לוח מקשים של בראוניגר

לוח מקשים של בראוניגר

חלק מהמקשים בוריו בראוניגר IQ/GPS לא מתפקדים. הוריו עצמו עובד. פרקתי והסתכלתי, זה לא נראה משהוא שאני יכול לסדר לבד. מי יודע לתקן דברים כאלו, חוץ מהאפשרות לשלוח למפעל? תודה

חגי

New member
DOD בטח יענה לך. הוא גם הסוכן וגם חשמלאי

האמת שבתור חשמלאי לא הייתי סומך עליו ....אחרי ששרף לי ואריו כשניסה לתקנו....אבל ניחא.

David Gerby

New member
חגי, היה ברור שתזכיר את זה

האמת היא שאני לא מאשים אותך, גם אני לא חוסך מלהזכיר איך הנחתת אותי ברוח גבית בחוף כורסי... אבל ניחא. אמיר, אתה יכול לשלוח לחברה (בעזרתי), אבל רק המשלוח והתיקון יעלו לך כמעט כמו מכשיר חדש. אם תרצה יד שנייה או חדש יש לי כמה רעיונות עבורך. אפשר גם לנסות לבקש שישלחו לוח מקשים כזה ולחבר אותו כאן, אבל זה סיכון מסויים כמו שחגי אומר.

זהירות=אמיר יפה...פעם הוא הזמין אותי לקנות

את הואריו הזה, שהיתי שעתיים בפקקים בדרכי אליו וכשהייתי 100 מ' (מאה מטר) מביתו, הנ"ל טלפן אלי וביקש לא לבוא, כי "בדקתי שוב והמכשיר לא עובד"... מאה מטר, כמעט ונגעתי בתהילה.

לא לעניין

1. מיקי זה לא אותו אחד, זה משהוא טוב מדי בשבילך. 2. שלחתי כבר למפעל פעם, עלה 90 יורו וזה הרבה פחות ממכשיר חדש (בסביבות 600). 3. גם הפעם אני יודע ויכול לשלוח למפעל. השאלה המקורית הייתה - האם מישהוא יודע ויכול לתקן (מה שנקרא KEYS PAD) ומהתשובות אפשר להבין שהשאלה לא נוסחה ברור מספיק.... 4. דן שוחט - אם לא היו הולכים לי כל הזכרונות בפלפון הייתי מתקשר.

David Gerby

New member
חדש פחות מ 300 יורו

אבל אם אתה מתעקש לשלם 600... בכל מקרה, אם תצטרך את עזרתי אתה יודע איך למצוא אותי.

ג ל נ ט י

New member
היתה לי את אותה בעיה ../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif

ליפעמים יש בעיות ביגלל חול ואבק שחודר למיקלדת, ולפעמים חלקי המתכת הפנימיים זזים מנחיתות לא טובות ומזעזועים. מה שעשיתי זה פירקתי את המיקלדת (זה חתיכת פלסטיק שמודבק בדבק לא חזק). מיתחת למיקלדת יש כפתורי מתכת שמונחים על הפאנל - פרק אותם ללא חשש. שלב א - צריך לנקות את המיקלדת מאבק. שלב ב - להכין חתיכת דבק מסקנטייפ שקוף בצורה של המיקלדת. שלב ג - למקם את הכפתורים חזרה ובמדויק. שלב ד - להדביק את נייר הדבק השקוף על הכפתורים שאף אחד לא יזוז ולהצמיד לפאנל, ליגזור קצוות עודפים בעדינות. שלב ה - להחזיר את הפלסטיק של המיקלדת (אפשר להדביק או לשים מסקנטייפ שקוף נוסף.) זה נישמע רע אבל יצא לי ממש מעולה ועכשיו כל כפתור עושה בדיוק מה שאומרים לו - לא מבין איך היסתדרתי קודם. לחליפין, שלח את זה לבראוניגר, לדעתי חבל לך ועדיף לעשות זאת לבד

ASI Z

New member
משהו יותר איכותי,שמים בין הפלסטיק ללחצן את

נייר הכסף שנמצא בקופסאת סיגריות ,וזה עובד, אבל שששש לא לגלות ...

נו טוב

זה נראה נקי לגמרי ואני מניח שעם הסרת הכיסוי השקוף אפשר לפגוע במעגל המודפס. היות שרק לחצן אחד (של הזיכרון) לא עובד, אפשר לחיות עם זה עד שיהיה נזק גדול יותר. תודה, בכל אופן

למעלה