לוח

HiSport

New member
הזמנה להצעת שם "אינטרנט" לעמותה.

שלום לכולם, העמותה לקידום הספורט לכבדי שמיעה וחירשים (ע"ר), מיסודם של מיודענו אנשי הספורט גדעון מדויל ולוליק עמירה, מתקדמת בימים האילו לקראת הקמת אתר ותשתית אינטרנטית. אז כפי שאתם רואים, השם הרשמי של העמותה איננו שם קליט ונוח עבור אתר אינטרנטי. לכן, חשבנו להזמינכם להציע לנו הצעות מדליקות. (אגב, לא חשבנו עדיין על פרס מתאים לבעל ההצעה הנבחרת, אבל אם תבוא דרישה לפרסים, נחשוב על משהו...
) אז, יאללה! הכתובת שלנו למשלוח ההצעות היא:
[email protected]
וכמובן שהשמות צריכים להיות באנגלית, שם קליט ונוח לזכירה, ושתהיה לו כמובן זיקה לספורט ולק"ש או קשר לשם העמותה. ותבואו על הברכה, The Israel Sport Association for Hearing Impaired People וועד העמותה לקידום הספורט לכבדי שמיעה וחירשים (ע"ר)

efi2000

New member
טכנאי מחשבים חירש לשירותכם

שלום שמי אפי,טכנאי מחשבים ורשתות תקשורת. מתקן מחשבים (תוכנה וחומרה),מטפל בוירוסיםץ כל מי שיש בעיה שיפנה אליי: icq: 85330022 [email protected] sms: 054632245 אשמח לעזור לכם בכיף

camila 20002

New member
היי אני...

הייי! אני המתוקה123 ואני אכנס לפעמים בשם הזה ולפעמים בשם המתוקה123 ושיהיה לך המשך יום טוב...

Catty

New member
סליחה זו הייתה אני

אני אצל חברה ובטעות רשמתי בכינוי שלה... וקרן אם לא הבת פשוט רשמת קרן+קמילה_פליפה כמו דו מינית (נמשכת גם לבנים וגם לבנות...)

למעלה