לוח פתוח

d o r i a

New member
עבודה לשני סופי השבוע הבאים

חברה שלי, בחורה אחלה, מחפשת מישהו לעזור לה בבית עם בעל שחלה לאחרונה וארבעה ילדים. היא צריכה עזרה לשני סופי השבוע הבאים (לא מחר אלא עוד שבוע וזה שאחרי זה), תמורת בערך 700 שקל לסופשבוע. ניתן לישון בביתה שבחיפה, אבל זה לא חלק מהדרישה. דרישות התפקיד: התחייבות לבוא לשני סופי השבוע. מצב גופני טוב שיאפשר עבודה על הרגלים ותנועה לרוב אם לא כל שעות היום, אולי עזרה בהרמת אדם ועזרה בהעברתו ממקום למקום. חריצות, זריזות, ראש גדול, ידע ויעילות בעזרה בבית ובטיפול עם ילדים. בנוסף: גם יכולת לא להיות יותר מדי דומיננטיים בתוך כל ההמולה (כלומר, להיות מועיל אבל בלי יותר מדי להתבלט, להפריע בשאלות, וכדומה, כי במילא יש שם המון בלגן.) אם מישהו\מישהי מעונין, נא שילחו לי מסר ואקשר ביניכם. תודה..

אסולית

New member
Pass it on....טלוויזיה

יש לי טלוויזיה של 17 אינץ' להעביר לכל המעוניין... טפאדל

avima

New member
למסירה

עקב סידורי פסח התגלו למסירה רמקול גדול מעץ רשת שמחברים לקיר ומניחים עליה מדפים גויסטיק ישן שלא השתמשו בו אף פעם הבעיה היחידה היא (כמו תמיד) איך מעבירים אותם ומתי(אני עם אופנוע אז קשה להעביר דברים גדולים).

עזרה.. מחשבים

מידי חודש אני רוצה לעשות מעין דף מעודכן שאני שולחת לתפוצה שלי עם מידע. אני מנסה כל מיני דרכים ליצור אותו באופן אסטתי כרגע אני מנסה לעבוד עם אאוטלוק, אבל כשאני שולחת את הדף היפה שאני עושה (עם המון מסגרות כמו שאני אוהבת..) הוא מתעוות. התמונות זזות, המרווחים משתנים..) מה לעשות? איך ? משהו אמר לי לצור את זה כתמונה, אבל אין לי מושג איך עושים זאת באמת משהו?

פסיק1

New member
חתול חמוד לאימוץ

מישהו רוצה למסור חתול חמוד בן 4 לאימוץ. החתול מגיע עם כל הציוד הנדרש. אם מישהו רוצה לאמץ, לשלוח לי מסר ואתן את הטלפון של בעל החתול מצורפת תמונה של החתול.. תודה רבה..

d o r i a

New member
אבי, בענין הרשת

אני בדיוק צריכה משהו דומה - לתלות שלושה - ארבעה מדפי ספרים בבית שלי. הנה הטלפון שלי: 054-6305527 ואם לא יוצא לך להתקשר אז: מה מידות הרשת? המדפים - האם הם באים יחד עם הרשת? ואם לא - האם זה בעיה להשיג מדפים מתאימים, או שכל מדף עץ יתאים? (מה שלא ברור לי זה איך המדפים מתחברים -אם החיבור מיוחד או סתם משהו מטמבור, ואם זה יכול להתאים לספרים או ניירות, שזה דברים כבדים.) תודה! בעניין לקחת את זה - אם זה יתאים, אז פשוט אקפוץ לקחת...

avima

New member
הי דורית

לצערי אני חושב שהרשת לא מסוגלת להחזיק משקל של מדפי ספרים. אני אנסה לצלם ולשים את התמונה כך שיהיה קל יותר להבין במה מדובר.

תודה על ההצעה ושאלה .... בנושא נוסף

יבוא של כתובות לאאוטלוק: יש לי קובץ אקסל עם כ1000 כתובות שברצוני להזין אותן לאאוטלוק. אני יודעת שיש אפשרות כזו כי עשיתי זאת בעבר העניין הוא שאני מקבלת הודעה שאי אפשר כי יש בעיה עם הקובץ, משהו כזה. משהו יודע איך עושים את זה? זו טבלה שהעברתי לאקסל, אבל אין מצב שאני אשב להעביר כתובת כתובת... ?

Boaz A

New member
שיעור יוגה ../images/Emo42.gif

ביום ב' הקרוב (ה-17/4) בשעה 18:00 אני מעביר שיעור קונדליני יוגה. השיעור פתוח לכלל האנשים. משך השיעור כשעה וחצי, והוא בחינם. לפרטים נוספים ו/או הרשמה: בועז 050-2056528 כמו כן אם אתם מכירים מישהו שנראה לכם שזה יכול לעניין אותו, אל תהססו להפנות אותו אלי.

למעלה