לוח מחליפים לא ייצא יותר למחזמר

m o r s h

New member
לוח מחליפים לא ייצא יותר למחזמר ../images/Emo10.gif

החלטה חדשה שהתקבלה בתאטרון. אף אחד לא רואה ואי אפשר להשיג אפילו ע"י צלצול להבימה, את הלוח מחליפים לחודשים הקרובים
זאת מכוון שהוחלט שהסיבה להליכה להצגה היא בגלל ההצגה ולא בגלל השחקנים, כמו כן אנשים רבים היו דורשים את הכסף חזרה בגלל שמישהו שהם רצו לא הופיע- אך הדבר ידוע מראש בפירסומים ומכאן הבעיה! לוח מחליפים לא יוצא יותר לאף אחד ולכן נאלץ להמר
ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

aMiRi GiRl

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כאייייייילו למה?! נראה להם שככה יילך להם יותר טוב?! ממש לא!!! איך מעצבניייייים הבימממההה!!!!!! אוווווווףףף!!!!!!

m o r s h

New member
בלע זאת החלטה מנהלתית

וברור שזה מעצבן ברמות שאי אפשר לתאר, אבל אני חושב שבתכלס זאת החלטה נכונה.. כי כאילו אנשים לא נכנסו עדיין להצגה והם כבר רוצים את הכסף חזרה ואפאחד לא מבטיח אבל אומרים שכנראה והם לוקחים את זה כ100%..

miri a

New member
כאילו שלא ברור מדוע זה הוחלט...

טוב שיהיה להם בכיף. אני ייאלץ להשתמש במקורות שלי אם אני ארצה ללכת בכלל:)

בקשר למחליפים

באסה! אבל אם מישהו יודע משהו על המחליפים כי לא יודעת מה הוא פגש את אילנה אביטל בפילטיס (סתתתתם......) או מאיזושהי סיבה, בבקשה תפרסמו בפורום! לי בכל מקרה יש כרטיסים ל-29.1 אז תהיה לי הפתעה.

barmiz

New member
אפשר לנסות להסיק

לפי הלו"ז של השחקנים.. למשל: דוגמא!: נגיד סתם יש ליעל צילומים לקטלוג ב15 לחודש אז באותו יום מיכל תופיע.. מי שזה ממש חשוב לו יכול בכל זאת לנסות לפענח חחח

אוף בניתי על זה אבל אם זאת ההחלטה

של הבימה=הבוסים של מרי לו אז שיהיה ואת האמת נא לא לסקול אותי בבקשה ההחלטה מוצדקת כי זה מעצבן שאנשים באים בטענות על הצגה שהם עוד לא ראו ובחרו תאריך על סמך השחקן שהם אוהבים.לא יהיה אז אני אצטרך לנחש כי אני או ידיד שלי הולכים להזמין כרטיסים לראות את מרי-לו שוב מקווה לתפוס כרטיסים ל29 בחודש לראות שוב את אמיר חד פעמי חוזר לשחק במרי-לו. ומקווה גם שאביטל או טלי ישחקו כי אני רוצה להכנס מאחורי קלעים.

בקשר לאמיר

זה עוד לא בטוח שהוא יופיע, נכון? כאילו, אף אחד לא יודע במאה אחוז שהוא יחליף את גיא באותו יום, לא?

aMiRi GiRl

New member
עדיין לא בטוח

אבל אני מקווה שכן!!! אני בכל מקרה יגיע לשם , לפחות לחכות להם באותו יום

צריך לגשת לכתבי תרבות

חשבתי איך להילחם ב'הבימה' חשבתי וחשבתי ועלה במוחי רעיון לפנות לכתבי תרבות ולהסביר להם את העוצמה שיש במחזמר של מרילו, להסביר: ש'הבימה' מתעלם מאיתנו באופן גורף לגבי לוח מחליפים. להסביר: שמבטיחים את יעל בר זוהר וכל פעם מחדש אנחנו מגיעים ורואים את מיכל אמדורסקי למרות שאני חושב שהיא טובה יותר מיעל בר זוהר אבל עדיין לא זכיתי לראות יעל בר זוהר. אפשר שהכתבים יעשו לנו את העבודה, בכך שאולי המארגנים יסבירו להם יותר בברור למה לא יוצא המחזמר בדי וי די? אם נציף את המיילים של הכתבים אולי כך תבוא קצת הגאולה. בנתיים תפנו דרך האתרים ישר למדורי תרבות ותשגעו למנהלי התרבות שבאתרים את המוח ותפצצו להם את הדואר אולי אז....

למעלה