לוח
דעות ו-
ופיקים

אירוח מיוחד - השבוע ב"צבעים שלנו"!

הינכם מוזמנים! ביום רביעי, ה- 30.07.03, נארח במסגרת הפעילות השבועית של סניף ת"א של התנועה את חיים וידר מפיק ההצגה "בן לבין" וחבר בצוות השחקנים. על ההצגה (מתוך חדשות GoGay): את ההצגה "בן לבין" כתב רוני אלמוג, טרנסג'נדר FTM (מנקבה לזכר). ההצגה עוסקת בזהות מינית ובעיקר בזהות מגדרית. אלמוג מספר כי "זה לא מחזה, אין פה עלילה. ההצגה מבוססת על סצינות קצרות, דיאלוגים, מונולוגים, שירים שאין ביניהם קשר עלילתי. הקשר הוא הקשר הנושאי, העיסוק בזהות המגדרית ובזהות באופן כללי". אלמוג ציין כי ההצגה לא משיבה על כל השאלות אותן היא מעלה, ומשאירה לצופים מקום למחשבה. "אני לא יודע אם יש תשובות. לי אין", לדבריו. ההצגה נכתבה במשך שנה וחצי. קטע ממנה הועלה בערב מיוחד על זהות טרנסג'נדרית, שהתקיים במסגרת אירועי הגאווה של יוני 2002. בהצגה משחקים חיים טל, חיים וידר, נילי יצחקי, אורן דולפין וגל שליו. במלאכת הבמוי עסק איסי ממנוב. מיכאלה ליקא, תפאורנית ומלבישה בטלוויזיה החינוכית (בין היתר ב"קרובים קרובים"), עשתה את התפאורה והתלבושות. צפייה משותפת של כל חברי התנועה בהצגה מתוכננת בחודש הקרוב, יש להרשם מראש אצל רכזי הסניפים (אודי – 064732005, תומר – 055717456) או אצל יו"ר התנועה (אביב – 054725039). אפשרי ואף מומלץ להביא חברים הן לפגישה המיוחדת והן להצגה עצמה. מתי: 18:30. איפה: פינסקר 25, סניף מרצ תל-אביב "אל תגידו יום יבוא, הביאו את היום"

אבא גאה

New member
../images/Emo176.gif מסיבת בוקר יום ד' ../images/Emo175.gif

תעשו בלעדי אני הולך לישון כבר אחת בלילה
(לכל הסוטות, זה אייקון של מפהק מעייפות)

../images/Emo79.gif../images/Emo101.gif היום בתפוז אנשים

גיא שרפי יתמודד מחר ב-20:30 בערוץ 2 מול שירי מימון על העליה לחצי גמר של "לא נפסיק לשיר- כוכב נולד". היום ב-19:00 תוכלו לראות אותו Live בפורום גאווה, והוא יענה לשאלותיכם.
היום ב-21:00 יתארח ד"ר אבי פנסקי בפורום להיות הורים. ד"ר פנסקי הואמומחה בכירורגיה אורטופדית ועוסק בתחום אורטופדית ילדים. עובד כרופא בכיר ביחידה לאורטופדית ילדים במרכז הרפואי קפלן ברחובות. למד רפואה בהדסה עיו כרם ואת ההתמחות באורטופדיה עבר בקפלן. השתלמות משך שנה בתחום הספציפי של אורטופדית ילדים עבר ב shriners hospital for children בסנט לואיס, מיזורי בארה"ב. הוא עוסק בתחום הספציפי של אורטופדית ילדים כ 7 שנים. הוא יענה על שאלות הקשורות למחלות אורטופדיות בילדים. אתם מוזמנים להכניס שאלות כבר עכשיו

חופרתת

New member
../images/Emo26.gifג'ם סאשן לנשים בפאב ה"שלושים"

הליין הכי ייחודי בעיר! שימו לב! בכל יום ראשון מהשעה 21:00 בערב ואחרי העבודה, יש איפה לשבת , לשתות משהו, לפגוש מישהי.. מוסיקה טובה , אווריה מגנינה ואינטימית על נרות, ברמניות ומארחות יפות ומגניבות... *במה פתוחה לג`ם סאשן, כשרונות צעירות עולות לבמה מתופפות, מנגנות ושרות... הייתי ונהנתי... פאב ה"שלושים" רחוב אבן גבירול 18, ת"א (ליד "קפה משוגעת"), 03-6956718

שמנתולה

New member
אגב ריבה... ../images/Emo8.gif

אבא גאה, מה דעתך על הדיון הזה? (הייתי שואלת את כל ההומואים פה, אבל כרגע זה רק אתה...)

אבא גאה

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo2.gif

מותק, אני יש לי ילד שאמור בעוד כמה שנים לקבל לינק לכאן, יש לי רפיוטשן טו קיפ! אבל לעיניין, (וקצת קשור לשירשור של גניבת הזרע) מי אלו האידיוטים הללו שבולעים זרע? הם לא שמעו על מחלות ? לאחרונה נדמה לי שיש הרבה יותר א/נשים ששוכחים לקיים יחסי מין מוגנים, קראתי באישהוא מקום שיש תופעה חדשה שנקראת בר-בקינג (זיון אנאלי ללא קונדום) ושבשנה האחרונה נרשמה עליה במספר הנבקים באיידס, העלי היחידה ד"א מזה כ-10 שנים....... מפחיד!

שמנתולה

New member
אכן מפחיד

העליה מוסברת ביעילות הטיפול התרופתי, בגלל שנוצר הרושם שלחיות עם אידדס זה לא אסון ולא מתים מזה כל כך מהר יש הרבה אנשים שהפכו שאננים. מה שעוד יותר מפחיד זה שדוקא עכשו מסתבר שיעילות הטיפול יורדת בשנים האחרונות ושבערך 10% מהנשאים חולים באיידס שעמיד לאחת או יותר מהתרופות הקיימות.

למעלה