לוח מודעות ו
ות

ממליצה לך:

להכנס למאמרי ולקישורי הפורום כאן, וגם לחזור לדף הקודם, לאירוח של עו"ד אירית רוזנבלום - אם תצטרכי עוד... תגידי!

עוד אפשרות

וסליחה אם אני כותבת את מה שמובן מאליו: אם תקישי בגוגל את המילים הבאות: child adoption homosexuals lesbians gay תקבלי המון חומר, רלוונטי יותר או פחות. אני מניחה שאם תקישי בנוסף לנ"ל גם influence effect הרלוונטיות תעלה. אפשר לבדוק תשובה תשובה (הכי מומלץ), או להסתכל על כתובות האינטרנט (URL)של התשובות: סיומת org לבטח תסמן ארגונים של הומולסבים (וזה טוב, כי שם לבטח תובא גם ביבליוגרפיה לחיזוק העמדות), או שתסמן ארגונים נוצריים מתנגדים (אולי תעניין אותך גם הביבליוגרפיה שלהם) סיומת edu תאפיין עבודות שהוגשו במסגרת אוניברסיטאית, ויש להניח שמצורפת ביבליוגרפיה רלוונטית. הנה שלוש מהתוצאות של החיפוש (ההתחלתי, הפחות מדויק): אחת, נייר העמדה של האקדמיה האמריקאית לפדיאטריה, שקובע שאין כל בעיה עם אימוץ למשפחה הומולסבית - הקביעה הזו הקפיצה קדימה את נכונות החברה והמדינה בארה"ב לאפשר אימוץ שכזה שניה, של ארגון הומולסבי שנותן סקירה גם על המצב החוקי אך גם ביבליוגרפיה טובה הרלוונטית לעניינך ושלישית, העוסקת בנושאים הקשורים למיניות האדם, של אוניברסיטה בקליפורניה שיהיה בהצלחה. נשמח אם תעלי את תוצאותיך הסופיות לאינטרנט, וגם נשמח לשמוע מדוע בחרת דווקא בנושא הזה לעבודה הסמינריונית.

אכן מרתקים ../images/Emo42.gif

הייתי אומרת שאין טעם לחפש ביותר מ-50 התשובות הראשונות בגוגל, כי בד"כ סדר הרלוונטיות הולך ויורד. ככל שתכתבי יותר מילות חיפוש, כך החיפוש יתייעל. אמנם יש 36,000 תשובות שהתקבלו לחיפוש, אך אלה שבהן רוב המלים מופיע יתקבלו ראשונות בגוגל, ובָּמקום ה-10,000 תשובות בהן אולי יש רק שתיים מהמילים בחיפוש... בכלל...אם 10 התשובות הראשונות לא בכיוון, סימן שצריך לשנות את מילות החיפוש. והעיקר - לא לפחד כלל

בוקר טוב ../images/Emo13.gif איך תבלו את השבת?

אנחנו נזדנב לנו ונבוא למכירה , זוכרות/ים? "האירוע יערך יום שישי ויום שבת, 29-28 לנובמבר 2003 במתחם מגדלי זיו (ראול וולנברג 24 ) בקרית עתידים, רמת החייל, תל אביב. השעות: יום שישי, 28.11.03, בין 10:00-18:00 יום שבת, 29.11.03, בין 11:00-21:00 במקום: מבחר רחב של מוצרים ובגדי מעצבים, כיבוד קל ויין ופינת יצירה לילדים! הכנסות: כל ההכנסות מהאירוע קודש למרכז הסיוע. " ואיפה אתם ?

עזרה...

אני מחפשת בלוג של מישהי מהפורום הזה ספציפית, אם איני טועה שם המשתמש שלה הוא dana איך אוכל למצוא את הבלוג שלה?

כמה זה עולה?

אני גיי ששוקל הבאת ילד לעולם עם ידידה טובה (סטרייטית). כמה עולה לגדל ילד בחודש (הכוונה לשנים הראשונות)? אלפיים? שלושת אלפים? פחות? יותר? כמה אצטרך לשלם מזונות במידה והילד יהיה במשמורת של האם? אשמח גם לקבל שם של עורך/ת דין שעוסק/ת בהכנת חוזים לקראת הורות משותפת.

ואם כבר אז כבר

כתבתי את החיפוש המורחב: effect influence child adoption gays homosexuals lesbians והתשובות שקיבלתי באמת יותר רלוונטיות. למרות שתפשפשי בעצמך, איני מתאפקת מלצרף אחת מהתשובות הראשונות שהתקבלו; סקירה שנראית לי מצוינת, שנושאה מוגדר כך: Gay and Lesbian Parenting: Effects on their Children פגיעה בול, לא?

טוטולס

New member
עוד טיפ לגוגל

אפשר להשתמש ב advanced search, ולהגביל את ה domain להיות .org או .edu , מומלץ.

אבא גאה

New member
לנו יש יום עמוס

בשעה 2:20 אנחנו הולכים לקבוצה שמארגנת העירייה, קבוצת משחק לילדים ממשפחות הומולסביות ולנו ההורים יש פינה ותה צמחים. בשעה חמש אנחנו הולכים לא.ערב שהוזמנו אליה שהיא "מועדון ארוחת הערב" ערימה של לסביות אמהות שנפגשות פעם בחודש לארוחת ערב עם הילדים. ובעלי אמר לי :"הנה, אולי סוף סוף תפגוש מספיק לסביות ותהיה מאושר" ואני רק מקווה שהוא צודק

כמה זה עולה?

