לוח מודעות חדש

DarlingAdam

New member
לא יכול לדבר על המרכז עצמו,

אבל כ webmaster אני די מזועזע מאיך שהאתר בנוי ומנוהל ונראה - והכתובת...

../images/Emo4.gif שיואו...

אני ממש לא אנינה.. אבל חבל שאתר כזה חשוב, כל-כך בלתי קריא. כואב בעיניים לקרוא בדפים, וקשה להתרכז . אולי תגייסו , אפילו בהתנדבות, מישו טיפה מקצועי שיתן לאתר מבנה יותר ידידותי לקהל? ממש-ממש חבל.

אשמח לחזור על הפרטים:

מס' הטלפון: 051-508940 (ליאת) מסיבות בהן ניתן למצוא בנים הלבושים בבגדי נשים: * שאדו. * תיאטרון. * מצעדי גאווה. * מסיבות חד פעמיות למיניהן.

DarlingAdam

New member
לא נעלמה,

אלא עברה ללוח המודעות, שאליו הייתה אמורה להיות משורשרת מראש.

DarlingAdam

New member
עבר עמוד אחד אחורה,

זה לא כזה רחוק לדפדף. לשם אמורים אנשים לשרשר את הודעותיהם בנוגע לאירועים וכדומה, ומאחר והם אינם עושים זאת בעצמם, אני נאלץ לנקות אחריהם.

ניבי נ

New member
סתם נכנסתי להגיד שלום

והחלטתי גם להגיב. אצלי לא גרמתי שידברו אלי בלשון נקבה. גרמו לי לדבר - שיחת הטלפון הראשונה שלי עם ענבר (לפני שנתיים ומשהו), היתה לפני שדיברתי אי פעם בנקבה, והיא הכריחה אותי: "מה זה לא יודע?! לא יודעת!". אחר-כך, במפגש הטרנסיות הראשון בו השתתפתי, בקפה תיאו ז"ל, פנו אלי כמעט כל הנוכחות בנקבה, ואני לא כל כך ידעתי איך לענות (נראיתי אז מאד בן). כנ"ל שותפתי לדירה דאז, ששאלה אותי כל הזמן אם מותר לה לפנות אליי בנקבה, וכנ"ל בת זוגתה דאז, וזו שאחריה גם כן. למעשה, אחת השאלות הראשונות של כמעט כל מי שנודע לו עלי היתה - "אז מעכשיו לפנות אלייך בנקבה?" (חברים, חברים לעבודה, רופאים וכו')

natali0106

New member
למה לך מותר ולאחרים אסור!!!

אדם לפניי יומיים כתבתי פה למישהו מזעזע ואתה מחקת את ההודעה!!!! למה לך מותר להשתמש במילים "לא יפות" ולאחרים אסור!!!! לא מקובל שאתה תמחוק הודעות של כותבים פה. במידה ושוב זה יעשה אני יפנה לגורמים בתפוז. זהו אינו איום אלא לכל אחד מותר להביע דעתו גם עם לא נראה לך!!!!

DarlingAdam

New member
ואם כבר הצעות ייעול,

תשקיעו כמה שקלים, או אפילו תסתפחו לאחד מאתרי הגייז הגדולים, ותמצאו כתובת קצת יותר מקצועית מג'יאוסיטיז? geocities.com/berger_ilana ? זה מביך. אפילו לאתר הפנדום הקטן והמוכה שלי מצאתי כתובת יותר טובה מזו :) ועוד שאלה: "המרכז הישראלי" לזה וזה - זה קטע רשמי? כלומר, יש הכרה לאומית וממשלתית או משהו?

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif../images/Emo82.gif

היום ב-18:00 פורום מוזיקה אלקטרונית מארח את הגאווה הישראלית בתחום, הרכב violet vision, שי רביב ויונתן דגן שיענו לשאלות הגולשים.
יניב וייצמן, העומד בראש ארגון הנוער הגאה יתארח הערב ב-20:00 בפורום גאווה צעירה, ייעץ ויענה לשאלות המתלבטים והלא-מתלבטים שביניכם, בסוגיית הזהות המינית.
הערב ב-22:45 תוכלו לפגוש את אליענה, שתענה לשאלותיכם Live מהוילה של פרוייקט Y בצ'ט של אתר הפרוייקט. ניתן לשרשר כבר עכשיו שאלות בפורום ערוץ YTV

../images/Emo34.gifמעוניינים להיות חברי וועד../images/Emo35.gif

וועד נוער-סניף ת"א מזמין אתכם, הומואים, לסביות, ביסקסואלים, טראנסג'נדרס ומתלבטים, להצטרף אלינו, ולתרום לנוער הגאה בארץ ובאיזור המרכז בפרט.
ההשתתפות עד גיל 23 בלבד! לפרטים והרשמה: ליאת 051-508940 בראשון בדצמבר, נסגר וועד הנוער, ולא תהיה אפשרות להצטרף!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo91.gif

