לוח שנה מגניב

לוח שנה מגניב ../images/Emo91.gif

יש לי רעיון מגניב. אנחנו יכולים לעשות כזה לוח שנה של תאריכי הלידה של כל הילדים בפורום זה ושל תאריכים חשובים של התאומות . ונאמר בכל חודש תיבחר תמונה מגניבה לאותו חודש. אז כל מי שמעוניין שיכתוב את התאריך לידה שלו ובאיזה חודש הוא נולד . לדוגמא: שם:עינת כינוי:אשלי ומרי קייט תאריך לידה:21,11,88 חודש:נובמבר אז לכל מי שמעוניין שיכתוב כן ,ואת הפרטים שלו . נ.ב למוטי אתה מסכים שנעשה דבר כזה ???

tali olsen

New member
הפרטים:

כינוי:tali olsen שם:טלי תאריך לידה:1989\11\1 חודש:נובמבר

tair1

New member
אני מעוניינת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם:תאיר כינויי:tair1 תאריך לידה:30.9.88 חודש:ספטמבר ואם תצטרכי עזרה אני אשמח לעזור לך

RinRan

New member
../images/Emo127.gifיפ

שם: קארין כינוי: RinRan תאריך לידה: 27.8.89 חודש לידה: אוגוסט

rahelm

New member
עכשיו אני!!!!!

שם:רחלי כינוי: RAHELM תאריך לידה:10.1.86 חודש:ינואר

בעע אבל

למעלה ברגל האפור יש מדור ששמה רשומים כל התאריכים של ימי ההולדת ותאריכים חשובים אז כל מה שצריך לעשות זה לאסוף משמה את התאריכים

motib4

New member
כמובן. רעיון נחמד מאוד.

הוא עלה כאן לפני כמה שבועות אבל משום מה נעלם בין כל הדיונים ואף אחד לא הזכיר אותו שוב. בכל מקרה- אני יכול לעזור ואין לי בעיה ליצור את הלוחות עצמן. אני לא חושב שעכשיו צריך להציע תמונות וכו´ מכיוון שלא כל התמונות יכולות להתאים לסגנון הלוח. שוב- אם אתם רוצים- אין לי בעיה לעשות. רק שרשרו פרטים: שם: מוטי כינוי: motib4 תאריך לידה: 29/4/1989 חודש: אפריל.

doosie

New member
אני

שם: הדס כינוי: doosie תאריך: 17.8.86 חודש: אוגוסט

plomphy

New member
אני לא מרגישה חלק מהפורום

אפילו שאני מפרסמת פה מדי פעם הודעות אבל בכל זאת יש לי רעיון... אולי תעשו מפגש פורום וככה תוכלו לחלק את הלוח שנה... אם הרעיון עלה כבר אז אני מצטערת מראש!!!

ashley kate

New member
יש לי טעות...

בטעות חשבתי שבכינוי כותבים מה הכינוי האמיתי שלך...לא מה הכינוי בפורום...אז הכינוי של בפורום: ashley kate

לתאיר

היי, זו חברה של עינת ואני רוצה לאמר לך שזה מדליק, כי נולדת יום אחרי, דרך אגב גם סבתא וסבא שלי גרים בטבריה, וגם של עינת, אז איפה את בערך גרה?????????????????????????????????. טוב תחזירי לנו תשובה בייייייייייייייייייייייייי

משהו נוסף

ברגע שיהיה הרבה משתתפים בלוח שנה. אז כל אלה שנולדו באותו החודש יבחרו תמונה מסויימת שהם הכי אהבו ושהכי מתאימה לחודש שלהם (לדוגמא בקיץ בגד ים, ובחורף מעיל וכ´ו ) גם אלה שנולדו באותו חודש צריכים לברר מה קרה באותו חודש לתאומות. לדוגמא : ב-13 ביוני הם נולדו . ב-16 לפברואר אחותם נולדה . וכ´ו .... ובסופו של דבר ניצור לוח שנה מגניב עם מלא תמונות של התאומות ותאריכי לידה של החברים בפורום (למי שיש תמונות שלו נוכל גם להוסיף אותם ללוח)

OLSEN GIRL

New member
שאלה

אני נולדתי בחודש יולי
[ ורציתי לישאול אם משהו קרה להן בחודש הזה

OLSEN GIRL

New member
מי נולד ביולי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי שנולד ביולי שיוסיף תגובה

למעלה