לוח ציור של WACOM

לוח ציור של WACOM

קניתי לי לוח ציור של WACOM כדי לחסוך את הטרחה לצייר על ניירות. גם ככה אני רב הזמן על המחשב ככה שזה ייצא נוח. כי כדי להתחיל לצייר על ניירות זה ממש טקס. הבעיה שאחת מהתוכנות הנלוות ממש הרסה לי את המחשב ואני צריך להתקין הכל מהתחלה, כולל ווינדוס. אבל מה שרציתי לשאול (למרות שזה כייף גם להתבכיין על מר גורלי), כי אני חושב שעוד אנשים פה משתמשים בלוחות כאלה, באיזה תוכנה אתם משתמשים בעיקר עם הלוח? אילוסטרייטור? פריהנד? אגב, תקראו את הפסקה הקודמת כמה פעמים ואז מי שעוד בבצפר יביא את זה לשיעור לשון כדי להראות למורה איך לא כותבים פסקה מסודרת.

אמיר0

New member
אני, אני אני!

אני קצת מתבייש להגיד את זה, אבל אני משתמש בתכנה לא-מוכרת בשם Art-Dabbler (וכן, קיבלתי אותה עם הלוח הגרפי
). תכנה די למתחילים, אבל מעניינת וכיפית (וכדי שתראו אני מוסיף דוגמית קטנה ליכולות של התכנה שעשיתי כחלק מ- art trade עם יוצרת קומיקסרשת אחרת). כמו כן, אני משתמש ב- open canvas (אבל נורא מעט), שהיא תכנה נחמדה וחינמית (שתיהן מזהות לחץ על הלוח). בנוסף, אני אוהב oekaki, ומבקר בלוחות האילו מידי פעם כדי לצייר.

*GormE*

New member
גם אני קיבלתי את התוכנה הזו

ןבאמת זה עושה את כל הקוים נורא אסטטים, אבל הקבצים בפורמט ענקי ואין כמעט אפשרויות בתוכנה הזו, אז הורדתי אותה

אמיר0

New member
כמו כולם אני חושב...איזה לוח יש לך?

מה אני אגיד, זאת תוכנה למתחילים... אז באמת אין לה טיפול טוב בשכבות (הערה: יש לה טיפול מעניין אבל נחות בשכבות, שבו השתמשתי בתמונה למעלה) וצריך קצת לחשוב על איך משחקים עם האופציות כדי להגיע לאפקטים. אבל היא "כיפית" ומעניינת, ובאמת, כמו שאמרת, הקווים יוצאים בה נורא אסטטיים. אם אתה רוצה תוכנה חזקה יותר, אז באמת יש תכנות כמו CoralDraw, Photoshop, Paint-Shop pro, ואחרות שהן באמת משהוא אחר.. אבל הן גם יותר מגושמות אז אם אתה רוצה רק לפתוח את המחשב ולשרבט הן קצת מעצבנות. בכל מקרה, הפורמט העצבני של הקבצים הוא לא חובה - אתה תמיד יכול לייצא לביטמאפ ואחר-כך להמיר הקובץ לפורמט יותר נורמלי כמו JPG (מה שאני עשיתי).

sherban

New member
גם אני משתמש ב-OC

אני משתמש בעיקר ב-Painter לציור. יש לה יופי של מברשות. קצת כבדה אבל מומלצת בחום. אבל הכי אני אוהב לקשקש ב-OpenCanvas. אני מתפלא למצוא עוד אנשים שמכירים אותה פה. פשוטה מאוד אבל עושה דברים מדהימים בכל מה שקשור לצבעים. הטיפול ב-LAYERS אכן לוקה אבל אפשר להגיע איתה לתוצאות מרשימות. בעיני PHOTOSHOP נוראית לציור חפשי. מברשות מאוד פשוטות וגם הקווים יוצאים פחות טבעיים. חבל כי היא עושה את כל השאר כ"כ טוב. אולי אני אפתח שרשור עם סקיצות אחרונות שלי מאוחר יותר. sherbanart.com

HackMachine

New member
פוטושופ האהובה שלי...

אני לא אוהב תוכנות וקטוריות. אני לא אוהב ציורים נקיים. אני אוהב לשלוט בכל פיקסל ופיקסל שאני עובד איתו ופוטושופ הוא החבר הכי טוב שלי בעניין
הנה עבודות אחרונות שלי..

HackMachine

New member
וסתם קשקוש...

אני יודע שאני מפיץ בעבודות! אבל בעיה שלכם הוא ביקש

HackMachine

New member
תודה ../images/Emo13.gif

יש עוד עבודות באתר שלי... http://www.GroteskAndMonstrous.com

למעלה