היום ב-21:30, מיד לאחר שידור התוכנית "ספיישל מסך הזהב" בערוץ E! בהנחיית גלית גוטמן, תגיע גלית להתארח בפורום ערוץ E ותענה לשאלותיכם. אפשר להכניס כבר עכשיו שאלות לפורום.
בפורום משחקי השכונה מתארח היום ב-18:00 רונן זוהר, סמנכ"ל השיווק של גלידות שטראוס, שישבור את כל המיתוסים לגבי הממתיק הרשמי של החורף: הקרמבו. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול אתם יכולים לשאול כבר עכשיו בפורום.
היום ב-20:00 פורום כלבים מארח את מאלף הכלבים המקצועי יוסי סמואל שיענה לשאלותיכם ואיך אפשר בלי ה-
הערב ב-18:30 פורום ערוץ YTV מארח את ירון כפכפי, המורה שמלמד את החבר'ה של פרוייקט Y מה זה להיות כוכבים על אמת. אילו סודות הוא יגלה לנו? כל זאת ועוד בצ'ט של פורום YTV
תפוז אנשים מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להקרנת הבכורה של הסרט in america. דרמה מרגשת של הבמאי ג'ים שרידן, מי שעשה גם את "בשם האב" ו"כף רגלי השמאלית". כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לאתר של In America, לענות על שתי שאלות ולזכות, אז... קדימה!

DarlingAdam

New member
בדיוק אתמול יצא לי!

זה היה כזה שמח. בחור צעיר שאני מכיר ושתמיד היה לו "לא נעים" לבקש אפילו מחבריו הטובים להשתמש בלשון זכר. ואתמול ישבנו אני וחברה וקראנו לו Boy במשך שעות והוא היה כל כך מאושר - יווו, איזה לילה שמח זה היה. נכון שזה הכי כיף? הרגעים הראשונים האלו? :) הוא ממש בכה מאושר. והיי, שלום ניבי :)

DarlingAdam

New member
בואי נספור את ההבדלים.

אני אומר שהאתר בנוי גרוע. את קראת למישהו מטומטם ומוג לב. את שמה לב איפה ההבדלים? ואולי תפסיקי לאיים כבר במשפט "אני אגיד אותך למנהל"? מותר לכל אחד להביע את דעתו, כן. יש גם דבר שנקרא נימוס. מקובל מאוד שאני אמחק הודעה שמזלזלת קשות בכותב אחר בפורום, למעשה, בשביל זה הביאו אותי לפה. אורי, בהודעה שלו, הביע את דעתו, ואת תקפת אותו, ולכן נמחקה הודעתך. ולהבא, את ההתקפות האישיות, תעשי בבקשה בהודעות פרטיות ולא על גבי הפורום.

אחד על אחד עם יניב ויצמן, היום בג"צ

היום בשעה 20 יתארח יניב ויצמן, יו"ר ארגון הנוער הגאה בפורום גאווה צעירה
האירוח יתקיים לכבוד עונת הפעילות החדשה של ארגון הנוער הגאה
שהחלה בימים אלו ממש
אם יש לכם שאלות(
), הערות(
), הארות(
) שתמיד רציתם להפנות לארגון הנוער הגאה- יניב ישמח לענות היום
היום בשעה 20:00 בפורום גאווה צעירה בתפוז http://forums.tapuz.co.il/youngpride אחד על אחד עם ארגון הנוער הגאה, הזדמנות של פעם ב...

matanbu

New member
אוווו איזה חמודים

אני כבר דוברת בועד משלי (ועד נוער גאה אילת והערבה rulez!!)

matanbu

New member
ממתי תפוז דורשים לסמן מין?

רציתי לעדכן את הפרטים שלי, והוא הכריח אותי לבחור מין. אוף!

יסמין 28

New member
רציתי לספר שהיינו באילת

ולכן לא כתבתי הרבה זמן היה מאד כיף, ופגשנו את מתן! היינו במסיבת גייז, והופיעה שם יהלומה בת פורת שהיתה מצויינת, הקהל אהב אותה ופשוט לא נתנו לה לרדת מהבמה. שורת המחץ: "בשירותים מישהו שאל אותי אם אני בן או בת. עניתי לו שאני אשה עם פות עומד". בכל אופן, גם מתן היה שם, והוא היה חמווווווד... לא כל כך יכולנו לדבר בגלל הרעש ובגלל שמתן היה, איך לומר זאת בעדינות, טיפה עסוק, אבל בכל זאת, היה כיף להכיר
אה, ואת הנופש הבא אני עושה בסיני. איך אפשר לנוח בים כשכל הזמן דופקים לך בראש הפעלות ואייל גולן ואגאדו-דו-דו?!?!

matanbu

New member
היי! אני חמוווווד! ../images/Emo9.gif

היה נורא כיף להפגש!!!! שידור חוזר באיזה מפגש בקרוב? ;) מאיה, אחרי שהלכתם: "אה, אז ההיא היתה גבר?", "משהו כזה", "יפה לה". חחח, אייל גולן היה פה? חחחח. ואני לא בטוח שבסיני יש מסיבות גייז...

למעלה