בכסף, תלוי... דמי מזונות ממוצעים, סובבים את ה- 2,000 ש"ח. כל היתר, תלוי בהסכם שיהיה בינכם. עו"ד מצויינת לעניין היא אירית רוזנבלום, מארגון "משפחה חדשה" - שאת פרטיו תוכל לראות בכרטיס האישי שלה , כאן בהודעותיה.

הוצאות הגידול

זה אינו נקרא חוזה ממון (שהרי אין לנו נכסים משותפים) אלא חוזה לצורך הבאת ילד לעולם. מאחר והילד עדיין בגדר רעיון בלבד קשה לי לדעת כמה זה עולה... כמה עולה מעון? כמה עולים טיטולים? כמה עולים בגדים ותרופות ועוד אלף ואחד דברים? אני מעונין לדעת פחות יותר בכמה נאמדת הוצאה חודשית שוטפת גלובלית (עבור שני ההורים) של גידול ילד?

פרח7

New member
../images/Emo103.gif כסף מסובב ת'עולם...

כמה מוציאים על ילד? זוהי אם כל השאלות. תלוי אם אתה גר בצפון תל אביב או בכפר קטן בפריפריה. יש או אין עזרה של הורים. יש או אין חברים שמהם אפשר לקבל בגדים משומשים, בקבוקים, צעצועים, ספרים, רהיטים... האם אתה מכניס הוצאות שכ"ד חלקיות חשמל וכו' הוצאות חודשיות: משפחתון= מעון הטווח הוא 1600 עד 2300 (אם צריך מטפלת בהתחלה 3500 ש"ח) חיתולים= ~150 ש"ח תחליף חלב אם = 200 ש"ח. בגדים, מצעים שמיכות... ריהוט בקבוקים ספרים, קלטות וצעצועים סרטים הצגות חוגים 150 ש"ח הוצאות על חגים וחופשות (לאו דווקא חופשה משפחתית אלא כל תעסוקה שהיא בתקופת החופשה מהגן עולה ים של כסף) עזרה בבית בתשלום (כדי לפנות זמן לילדים)... מול זה יש כמובן לקזז את הכסף שמקבלים מביטוח לאומי (140 ש"ח) זה נשמע נורא יקר אבל איכשהו כולם מסתדרים שיהיה בהצלחה!!!

אבא גאה

New member
אחרי שהזכרת לי את ה-140 ש"ח

מהביטוח הלאומי אז נזכרתי איך זה שכולם מסתדרים.

Yaara77

New member
It's a twofold expence

First, you count the out-of-pocket endless expenses, than add 50% unexpected )people say I'm an optimist) Then, count the loss of income for the endless hours of child-care and nurturing Then think of the taste of the child when you kiss him/her It is worthy all the price in the world. Huggles Yaara

חוזה להולדה זה סיפור אחד

וחוזה לגירושים זה חוזה אחר. בעיקרון החוזה שאתה הולך לחתום עליו זה הצהרת כוונות,רצון משותף ללדת יחד למרות שלא מתקיים בינכם קשר מעבר,לכן חותמים בחוזה הזה על כך שהרכוש הוא לא משותף ושאין אתם מקיימים בית משותף בקיצור שלא מתקיים בינכם מערכת יחסי זוג. מה שאתה שואל עכשיו זה על איך אתם אמורים לחלוק את הילד וכמה כסף זה יעלה לכם,כמה כסף תצטרך להעביר לאמא של הילד. התשובה היא כמה שאתה יכול,הרי אתה מעוניין לתת את הטוב ביותר לילד שיוולד לא? תראה דמי מזונות הם לא רק לשנה הראשונה ,21 שנה יש לך לתת דמי מזונות השאלה באיזו דרך אתה מתכוון להעביר אותם. להגיד שכל ההוצאות עליך ,להגיד שאתה רוצה חשבון בנק נפרד לילד שממנו יצאו ההוצאות לילד. ניסיתי לחשוב כמה עולה לי,זה יותר מסך השלם,מה הכוונה יותר ממה שבה בצורה מוחשית,ילד לא רק עולה בחיתולים וצעצועים וכו,ילד למשל עולה בירידה ביכולת להשתכר,למה? כי צריך לא פעם להפחית שעות עבודה,כי לא פעם מפותרות הנשים שיולדות ,כי הבית לא מתאים וצריך לעבור דירה,בקיצור אין מקרה אחד דומה לאחר. ואתה מוזמן לכתוב לי אשמח לתת לך יותר פרטים על מהות החוזה.

תודה על ההתיחסויות

עזרתם לי לקבל מושג כללי לגבי ההוצאות. זה נשמע קצת מפחיד (בפרט מאחר ומצבה הכלכלי של בת זוגי אינו מזהיר ...ואף אני מרוויח משכורת ממוצעת במשק) אבל לא נראה לי שזו תהיה סיבה שלא לצאת למסע המרתק הזה. מי אמר שרק עשירים יכולים לגדל ילדים????

למעלה