לוח מודעות

אפרת12

New member
דרושות לסרט בהופ הורים

לסרט בהופ הורים דרושות נשים שמעונינות להתראיין ושמלבטות בין עבודה-קריירה-בעל-ילדים ושעוברות תהליך בעקבות ההתלבטות. אם מישהי מעונינת התחקירנית מאוד תשמח: שמה יעלי והמייל שלה [email protected]

boringvered

New member
המממ...

היינו, האם לוותר על עבודה? לא ברור לי הנושא... כי אמהות/קריירה כן קשור... אבל לא ברור לי השאר. ורד

אפרת12

New member
אז תשלחי לה מייל

זה בחינם (בעיקר אם תעשי את זה מהעבודה
...)

ענתש

New member
מממ... אם המדיה לא היתה טלויזיה

אז אולי. מול מצלמות אני לא יושבת, בעיה של בטחון עצמי...

הצעת עבודה (גם) לאמהות

אני מעתיקה לכאן תוכן מודעה למשרה מלאה לעיתונאי/ת דו-לשוני (אנגלית/עברית). המשרה מתאימה גם לאימהות, כלומר אפשר לבוא מוקדם בבוקר ולצאת אחר הצהריים. An international news Web site seeks: A bilingual (English/Hebrew) journalist for a full time post in Jerusalem. Required: • Proven professional experience + references. • Good knowledge of Israel and Middle East current affairs. • Ability to edit and write English copy for Internet. • Working knowledge of Hebrew for news-gathering and research. • Ability to produce Hebrew copy – desirable. Please send your CV and references to: [email protected] or fax no. 02-5670038. לאתר חדשות בינלאומי דרוש/ה: עיתונאי/ת דו-לשוני (אנגלית/עברית) עם נסיון והמלצות לעבודה במשרה מלאה בירושלים. תכונות דרושות: • הכרה טובה של הנושאים העיתונאיים העיקריים בישראל והמזרח התיכון. • יכולת ניסוח, כתיבה ועריכה ברמה עיתונאית באנגלית. • ידיעת עברית ברמת מחקר ואיסוף מידע עיתונאי. • יכולת כתיבה בעברית - רצוי. נא לשלוח את קורות החיים וההמלצות ל: [email protected] או לפקס שמספרו 02-5670038.

למעלה