לוח שידורי תחרויות ההתעמלות באולימפיאדה

לוח שידורי תחרויות ההתעמלות באולימפיאדה

שידורי ערוץ 1 מבייג'ין (שעון ישראל) הוכן ע"י ג'קי וישניה – פרשן ההתעמלות בערוץ ה- 1 שבת 9/8 – 06:30-09:15 – גברים מוקדמות בית א' (אלכס שטילוב) 11:00-13:15 – גברים מוקדמות בית ב' 15:00-17:00 – גברים מוקדמות בית ג' ראשון 10/8 – 05:00-06:30 – נשים מוקדמות בית א' 08:30-10:00 – נשים מוקדמות בית ב' 12:00-13:30 – נשים מוקדמות בית ג' 15:00-17:00 – נשים מוקדמות בית ד' שלישי 12/8 – 05:00-07:40 – גמר קבוצתי גברים רביעי 13/8 – 05:00-07:15 – גמר קבוצתי נשים חמישי 14/8 – 06:00-08:50 – גמר כללי אישי גברים שישי 15/8 – 06:10-08:15 – גמר כללי אישי נשים שבת 16/8 – 06:00-08:30 – טרמפולינה/ מוקדמות נשים + גברים ראשון 17/8 – 13:00-16:00 – גמר מכשירים: גברים - קרקע/סוס נשים- קפיצות/קרקע שני 18/8 – 13:00-15:00 – גמר מכשירים: גברים - טבעות/קפיצות נשים- מקבילים 15:15-16:00 – גמר טרמפולינה נשים שלישי 19/8 – 13:00-15:15 – גמר מכשירים: גברים - מקבילים/מתח נשים- קורה 15:15-16:00 – גמר טרמפולינה גברים חמישי 21/8 – 13:00-16:30 – אומנותית מוקדמות אישי + קבוצתי (ריסנזון + קבוצתי ישראל) שישי 22/8 – 13:00-16:00 – אומנותית מוקדמות אישי + קבוצתי (ריסנזון + קבוצתי ישראל) שבת 23/8 – 13:00-15:00 – אומנותית גמר אישי ראשון 24/8 – 06:00-07:30 – אומנותית גמר קבוצתי * ייתכנו שינויים.

אמ, שאלה:

מה הפירוש של בית א', בית ב' וכו'? האם אפשר לדעת אילו מתחרות יתחרו בכל שעה? לא אהיה בבית ביום הזה, ואני מאוד מעוניינת לראות את נסטיה ליוקין ושון ג'ונסון מתחרות, כך שאני מתכוונת להקליט וצריכה לדעת מתי. תודה מראש. :) (אה, ו - מה זה 'גמר קבוצתי נשים'? מה קורה שם? אני אוהבת לראות התעמלות אבל לא באמת מבינה בזה משהו, אז...)

חלוקה לבתים וסדר עלייה למכשירים

בקובץ שלהלן ניתן למצוא את החלוקה לבתים וסדר העלייה למכשירים של הקבוצות: http://www.fig-gymnastics.com/LOB/media/MEDIA17115.pdf הסבר: בשלב המוקדמות, מאחר ויש הרבה מתחרים, אי אפשר שכולם יתחרו בבת אחת ולכן חילקו את המתחרים ל-4 קבוצות, כל קבוצה נקראת "בית" וכל בית מתחרה בשעה שונה. בסופו של דבר מסכמים את התוצאות של ארבעת הבתים וכך נבחרות העולות לגמר. נבחרת ארה"ב (ביניהן נסטיה ליוקין ושון ג'ונסון) תתחרנה בבית השני. בהתעמלות מתקיימות ארבע תחרויות: תחרות c-1 היא תחרות המוקדמות בה מתחרות 96 מתעמלות. תחרות c-2 היא גמר הקרב-רב, בתחרות זו מתחרות 24 המתעמלות הטובות ביותר (על-פי תוצאות תחרות c-1) והזוכה היא אלופה בקרב-רב. תחרות c-3 היא תחרות גמר מכשירים. בתחרות זו מתחרות 8 המתעמלות הטובות ביותר על כל מכשיר בנפרד (שוב על-פי תוצאות תחרות c-1) ובתחרות זו מוכרזת אלופה על מכשיר הקורה, אלופה על מכשיר הקרקע וכו'. תחרות c-4 היא תחרות "גמר קבוצתי נשים" היא תחרות קבוצתית (קבוצה באולימפיאדה=מדינה). לתחרות זאת מעפילות 8 המדינות שסכום התוצאות שלהן הגבוה ביותר (שוב על-פי תחרות c-1). מקווה שעכשיו יותר ברור.

