לוח
דעות

עמותה לספורט מחפשת כדורסלניות!../images/Emo87.gif

עמותה קידום לספורט מחפשת בנות-כדורסלניות חירשות וכבדי שמיעה מכל הארץ,כן מצפה לראות כדורסלניות על פרקט,הגיע הזמן!! גם כן להתכונן לקראת משחקי טורניר ואולימפיאדה באוסטרליה. אזי מי שמעוניינת,מוזמנת לשלוח לאימאייל [email protected] ולמסור ת´הפרטים לאדיר זריהן. בברכה, עמותה קידום לספורט!

הודעה חשובה על מסיבה בתעשייה בירושל

שלום לחבריה ברצוני לפרסם על מסיבה שלנו לשומעים וגם לחרשים וניראה את עולם הליין מארגנים שלומי וקארן מזמינים הליין בתאריך 23.1.03 יום חמישי בתעשייה בירושלים כתובת התעשייה 5 תלפיות . שעות פתיחה בחצות סוג מוסיקה : ליאור מנגנים האפי האוס ודאנס ולהיטים הופעות דראג תפאורה מיוחדת והפקות קונספט שונות לפרטים בטל ב SMS 054453212 055746628 לפנות לקארן או לשלומי אשמח לראותכם במצב רוח מרוממם המסיבה תהיה שונה לגמרי כניסה 60 ₪ עם הזמנה מסיבה להומאים ולסביות וגם לסטרייטים מעורב יהיה אחלה

אושריי

New member
מסיבת הגיוס של המתנדב - אושר אסרף

חבר´ה הנה אני כבר חכיתי המון זמן מאוד לבקשת התנדבות בצה"ל ואני נורא מתרגיש ואני מתגייס בקרוב מאוד ב23/1 ואני חוגג את המסיבת הגיוס כמו שאני הבטחתי לכולם אז הנה אני מאוד מתרגיש וחכיתי לזה מאוד וכולם מחכים לי חבר´ה שלי בצבא ... רציתי לדעת מי מכיר אותי ומעוניין לבוא למסיבת הגיוס שלי אם כן אני ישלח לכם אישית באימייל אז אני מחכה תצורו איתי קשר בהקדם האפשרי שלכם מחכה לראתכם מאוד אושר המסיבה ב20/1 ביום שני בשעה 20:30 בערב בהרצליה

למעלה