לוח מודעות

ברזיללללללל

שלומות... יש לי אתר קטן שאני בניתי שבנוי על המלצות לטיולים מחוויות אישיות של אנשים (כלומר לא בקטע של מסחרי או ספרי טיולים) אז מי מכם שהיה בברזיל (או כל מקום אחר לצורך העניין)...שמעתי יש כאן כמה שהיו במקומות שווים... ובא לו לשתף אותנו ב: א - רשימת טיפים למקום מסויים (כל דבר החל ממסלול נחמד, דרך מסעדה שווה ועד מלון זול) ב - מסלול שעשה - יותר מאורגן מטיפים - ממש לכתוב מהעיר הזאת לסוע לכפר הזה בכפר יש לעשות ככה וככה ומשם נסיעה של 5 שעות לפה...וכו ג - יומני מסע - מי שרוצה מוזמן לשלוח כקובץ וורד יומן מסע מטיול שעשה ואני אפרסם אותו באתר ד - כל דבר אחר שיש לכם בראש על טיולים אתם גם יותר ממוזמנים להכנס לפורום החדש ... אור האתר מצורף להתרשמות, תעברו על הדגל ישראל לעברית ותסתובבו... יש טפסים לשליחת טיפים ולשליחת מסלולים...

joygirl

New member
../images/Emo42.gifשלום...

אני חדשה פה, ואני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני רוצה את עזרת מי שיודע איפה אפשר למצא מדריכי סלסה להורדה ללא תשלום מהאינטרנט אם יש דבר כזה כמו שמורידים סרט מהקאזה או כל תכנה אחרת, האם יש גם להורדה קלטות הדרכה ללא תשלום? תודה מראש JOYGIRL

יוניל

New member
נגני כלי הקשה

שלום האם אתם מכירים בארץ נגני כלי הקשה או/גם מתופפים טובים של מוסיקה כמו בוסנובה וסמבה מקצועיים? אם כן תשאירו בבקשה פה הודעות בבקשה היום ומחר בבוקר אם אפשר. תודה

giba70

New member
זה לא בדיוק הפורום

כאן זה פורום של מוזיקה ברזילאית, לא סלסה. אם את מתעניינת רק בסלסה יש פורום של סלסה. אם את מתעניינת בכלל בתרבות ובמוזיקה לטינית וברזילאית אז זה המקום, ויש גם פורום של תרבות ספרדית.

לשלי היקרה שבוע טוב

לשלי היקרה שבוע טוב חזרתי הביתה לפני כשעה והצצתי בדף הפורום.הממ...מעניין תודה על הארוח. מאוד נהניתי.

GEL

New member
../images/Emo32.gifסקר

אנחנו בפורום מדונה ניסנו בחודשים האחרונים להרכיב רשימה של עשרת השירים הטובים ביותר של מדונה , עברנו על כל האלבומים ועל כל השירים שיצאו לה ( וזאת היתה משימה ממש לא פשוטה....) ובאמצעות סקרים שנעשו בפורום נבחרו עשרת השירים הטובים שלה ( על פי דעתם של רוב חברי הפורום ) השבוע עלה הסקר הסופי ואני רוצה להזמין אותכם להשתתף ולבחור על פי טעמכם האישי. אתם מוזמנים להיכנס לקישור ולהצביע

../images/Emo124.gifברי סחרוף בתפוז אנשים../images/Emo43.gif

בשעה טובה גם לאחד והיחיד,
מלך הרוק הישראלי והמלך הבלתי מעורער של המוזיקה הישראלית
נפתח פורום בתפוז אנשים כל המעריצים למיניהם מוזמנים ל[URL='http://forums.tapuz.co.il/BERRY']פורום ברי סחרוף #729 [/URL] המוקדש כולו לאמן הדגול הזה. בפורום יעולו דיונים הקשורים בברי, תבנה גלרית תמונות, ירוכזו קישורים, מאמרים, כתבות וראיונות. ביקורות על אלבומים ושירים, סקרים שונים, הנחות ומכירות של אלבומים, הנחות למופעים וסיקוריהם ובע"ה גם אירוחים של ברי בכבודו ובעצמו.
ככל שהקהילה תגדל כך נוכל להציע יותר
הצלחת הפורום החדש תלויה בשיתוף הפעולה שלכם
אז הצטרפו בהמוניכם לקהילה ההולכת וגדלה - קהילת ברי סחרוף בתפוז אנשים כתובתנו המקוצרת: http://forums.tapuz.co.il/BERRY מספר 729 מקווים לבואכם מנהל הפורום וקומץ הגולשים

../images/Emo42.gifהיום בתפוז Live

מגוון פעילויות יש לנו היום בשבילכם, כדי להעביר את היום הגשום
:
הדיאטנית המקסימה טובה קראוזה מהתוכנית "חיים וטעים" וממגזין "לאשה" חוזרת לתפוז לענות לשאלות הגולשים. היום ב-10:00 בבוקר בפורום הנקה תוכלו להתייעץ איתה ולשאול שאלות. רצוי להכין שאלות מראש כיוון שזמנה מוגבל והפופולאריות גוברת והולכת...
היום ב-16:00 יש לנו הכבוד לארח בפורום וינגייט חיים וספורט את השחיינית קרן לייבוביץ', זוכת 3 מדליות זהב באולימפיאדת סידני לנכים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולשרשר שאלות לקרן!
מרוץ חבל הבשור, הידוע בכינויו "בור בארי" יערך ביום שבת הקרובה. בארוע הגדול מסלולים עממיים ותחרותיים והכל באווירה נפלאה ובנוף מקסים. היום ב-21:00 יתארחו מנהלי התחרות בפורום אופניים, ארז מנור בראשם והם יענו על שאלות הרוכבים המתעניינים והמגיעים.

joygirl

New member
צריכה את עזרתכם

צשהו יודע איפה ניתן להשיג דרך האינטרנט סרט הדרכה לריקודים לטינים סלסה/מרנגה וכו' ללא תשלום ניסיתי קאזה וIMESH ללא הצלחה ואני ממש רוצה את זה, אם מישהו יודע אני ממש מודה מראש.

למעלה