לוח מודעות

OneTimer

New member
הרחבת קבוצת הדיון / פורומים נוספים

זה הזמן להזכיר לנוכחים פה, שישנם פורומים נפלאים נוספים בנושאי זהות מגדר, טרנסג'נדרס וטרנסקסואליות, ויהיה נחמד להעשיר את הדיונים בכל הפורומים. זכרו, שככל שיש נוכחות גבוהה יותר בפורומים רבים יותר, הענין רק תורם להעלאת קרנה של הקהילה הטרנסג'נדרית בישראל. לפיכך הרשו לי להזמין את כולכם/ן, לבקר בפורום טרנסג'נדרס בנענע, בפורום טרנסג'נדרס בגו-גיי, ובאתר "טרנסקסואליות בישראל" בו פורום עשיר בנושא (הפורום הראשון שהוקם בעברית, הלכה למעשה).

keren66

New member
צריך להשמיע את הקול

שלום, אנו שתי סטודנטיות לסוציולוגיה אשר כותבות עבודת מחקר על ההיבט החברתי של טרנסקואליות בחברה הישראלית. אנו יודעות שסיפורו של כל אחד הוא שונה ומיוחד אך עם זאת רבים הקשיים המשותפים והמגבלות שמערימה החברה. אנו מחפשות טרנסקסואלים אשר יהיו מעונינים להשמיע את קולם ויסכימו לשתף אותנו בעולמם ובחוויותיהם המיוחדות. נשמח אם תצרו עימנו קשר באמצעות המייל [email protected] חשוב לציין כי דיסקרטיות מובטחת!! תודה מראש קרן ושירה

DarlingAdam

New member
שאלה לי.

האם בכל אותם הפורומים את/ה טורח/ת גם לפרסם את הפורום הזה, של תפוז? האם את/ה משתתפ/ת בפורום הזה או באחרים, או רק מזהם אותם בהודעות פרסומיות לארועים ופורומים?

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

FreakOnALeash

New member
כאן רושמים ../images/Emo32.gif?

הבאנר בצד ולמעלה מעצבן אותי. במיוחד שהוא כאילו פונה רק לגברים.

DarlingAdam

New member
הודעה מנהלתית.

אני מתנצל על הרעש, ומקווה שמעתה ואילך הפורום ישתפר ויחזור להיות מקום נעים לגלוש בו. תודה,

DarlingAdam

New member
+ התנצלות נוספת

כלפי אנשים שהודעותיהם אבדו כשמחקתי שרשורים שבהם היו הודעות פוגעות או שתוכנן מהווה ספאם (הצפה). אין אפשרות למחוק הודעות בודדות בתפוז, ואני מצטער על כך.

../images/Emo43.gif יגאל בשן בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה את הזמר יגאל בשן, לרגל צאת אלבומו החדש "שמים תחייכו". כולם מוזמנים!

DarlingAdam

New member
"הטבע יוצא מהארון"

סרט תיעודי לא רע על הומוסקסואליות בטבע. למי שאוהב להרצות להומופובים ורוצה להסתמך על משהו ספציפי, וסתם למי שנהנה לומר "אמרתי לך" :) ערוץ שמונה, יום ראשון, 10:00 13:15

בוקר טוב!. חמוד ומעניין, שייהנו!.

הרגע צפיתי ב..., הם כל כך חמודים ויפים, זה עשה לי טוב בלב לראות

קלארנס

New member
הו כן זה היה ממש חמוד

נורא שועשעתי מהמודעות והאירוניה העצמית של החבר'ה האלה שעשו את התכנית ששילבו משפטים תמוהים מדי פעם "אהם, אנחנו חוקרים את הטבע כדי לדעת יותר על עצמינו, אהם", "עד עכשיו התופעות האלה לא נחקרו והתעלמו מהן, בתקווה שלמחקרים בעתיד יגשו עם ראש פתוח" (כן, בטח) זה היה נורא מלבב [דולפינים הומואים, אווו!]

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

../images/Emo43.gif היום בתפוז Live ../images/Emo91.gif

היום ב-11:00 יתארח בפורום חתונות די ג'יי איתן גור, המתמחה במוסיקה, ובעיקר במוסיקה בארועים. תוכלו לשאול ולהתייעץ איתו בכל הקשור במוסיקה בארוע הקרוב שתארגנו, במיוחד אם זה חתונה.
דרורית אמיתי דרור תגיע לשעה קלה של יעוץ להורים בענייני תאומים או שלישיות. זה יקרה בפורום תאומים ושלישיות היום בשעה 21:00. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
ואל תשכחו את משחק החמסה, שמשגע את המדינה. הרמז השני עולה היום בשעה 10:30.

יסמין 28

New member
שלום לסטודנטיות

אתן מבקשות לדבר עם נשים טרנסקסואליות או עם גברים טרנסקסואלים? כי אם אתן צריכות טרנסיות למחקר שלכן, ואתן פונות אליהן בלשון זכר, כדאי שתתחילו מללמוד קצת את החומר, לפני שתראיינו אנשים.

למעלה