לוח מודעות ושירשור לשעת חירום

Baiano

New member
לחברי הפורום - הודעה חשובה!

שלום לכולם! בימים אלו מוצגות כמה מעבודותיי בבית קפה "Brown Cafe" בכפר סבא (רח' ירושלים 42 - במרכז כ"ס) העבודות הן ציורי שמן על בד (50X70 או 60X80). הציורים מוצגים לצורך מכירה ואתם מוזמנים לבקר במקום, להתרשם ו...לקנות! אז אם מי מכם מעוניין (כמו כן ברשותי מלאי ציורים אשר לא מופיע) מובטחת הנחה מיוחדת לחברי הפורום! (לעוד פרטים אתם יכולים ליצור קשר במסר אישי) תודה וביי!

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif שאלה חשובה לכולם

יש לי שני די וי די בבית האחד של הופעה חיה של גילברטו גיל אמטיוי אקוסטיקו והשני של פרנדה מיניה של קיטנו ולוזו. אין לי מסך בכלל (אישית אני נהנה ממדיה מוסיקלית אבל אין לי אפילו טלויזיה פשוטה ביותר בבית!). את הדי וי די אני רואה מדי פעם דרך המחשב. רציתי לשאול - בהנחה שאזמין אליי הבייתה ל"הקרנה" - מי יהיה מעוניין להגיע? לטובת העניין יהיה צורך במקרן, כלומר שמתחבר לדיוידי ולא מקרן שקופיות. האם למישהו יש ויוכל להביא אותו? לחילופין אני יכול להזמין אליי ל"קונצרט" ללא אפקטים ויזואליים כי שומעים נהדר בכל מקרה. יש מעוניינים?

syair

New member
מילון

אני מכין מילון פורטוגזית-עברית, בפורום תרמילאים, לטובת המטיילים כמובן, והכל בעזרתה של מנהלת הפורום שלכם. אם מישהו מעוניין לעזור, אתם יכולים להוסיף עוד מונחים, וגם להוסיף הסבר משלכם למילים שכבר קיימות.

hemish

New member
קפוארה

אשמח לדעת היכן ניתן ללמוד קפוארה. גילאי 30 + תודה

תרימו ת'רייטינג ../images/Emo148.gif תפוז Live

הזדמנות לשוחח היום עם אביעד קיסוס, הכתב הציני והשנון של רייטינג, ושותפו של טל ברמן לתוכנית הבוקר של רדיו ת"א. קיסוס ידבר על גאווה בתקשורת ובכלל. כל זה יקרה Live היום ב-19:00 בפורום גאווה צעירה.
אנחנו מזכירים לכם על פרוייקט "לא לאלימות במגרשים" של פורומי הכדורגל של תפוז אנשים. מי שעדיין לא הצביע בעבור הלוגו שילווה את הפרוייקט מוזמן לעשות זאת עכשיו בפורום מכבי חיפה.
המקום הראשון במצעד השבועי של תפוז התחלף בלי שהרגשנו. כריסטינה אגילרה יורדת שלב אחד למקום השני עם Beautiful, ואל המקום הראשון נכנסת בסערה שינייד קווין, זמרת חדשה ומבטיחה עם להיט בכורה. דרגו עכשיו את הלהיט האהוב עליכם כדי להשפיע על הלהיטים האמיתיים של השבוע!

jusmin88

New member
היי אני צריכה עזרה דחופה..

אני צריכה שירים מוכרים לטיניים... שכולם מכירים כאילה שמשמיעים במסיבות ומקפיצים את כולם תודה מראש ..

תותיתת

New member
חייבת למצוא את השיר הזה !!!!

יש איזה שיר של ריקודי שורות הייתי במסיבה ופתאום כולם התחילו לרקוד בפזמון שלו הם שרים (או צועקים) שמות של מקומות - מדינות HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

elinor18

New member
האירוע הגדול של סוף השבוע../images/Emo66.gif

מחר(21/3) תתקיים מסיבת פורים בפורטו לוקו מסיבה ענקית! משהו גדול! ריו סול וטנירה!!!
-------------------------- אנשים ,אתם תגיעו???
א-ל-י-נ-ו-ר-ק-ו

shellyland

New member
אם יש מעוניינים? אתה שואל ברצינות?

תרשום מהר מקום אחד על שמי. לצערי אין לי ציוד הקרנה מכל סוג שהוא, אבל אני מוכנה לתרום את מיטב תבשילי לאירוע ולהנמס על הרצפה כשקאיטנו
יופיע על המרקע. מי עוד?

מאיפה אתה בארץ?

ישנן קבוצות כמעט בכל מקום בארץ.. כנס לאתר של קפוארה-ישראל יש שם פירוט לפי מדריכים ולפי אזורים בארץ.. אה כן.. זה לא הגיל זה התרגיל!

giladsabach

New member
הנה השיר...../images/Emo8.gif

סביר להניח שאת מתכוונת לזה. Latinos - Proyecto Uno

elinor18

New member
שלום! ../images/Emo65.gif../images/Emo2.gif../images/Emo127.gif

ההודעה שלי קצת "נעלמה" ואיתה גם התגובות שלכם! אז חבר'ה תגיבו - בפקודה!!!!
א-ל-י-נ-ו-ר-ק-ו

בהביבו

New member
מוקיד כאן ואתם גם. ../images/Emo13.gif

בכבוד רב, גבירותי ורובתי, אני מתכבד להזמינכם אל פורום מוקי די! פורום מוקי די, אשר נפתח במיוחד עבור הזמר, אשר בו תוכלו לכתוב, להיתייעץ, לשוחח, הופעות, פרסים, ועוד סתאאםםםםם דברים.
כולכם מוזמנים להיכנס, ולהיות פעלים
. כמובן, בקרוב אירוח מיוחד בפורום. יש למה לחכות !!.
פורום מוקי די.
(פירסום זה אישור המנהל ע"H מערכת אישורי הפירסום - תפוז! )

אמחש לבוא, כמובן, אך לצערי אין

לי ציוד העונה על הדרישות... סחתיין על היוזמנה המבורכת נעם

shellyland

New member
לוח מודעות ושירשור לשעת חירום

~~במקרה של שירשור אמת יופיעו הודעות עולות ויורדות~~

למעלה