לוח P= בתקווה שאור צ'אן לא לסקול XP

RaVeN IYI

New member
לוח P= בתקווה שאור צ'אן לא לסקול XP

אמאמ אזאז כמו שהבטחתי ^^;;;;;;;;;;;;;;;;;; כל מי שקרא את הטרום-שינה שלי (כי ישנתי P= ניא~) וכתב אפונה XD שזה נורא הזוי Oo;; מוזמן לכתוב איזה שיפ הוא מזמין וכשאני אחזור מהרופא (אליו אני הולכת עכשיו) הוא יקבל את הפיק XX;; בתקווה שיהיה לי כח לכתוב עכשיו XD אזאז צכה לברוח, כי אמא עומדת לידי וקוראת כל מה שאני כותבת XX;; אז גה נה P= נב.- אור.. לא לסקול רייבן ;;

יורואיצ'י/סוי פונג? ^O^

ומתי את מפרסמת - אם בכלל - את הפיק ביאקויה/יורואיצ'י שלך?

MichelleLev

New member
אני עוזבת את הפורום.

אל תדאגו, זה רק נצלוש קטן. אני מקווה שאנשים יעשו כמו שאני מבקשת ולא יגיבו לכאן אלא לאן שאני אבקש. כן כן אני עוזבת את הפורום. ולא רק מהפורום. אם בכלל אכפת לכם. את כל הסיבות, תוכלו למצוא כאן: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=147696 אני מבקשת ממכם לא להגיב לשרשור הזה מכיוון שאני יודעת כמה שהמנהלים שונאים, "שרשורי צומי". אני לא האמנתי שגם אני אעשה את זה. אבל הנה זה קורה. ושוב אני מבקשת, אם בכלל תגיבו, אל תגיבו לשרשור הזה. תגיבו לבלוג. תודה רבה. Michelle Levitan

JeeChan

New member
אני מנהל ויש לי כוח

אני לא יודע מי או מה גרמו לך לחשוב מה שאת חושבת כי לדעתי זאת טעות, אבל אני אתגעגע, היה כיף להכיר אותך =] ושרשור צומי אצלי תמיד מותר =]

mike 666

New member
נצל''ש ... היה כיף ! אבל היה פשוט..

כיף ! חנות חמודה לא-ל-ל-ה !! " OTAKU" בדינזינגוף סנטר , חנות עצבנית , משהו נחמד , לא ברמה של החנות ברחובות ( לפי דעתי ) אבל חנות חמודה ביותרררררר...יש שם ה-ר-ב-ה דברים של בליץ' ומנגות בשפע ( לפחות היו ..^_^ ) , אני קניתי אישית מנגה של הסידרה BLAME! זאת המנגה שאני מחפש אותה כמה זמן ..כרך 1 אז בכלל ... עלה 55, זול מאוד הייתי אומר , 10 דולר , זה הכל ...נחמד יש שם פוסטרים , בובות קטנות , גדולות , פרווה , חולצות , משהו באסט ! וזה ממש אבל ממש אבל ממש ז-ו-ל !!!!!!! זה לא כסף !!! בובות קטנות במחיר של 15 -20 שקל , ויש כמה ב120 אבל הם גדולות , תיקים , ארנקים , יש שם כמויות של דברים , מקום קטן , אבל נחמד . שווה כניסה . ^_^ "OTAKU"

RaVeN IYI

New member
אתהאתה XX;; הרגע נצל"שת אותי?

אותי? אותי? אתה רוצה מכות? אתה רוצה מכות דחוף? אתה רוצה מכות עכשיו?? לנצל"ש אותי?? אותי? >.> אידיוט. שזו תהיה הפעם האחרונה. מבין? >.<;; XD סתם צוחקת.. הרגע חזרתי מרופא XX;; אני לא הכי שפויה שבעולם גם ככה.. ו..כן, שמעתי על האוטאקו הזה ^0^ חן צ'אן היה שם היום ^^ מעניין אם נפגשתם

keep smiling

New member
למה להפחיד, רייבן? ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אפשר לפתור את זה בדרכים יפות יותר. כמו...פופקורן

mike 666

New member
זה בסדר , היא לא ממש מפחידה אותי

או בכלל . אבל פופקורן יהיה נחמד . XDD

RaVeN IYI

New member
הוו פופקורן ../images/Emo12.gif

גמרת לי הפופקורן ;; XD יש בבית >.> אבל לא בא לי להכין.. כי אין לי כח לפתוח את השקית >.> אולי תבואי לפתוח בשבילי? XD >.> או שלא ;; אנצה גם לבוא ליומולדת של אנבי ;; אבל.. אני לא יכולה ;; >.> פופקורן

Envious

New member
מיפ..@_@

רנג'י/ביאקויה ? בבקשהההההההההההההההההההההה ;_______________________; בבקשההההה שובבבבבבבבבבבבבבבבב ;; כואב לי שאין מספיק פיקים כאלה באדולט פאנפיקשין ;; T_T

Envious

New member
מה באמתבאמת ? ם.ם

יאההההה חשבתי שתקטלו את אנבי כי היא משדכת סתם אנשים בישים D: האמת שיש דווקא כמה סיבות לשיפ. אבל :X

JeeChan

New member
לא זה בסדר =] אנבי שולטת *_* ולא

קוטלים אנשים שולטים =] ורנג'י ביאקויה לדעתי זה בסדר גמור, למרות שיש פה אנשים שיקטלו =]

Ichimaru Gin

New member
יש לי פוסטר של שרנג'י וביאקויה

אממ יופי חשבתי שרק אני חושבת שרנג'י בישי פיו -.-;

Ichimaru Gin

New member
אמממ :/

חבל שחשבת ככה מואהאהאההאהא הוא שלי
וואו אני מרושעת -.-"

mike 666

New member
רנג'י הוא שאקל , הוא תותח

אין עליו . חוץ מזארקי שהוא בכלל ...ה-קינג .

למעלה