לוח מודעות

אנדרי ז

New member
שבת אני קונה! - הפגנות מחר

הפגנות תחת סיסמא זו מטעם "שינוי" ייערכו בשבת הקרובה (מחר) במוקדים הבאים: 1. גן שמואל (ליד ACE - קנה ובנה) 2. שפיים (ליד ACE - קנה ובנה) 3. "ירקונים" פתח-תקווה (ליד ACE - קנה ובנה) 4. ראשום לציון (ליד "הום סנטר") 5. צומת ביל"ו (ליד הקלאב מרקט) הפעילות תתקיים החל מהשעה 11:30, התארגנות במקום משעה 11:00. במקום יחולקו למפגינים חולצות, כובעים, שלטים ועלונים של שינוי. נעשה מאמץ לארגן גם סיקור תקשורתי, אז אנחנו צריכים את כולכם!

אלי פלס

New member
שבת...

הפעילויות מאורגנות גם על ידי צעירי מרצ. אבל... אנדריי, יכולתי גם אני לכתוב את זה כאן אבל זה לא המקום. לדעתי. אם מישהו מהחברים/ות האחרים/ות כאן חולק/ת על דעתי, אשמח לערוך דיון בעניין...

אחר

New member
בהחלט לא המקום

המאבק נגד הכפיה החרדית הוא חשוב אך אי לו שם קשר!! ליוצאים בשאלה. יכולות להיות דעות שונות בנוגע ליחסי דתיים - חילוניים שלא בהכרח קשורים לשאלה האם הייתי פעם חרדי או לא

אנדרי ז

New member
לא זאת הייתה הכוונה

את ההודעה הזאת אני מפיץ בכל פורום שקשור במשהו לנושא הזה. אם לדעתכם הפורום הזה אינו כזה אז אני מתנצל, אך ודאי תאמינו לי שלא הייתה פה שום כוונה רעה. באשר למרצ, אני בהחלט מתכוון לפרסם את העניין גם בשני הפורומים שלהם. אין שום סיבה שלנושא יהיה שיוך מפלגתי מובהק מאחר וזהו מאבק משותף.

למעלה