לוח שעם לתלייה עבודות

ע צופיה

New member
לוח שעם לתלייה עבודות

שלום לכם, על קירות הסטודיו שלי אני רוצה אפשרות להצגת עבודות שלי ותליית ניירות שונים. (הקירות, אם זה חשוב, חלקם איטונג וחלקם בטון יצוק). חשבתי על ציפוי בשעם לפי מטר, לא את כל הקיר כמובן, אלא רצועה בגובה מטר נניח, לאורך החלקים הפנויים של הקירות. החסרונות: הצבע הכהה יחסית של השעם והנטייה להתפורר במשך הזמן. ושאלותי: - אפשר לצבוע שעם? - איפה קונים שעם בגלילים ואיזה עובי אני צריכה לדעתכם? - האם עולה בדעתכם אפשרות אחרת למטרת תצוגת עבודות, מלבד שעם? אולי יש חומרים חדשים שאני לא מכירה? אשמח לרעיונות תודה! צופיה

uvls

New member
קלקר

יש לי ניסיון חיובי ביותר עם פלטות קלקר צבועות, המשמשות אותי למטרה דומה. תוכלי להשיג אצל משווקי חומרי איטום (חנויות חומרי בנייה גדולות). הפלטות מגיעות בגודל 100X50 ס"מ, ובצפיפות משתנה. לכי על p-80, לא פחות, שלא יתפורר לך. צבע על בסיס מים בלבד (טינר ממיס קלקר), כל צבע אקרילי יתאים. לגבי השעם: תמצאי ששעם עבה יקר למדי וששעם דק מעצבן למדי, כי הסיכות נתקעות בקיר. קלקר ושוב קלקר. חג שמח.

גם אני בעד מגנט אבל-

בקשר לשאלתך, שעם אפשר לקנות בבית השעם, רח' אילת 10 (או35, לא זוכרת), בתל אביב, אפשר לחפש טלפון בדפי זהב. אני הדבקתי על הדלת, אם התחלופה גבוהה עדיף מגנט, יש אפילו צבע מגנטי. בהצלחה

למעלה