לוח מודעות והודעות

פיציפית

New member
יש לי שאלה:

מה הקשר בין הכותרת בדף הראשי: "רק דבר אחד מפריע לי אצל אשתי: אמא שלה", לבין תוכן ההודעה? נראה לי שמישהו קצת התבלבל...

manys

New member
פורום דובים גאה לארח...../images/Emo85.gif

ערב גיבוש: קומזיץ לפרטים נוספים לחצו כאן אנא אשרו השתתפותכם

../images/Emo56.gif קונקטינג פיפל ../images/Emo56.gif

אירה כהן מחברת יורוקום תקשורת יבואנית נוקיה לישראל, יתארח היום בשעה 17:00 בפורום סלולארי. אירה מכהן כבר למעלה מ-3 שנים כמנהל פיתוח עסקי, מוצרים ויישומים בחברת יורוקום תקשורת סלולרית נציגת NOKIA MOBILE PHONES בישראל. כמו כן נמנה בין המייסדים של IMIF , הפורום הישראלי לאינטרנט נייד, ומשמש כבר 3 שנים כיושב ראש של הפורום. אירה ישוחח עם הגולשים בפורום על תקשורת הסלולאר, עבר הווה עתיד, יישומים עתידיים, "הדור השלישי" בסלולאר, מוצרים ושירותים. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר הודעות כבר עכשיו!!!

leeloo

New member
../images/Emo32.gif פורום חדש לאוכלי הבשר! ../images/Emo21.gif

סטייק, כנפיים, שיפודים, קבבים, שאוורמה, המבורגרים, קציצות, שניצל, נקניקיה וכיוצא בזה. מה משותף לכולם? ניחשתם נכון, כולם פעם השמיעו קולות, חלק מווווו, חלק מההההההה, וחלק אפילו קוקוריקו. זה הפורום שלהם, הפורום של כל החיות האלה, שהקריבו את חייהן על מזבח הגריל למעננו, האנשים הרעבים. אז אנחנו נהלל אותם, נדבר על הרבה דברים ויהיו הרבה שאלות, איך להכין בשר טוב, מתכונים לאנטריקוט ברוטב חובזות (לא מוספים ירקות לבשר שלי), איך לאכול את הסטייק (רייר וצועק "הצילו"), כשאני מזמין סטייק כמה גרם להזמין? (אני לא מדבר בגרמים אני מדבר בקילו) הפורום הזה הוא בשבילכם, אותם אנשים (כמונו) שלא יכולים לעבור שבוע בלי סטייק עסיסי, אותם אנשים שצריכים מולם בצלחת יצור שהיה פעם חי, לעומת איזה משהו שגדל בגינה. אז הצטרפו אל החוויה עכשיו! anashim.tapuz.co.il/meat תודה להנהלה המדהימה של הפורום על האישור...

הקפצצה

ניי נה ניי ניי ני- צד שני ניי נה ניי ניי ני- צד שני, ניי נה ניי ניי ניי נה נה נה ניי נה ניי ניי-צד שני

לא התבלבל

אלא העניק פרשנות נוספת, רחבה ומושכת להודעה עצמה. המתבלבל כמובן הוסיף את ההמלצה לאחר שהעברתי סכום כסף נכבד לחשבון בנקו.

למעלה