אותו לשיחה אחד על אחד . זו הזדמנות טובה ,אולי הוא אמר את זה בכוונה ,הוא לא היה צוחק על הנושא הזה אם לא היה לו חשד וכמו שאומרים בכל צחוק יש קצת אמת... .

למעלה