לוח מודעות

אמאאור

New member
../images/Emo32.gif סדנת הכנה חד פעמית ללידה

באישור המנהלת (שוב מזלטובבבבב
|), אני מזמינה אתכן להצטרף אלי לסדנה חד פעמית במגע ותנועה להכנה ללידה. פרטים בקישור המצורף. נותרו מקומות בודדים. להרשמה ניתן לפנות אלי במסר. שיהיה סופשבוע נעים לכולנו

גם למבי

New member
סמינר בנושאי לידה בירושלים

ע"פ בקשת המיילדת שלי מפרסמת על בקורה של HENCI בארץ והיא תדבר על לידות VIBAC. אמור להיות מעניין מאוד. תוכנית הסמינר מצורפת עם תאריכים ושעות. שימו לב בנות - רב ההרצאות באנגלית.

הנצי גואר

מאד מומלץ. מרצה מעניינת ביותר. מביאה את הספרות המחקרית העדכנית ביותר לגבי התערבויות רפואיות בלידה - עד כמה מיותר ולמה. מה האמת המסתתרת מאחורי ניתוח נכון של הספרות המחקרית עבודתה תומכת בלידות טבעיות. תרצה גם בדיאדה תל אביב בערב שלישי השבוע.

סטיוויה

New member
אז

אני מבינה שהיא רשמית המיילדת? גדול!והכל בזכות הפורום מהבורך הזה.

debby12

New member
מנהל
אז ספרו איך היה בהרצאה של הנצי גואר

נקודות מעניינות שהיא העלתה? דברים חדשים שלא ידעתן/חשבתן עליהן? איך היא בתור מרצה? אני סקרנית.

הנצי גואר בדיאדה תל אביב

לאשה יש ידע מרשים ומרתק בכל הנוגע למחקרים ועבודות סביב ללידה, הנקה -היא פעילה בהמון ארגונים עולמיים ויש לה אתר שבו היא מוכנה להפנות למחקרים בכל נושא התומך בלידה טבעית וזכות היולדת לבחירות שלה. ההרצאה היתה מיובשת באופן ההגשה . אנחנו- הקהל - היינו צמאות לתוצאות מחקרים, כמו שהיה בירושליים והיא רצתה לדבר כללית על הפעילות שנעשית בארץ- לשמוע מאיתנו, ומה שקורה בעולם. אחר כך אכנס ואפרט יותר. אם משהי מעונינת. עכשיו אני ממשהת. יום נפלא לכולם. מיכל ב

כרמית מ.

New member
היה נחמד

אם כי היא לא חידשה לי הרבה, וגם מרצה מדהימה היא לא (קראה חלקים ניכרים מהכתב), אבל בכל זאת - היה טוב לשמוע את הדברים בצורה מרוכזת, והיה נחמד לפגוש נשים, שחלק מהן הכרתי עד כה רק בשמן.

debby12

New member
מנהל
מעניין - תודה

האמת שהיא נראתה לי לפי התמונה באתר שלה כמו מרצה "שמקריאה מהדף" - כנראה שאחרי שנים מול מרצים כאלה כבר יש לי אינטואיציה. בכל מקרה - טוב שיש מישהו כמוה - ממה שקראתי באתר שלה היא מדהימה.

גם למבי

New member
לא - לא היא ../images/Emo13.gif אבל מצרפת עוד אחד

המיילדת שלי מרכזת את הסמינר אני חושבת. היא גם בקשה שאפרסם את זה. אז אם זה בסדר - הנה הקובץ: זה מעניין וקשור לנושא הפורום.

גם למבי

New member
מתכננת אם יסתדר לי עם הלימודים

ובדיוק הגעתי בספר שלי לעמוד בו אינה מיי גוסקין מציינת את שמה של הנסי גור

הקורסים הקרובים להכנה ללידת בית

קורס הכנה ללידת בית באנגלית ייפתח ביום חמישי 28.11 בשעה 9:30 בבוקר. קורס הכנה ללידת בית בעברית ייפתח ביום ששי 23.12 בשעה 9:30 בבוקר. ניתן לקבל פרטים נוספים על ידי פנייה אליי במסר. להתראות, והיה אחלה בהרצאה של הנסי בירושלים! מי שפספסה כדאי מאוד ללכת מחר לדיאדה. לילה טוב, איימי שפירא

ס ו ל ה

New member
פגישה אישית חד פעמית לפני לידה

איימי הי, שוקלת ללדת בבית בשבוע 19 כרגע. אני מבינה כי יש אפשרות לפגישה חד פעמית? ילדתי כבר פעמיים, אם כי לא לידה טיבעית. (זירוזים וכו'...) מתי כדאי? האם את מלמדת נשימות וכו?.... מחיר?.... האם שני מלווים יכולים להיות נוכחים? אל דאגה יש לי עוד שאלות רבות

לסולה

אנא פני אליי במסר ואשמח לענות לך לשאלותייך שם. מה שאני יכולה כבר הוא שחשוב לגבש את ההחלטה לגבי לידה ביתית - כן או לא. אחר כך לחשוב על הכנה ללידה.... איימי

למעלה