לוח מודעות חדשדש :)

מפגש שני של קבוצת הנוער הטרנסג'נדר

המפגש השני של קבוצת השיחה למתבגרים טרנסג'נדרים ייערך ביום ראשון הבא, 29 בפברואר, בשעה 19:00, בסניף תל אביב של אגודת ההומואים, הלסביות, הבי והטרנסג'נדרים, רחוב נחלת בנימין 18. הקבוצה פתוחה לטרנסג'נדרים ולמתלבטים בנושא זהות המגדר בני 15 עד 21. לפרטים נא להתקשר ל-: 03-5167235 או 03-5167236. נורה

מחר הקרנת יותר טוב משוקולד ../images/Emo44.gif

לכל מי שעוד לא ראתה ולכל מי שרוצה לראות שוב ובאופן כללי לכל מי מחר יותר טוב משוקולד הינריך בל - נחלת בנימין 24 ברבע לתשע (20:45) 10 ש"ח אם כבר הצטרפת לקלף, אם לא - אז זו הזדמנות (או במילים אחרות 15 ש"ח) בבקשה להשאיר את הפאות הגבוהות בבית כדי לא להסתיר לאלו שמאחוריכן.

DarlingAdam

New member
כל אחה"צ

לא יכולתי לעלות, !@#@%#@$. אולי כדאי לי לבקש backup ISP מתפוז... אבל אני בטח אהיה באזור בבוקר, אם תרצה.

נער טרנסג'נדר

בג'נדר הנערי שלי אני בן 15 בערך, נראה לי. אבל בגיל הביולוגי כבר מזמן עברתי את הגיל. אני תוהה האם אני טרנסג'נדר טרנסגילאי? לא שהייתי רוצה להשתתף בקבוצת הנוער, רק שלפתע עלתה בי התהייה הזו לגבי עצמי והפערים הגילאיים בין הזהויות המגדריות שלי. וסיפור (לא) קשור. לפני שבוע נסעתי במונית, ישבתי ליד הנהג עם המעיל הקצת פמי שלי (שהוא יותר חם מהמעיל היותר בוצ'י שאני הולך איתו רוב הזמן, עם החורים בגב). בסוף הנסיעה הנהג הסתכל עלי ושאל: "אתה רוצה קבלה, בשביל אבא שלך?"

לא, כבר כמעט תמיד

מתייחסים אליי ברחוב כבן (כי חורף בינתיים, והבגדים גדולים ומסתירים). אני כבר לא מתרגש מהסתמיים, רק מיוצאי הדופן. והקטע עם "בשביל אבא שלך" היה כל כך מקסים ומרגש :) אגב אבות, לא מזמן כשהייתי בחנות בגדים ובחנתי חולצות, המוכר ניגש אליי, טפח בחיבה על שכמי ואמר "לא, אבא'לה, אלה גדולות מדי בשבילך, אתה צריך את אלה שכאן, מידה סמול". נשיקות.

Yaara77

New member
הגיל המיגדרי

הוא על פי המודל שלי ללא כל ביסוס - רק ספקולציה גיל הקפאת המיגדר בדיפ פריז ועוד מספר השנים במודעות ותהליך ההשתנות אצל בנות: 12 ועוד מס' שנים בתהליך אצל בנים: 13 ועוד כנ"ל לכן אם אתה 4 שנים מודע להיותך בן ופועל בכיוון גילך המיגדרי 17 ואתה קצת פרוע וקופצני אפילו אם גילך הביולוגי 27 או 37 יערה

DarlingAdam

New member
לוח מודעות חדשדש :)

שימו לב להודעה החשובה של פריק, ולמסיבה של מאריק.

יש היום מסיבה

מסיבת דראג קינג בקוסמונאוט, רח' המחוגה 4 (נראה לי). אלו אותן מארגנות ואותו דראג קינג שהיו במסיבה הקודמת ב"לילה", אבל בכל זאת, פורים וכו'. [וגם, מאירועי אתמול: אמא התעניינה (בפעם החמישית מאז שסיפרתי לה) אם אני וקלארנס מדברים בלשון זכר, אז אחרי שהתעצבנתי שהיא שואלת שוב ושוב הסברתי לה שכרגע כן, אבל בעיקר מתוך הרגל והיינו רוצים שזה יהיה קצת יותר מעורבב ופחות מוחלט. היא לא הגיבה. בערב הייתי במסעדה עם המשפחה שלי והמלצר פנה אליי בלשון זכר בערך שלוש פעמים. הגנבתי מבטים משועשעים לאמאבא אבל הם לא אמרו כלום, רק הקשיבו בקשב רב. בהמשך אחותי הקטנה סיפרה שהם לומדים בשיעור אנגלית על ילד/ה שההורים שלו/ה מגדלים אותו/ה בלי להחליט אם זה בן או בת, כלומר בגדים ורודים וכחולים, נגרות ואפייה וכו', וגם האחות השנייה סיפרה שבסוציולוגיה הם למדו על מישהי שלא נתנה לבת שלה ללבוש שמלות ולשחק בבובות. אמא אמרה שגם זה סוג של החלטה. היה מוזר.]

ליטל ו

New member
לפחות יש האזנה...

נשמע לי שהם סופגים מידע לאיטם, נשמע אופטימי.

למעלה