לוח ספירת העומר

• פותח הנושא S T
  • פורסם בתאריך

S T

New member
לוח ספירת העומר

אני מחפשת לוח ספירת העומר שאוכל להדפיס ולתלות על המקרר. הלוח היחיד שמצאתי הינו מאתר מורשת ושם אין ציון מדוייק של הימים כפי שיש לאומרם בספירה (שהרי מברכים קצת אחרת) וגם הימים אינם תואמים (הלוח שם מתחיל ביום ראשון והשנה הספירה החלה ביום שני ) בקיצור הלוח שמופיע שם הינו אוניברסלי לכל השנים ולא לשנת תשס"ח. האם מישהו ניתקל במשהו כזה העונה לדרישותי? אם כן, אשמח אם תשתפו ....

בדיוק חיפשתי לוח שכזה, וכל שהעלתי

בחכתי הוא האתר הזה, אשר מציע תוכנה אותה ניתן להשאיר על צג המחשב, ועל פיה להתעדכן. ד"א, ניתן לשמוע את הברכה בנוסח אשכנזי כשסמן העכבר יבוא במגע עם מילות הברכה. (טרם הפעלת התוכנה, יש לודא עדכון נכון של תאריך ושעה במחשב האישי). מועדים לשמחה.

S T

New member
תודה, אבל

אני מחפשת משהו למקרר. לא תמיד אני מול המחשב והמקרר קצת יותר מרכזי אצלנו.

ahiad8

New member
התרומה הצנועה שלי לחברה

יש להתקין את הקובץ (דאבל קליק, יש לבחור עומר 5768) . הוא מוסיף את החגים העבריים ל OUTLOOK ובתוכנה יש להיכנס ללוח שנה ולהדפיס את החודשים שרוצים. מקווה שעזרתי

נועה IL

New member
אהמ..

יעזור לוח שנה רגיל של אתר ישיבה עם ציון של הספירה בהתאם לתאריכים? אפשר להדפיס ואז מאמינה שאפשרי להעביר לוורד ולחבר את החלק של העומר מהחודש הבא ולהגדיל ולעצב וכו'. http://www.yeshiva.org.il/calendar/ כאן אמור להיות קובץ אקסל עם לוח ספירת העומר אבל מודה שלא הצלחתי להכנס ולכן לא יכולה להעיד על טיבו. http://he.manhigut.org/content/view/3140/164 אם אמצא משהו בימים הקרובים אעדכן

S T

New member
נעה תודה, אבל

הקישור הראשון אינו עונה על דרישותי והקישור השני מתייחס לשנת תשס"ז. כבר ראיתי את שניהם בחיפושי באינטרנט. ממש תודה בכל מקרה אם את מוצאת משהו יותר מתאים - אני מחכה לעדכון

בשביל מה למקרר? ר' בחור מעלה פה כל ערב ../images/Emo13.gif

ועכשיו לפינת משביתת השמחות, לפחות לפי תורת הסוד יש עניין שנשים לא יספרו ספירת העומר. (ללא קשר לעם/בלי ברכה). מאז שלמדתי את זה- הפסקתי לספור. האמת שיש לי סברא רציונאלית לגמרי למה רצו לתקן שנשים לא יספרו... אבל אולי זה רק דמיוני הקודח....

S T

New member
ואני מקווה שכל חברי הפורום שמעו אותך...

למעלה