N B I

New member
תודה נועה

הדף הודפס והוצמד למקרר. איזה קריזה איתם, מה זה השעות האלה...אני מפחדת לקום בשעות האלה כדי לא לעשות להורים שלי התקף לב שיראו אותי מחוץ למיטה לפני השעה תשע... לא נטען לי הפורמט של החלוקה לבתים.. נועה את יכולה בבקשה לשמור את זה בתור JPG ולעלות את זה כתמונה פה בפורום? אני אודה לך מקרב ליבי!

במיוחד בשבילך

השידורים הם ישירים מבייג'ין ולכן בשעון ישראל יוצאות שעות מפחידות. החלוקה לבתים בפורמט תמונה:

N B I

New member
נפלא

תודה רבה רבה רבה שאלת תם, אלכס מתחרה על כל המכשירים? או רק על קרקע?

N B I

New member
שאלה קצת לא קשורה

לא מזמן יצא לי לראות את אליפות אירופה של שנה שעברה. ראיתי שם חברה שביצעו את האלמנ שנקרא על שמו של נועם שחם. זכור לי גם שלפני כמה זמן ראיתי את "דרך הרוח" על האלמנט הזה, ושם אמרו שבגלל שהאלמנט כל כך מסובך וקשה אז אף אחד כמעט לא מבצע אותו, כולל נועם. האם האלמנט נכנס "לאופנה" או שמה אני הוזה ומדובר במשהו אחר לגמרי? כי הפרשנים לא הזכירו את שם האלמנט אז בכלל לא ידעתי להחליט... היתי מ-ת-ה לראות את האלמנט הזה על המתח בביג'יין

אכן שאלה לא קשורה

יכולת לפתוח שרשור חדש. אבל בכל זאת: שם האלמנט הוא "שחם". כמו שציינת על שם נועם שחם. זהו סוג של עזיבה, שמתחילה משמש, לקראת שיא הגובה יש עזיבת המתח, ביצוע דאבל סלטה באוויר עם בורג (סוג של צוקהרה) ותפיסת המתח להמשך ירח. אכן אלמנט קשה ומסוכן. נחכה ונראה כמה יבצעו אותו בביג'ין.

N B I

New member
תסלחי לי? ../images/Emo3.gif

תודי שזו שאלה עם עומק, מתקשה לראות דיןו שמתפתח עליה.

MayTheBee

New member
והנה הכתבה:

למי שמתעניין :) http://www.youtube.com/watch?v=2Dd1Dga_aBQ מאיה.

N B I

New member
מתנצלת על הקטע הגרופי הבא:

איזה חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד לאכול אותו ואת ברוך הדובי. הדבר הזה נראה לי פשוט לא הגיוני מבחינה גאופיזית
אפילו, הוא נראה כאילו הוא חוצה אזורי זמן כמו ב"בחזרה לעתיד". מה גם שהוא חתיך- לא ברוך, נועם.

נעממהה

New member
בקשר אליו

בן כמה הוא? הוא נחשב ברמה גבוהה? ולמה הוא לא מתחרה בביג'ינג?

PRIHADAR

New member
הוא בן

24 אם אני זוכרת נכון. הוא עצר לי טרמפ ביציאה מהדר יוסף לפני כמה חודשים,הוא עשה ביקור מולדת... לא הכרתי אותו, אבל הוא סיפר לי הכל. הוא לא בביג'ין כי הוא אחרי פציעה. אם אני זוכרת- בכתף +ניתוח או שניים. אבל חדור מוטיבציה. הוא יצליח. לדעתי עוד נשמע עליו!

למעלה