לוח מודעות (מו מו מו )

חופרתת

New member
../images/Emo168.gifג'ם סשן לנשים בפאב ה"שלושים"

הליין הכי ייחודי בעיר! שימו לב! בכל יום ראשון מהשעה 21:00 בערב ואחרי העבודה, יש איפה לשבת , לשתות משהו, לפגוש מישהי.. מוסיקה טובה , אווריה מגנינה ואינטימית על נרות, ברמניות ומארחות יפות ומגניבות...
לכל המוסיקאיות ביננו:
*במה פתוחה לג`ם סאשן, כשרונות צעירות עולות לבמה מתופפות, מנגנות ושרות... הייתי ונהנתי... פאב ה"שלושים" רחוב אבן גבירול 18, ת"א (ליד "קפה משוגעת"), 03-6956718

הסנאטור ארנסטו סקורסון יצא מהארון-

"אני לא חושב שיש לנטייתי המינית משהו עם איך שאני עושה את עבודתי כנבחר ציבור. זה רק נראה כדבר הטוב לעשותו בעבורי, בזמן הנכון". 11 שנים בסנאט, ורק השנה, בעקבות חתימתו של פול פאטון, על הוראה האוסרת על אפליה כנגד מועסקים או מועמדים למשרות בגין נטייתם המינית או זהותם המגדרית, העז לצאת מהארון. אם אצלינו, על פי סטטיסטיקה זהירה, יש 12 חברותים גאות/ים בכנסת - מה יגרום להן שיעזו?

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

../images/Emo18.gif יתכנו תקלות באתר

לצערנו בימים האחרונים אנו נתקלים בתקלה, המונעת שיגור הודעות בפורומים מסוימים. הצוות הטכני עושה כל מאמץ לאתר את התקלה ולתקן אותה בהקדם. ייתכנו שיבושים בגלישה בשעות הקרובות, איתכם הסליחה.

klaramiriam

New member
מטפלת מנוסה מחפשת להוסיף ילדים בגיל

שמי קלרה בן-משה, יוצאת קיבוץ. נסיון רב-שנים בחינוך לגיל הרך. מטפלת בבית הילדים של הקיבוץ במשך שנים רבות. בוגרת השתלמויות מקצעויות בתחום מטעם משרד החינוך. בוגרת בי"הס לאומנות על שם קלישר. הילדים מקבלים טיפול אישי וחם בסביבה יצירתית ומסקרנת. ניתן לפנות אליי בכל שעות היום והערב בטלפון: 03-7399617 או בנייד: 051-718514 מספר המקומות מוגבל.

klaramiriam

New member
פרטים

מדובר במשפחתון, בין חמישה עד שבעה ילדים בגילאים שנה עד שלוש, באזור רחוב מח"ל

כנס בריאות נשים - באונ' בן גוריון

כדאי להציץ בתוכניה: משום מה התפוז לא מאפשר להציב את הקובץ, אז הנה הוא לפניכם בהודעה אחרת:

למעלה