לוח עבודה למילואימניק המובטל

ניר נגר

New member
לוח עבודה למילואימניק המובטל

פתחתי תחת לוחות לוח עבודה בשם:לוח עבודה למילואימניק. 1 .אם אתם מכירים מעסיקים פוטנציאלים הפנו אותם לכאן. 2. אם בעבודה שלכם מחפשים עובד בשיטת חבר מביא חבר אז זו דרך מצויינת להמליץ על מילואימניקים מובטלים. 3. המובטלים שביננו מוזמנים לפתוח את הבקשות שלהם בלוח. בהצלחה לכולנו

טמיר1

New member
כל הכבוד על היוזמה, אני מכיר

כמה וכמה מובטלים שהם מובטלים. אני אפנה אותם לכאן שיפרסמו ויבדקו בפחרסומים שלכם אם צריכים אותם. אנחנו צריכים לדאוג לעצמנו ויש לנו כוח לעשות את זה, אנחנו עשרות אלפי מילואימניקים

יוזמה ברוכה אגב גם

במילואים האחרונים היה משהו דומה יצרו מין לוח דרושים

יוזמה ברוכה

כל הכבוד על הרעיון איך לא חשבו על זה קודם כל עובד מילואימניק כבר לא צריך להסתיר את עובדת היותו מילואימניק בעת הראיון קבלה לעבודה

יפה, מקווה שזה יביא תועלת למועסק...

...ולמעסיק... נ.ב. שמתם לב שאין יותר מובטלים, הבעיה נפתרה... כן, ממש כך... כיון שהיום הם מכונים: דורשי עבודה, חסרי תעסוקה, בלתי מועסקים... אותם יש בשפע היום...

ניר נגר

New member
חחחחחחחח יש משהו במה שאתה

אומר, האוצר ולשכות התעסוקה יודעים לשחק במספרים. לדוגמה: מספר "הבלתי מועסקים" במשק מספרם לא כולל את האנשים שהתיאשו כבר מלשכת התעסוקה, כך שיש הרבה יותר מובטלים מ 11%... נקווה שהלוח שלנו ייתן מענה לכמה שיותר אנשים.

לדוגמא: כמה חבר'ה בפלוגה...רוצים

...לעשות את כל הקו, כדי לקבל יותר דמי מילואים מביטוח לאומי...כי הם כרגע בלתי מועסקים... אז אני יוצא מעט ברווח אישי, כי אז לי יש יותר חופש בבית, אבל זה על חשבוני ואז אני הולך לעבוד...כי הימ"מ הזה לא ישולם לי...

LightCircle

New member
שלום לכל החבר'ה....המהפך הכלכלי

כתבתי מאמר באתר שלי שעוסק בדיוק במהפך הכלכלי של המילניום החדש המאמר עוסק בתפיסה המיושנת של הכלכלה הישנה ומציע למעשה דרך חדשה להסתכל על הדברים. כולכם מוזמנים לקליק על הקישור למטה ולעיין במאמר ... מקווה לשמוע מה " מובטלים " המילואימניקים או מכל מובטל אחר ביקורת טובה על המאמר בברכה

למעלה