לוח

אלי 33

New member
תקליטור קומיקס נוסטלגי

"בוקי" היה מגזין הקומיקס מאריך הימים ביותר אי פעם בישראל , לא פחות מ-170 גליונות שפורסמו בסוף שנות השישים וראשית שנות ה-70 ובהם הוצגו בסיפורים בשחור לבן לראשונה בעברית דמיות כמו האקס מאן (הראשונים ) סופרמן , באטמאן , תור ( תחת השם "רשף ") ורבים רבים אחרים . לאחרונה הועלו כל -170 הגליונות האלה על תקליטורים ועל כך ראו :

amitais

New member
סת' טובוקמן בהופעה\הרצאה בארץ!!!

סת' טובוקמן הוא בעיקר מאייר, מעצב, ואקטיביסט. יחד עם חבריו הוא יסד בסוף שנות השבעים ומוציא לאור עד היום את המגזין האלטרנטיבי (פנזין אם תרצו) "World War 3" המלא בקומיקס משובח, סאטירה וביקורת חברתית נוקבת. האיורים והפוסטרים הפוליטיים שלו נעשו לקלאסיקה של תנועות מאבק והתנגדות בכל העולם. הוא מגיע לשתי הופעות בת"א ובירושלים, כולל הרצאה ומוסיקה (כן הוא עושה גם מוסיקה). מומלץ ביותר. לינק עם דוגמאות מתוך אחד הספרים שלו. עמוד עם שני קומיקס שלמים שלו.

nky11

New member
חבורת ה A4 מתארחת בתרצה

מעצבים ואומנים יושבים בתרצה GARAGE SALE שבת: 31.5.03 14:00-19:30 (ומהשבוע בכל שבת) והשבוע מתאחרת בתרצה חבורת הקומיקס הישראלי A4 קבוצת הA4 מונה כ 70 חברים נכון להיום. בחבורה ניתן למצוא שמות ידועים לצד קומיקסאים עלומי שם מגיל 16 ועד בכלל. החבורה הפלורליסטית תציג עבודות קומיקס על דפי A4 שימכרו בשקל אחד. בין השמות היותר מוכרים בקבוצה ניתן למצוא את: דודו גבע, אנגלמייר, ניר מטרסו, בועז קדמן, גלנדון ואיזבלה, תמיר שפר,רני לבנון ועוד. כמו בכל שבת, גם בשבת זו יציגו אמנים ומעצבים את עבודותיהם למכירה ובין המשתתפים השבוע: אופנה: נופר, ויוי. תכשיטים: עדי התיקנית – מרב , תיקי בד מעוצבים. תיקנית נוספת: קרן רדומסקי (גברת מה את מסתכלת) שהוגדרה בטיים האוט התל אביבי כאחת מהמעצבות הצעירות והמסקרנות אנה ושמעון – תכשיטי זכוכית. קובי- קולאזים' מנייר עיתון ההופכים כל פריט למשהו אחר, חי תוסס ושמח יותר. שירז – עיצוב בעיסת נייר (תכשיטים, קערות, בובות, מראות ועוד) ועוד – ביגוד יד שנייה, ספרים משומשים, דיסקים, שמונצאס ופיצפקס א.א. וכמובן, מוסיקה טובה ובר משקאות ונשנושים. תרצה 17- בר-קפה. רחוב תרצה 17 מאחורי תאטרון נגה(גשר) יפו

debesh

New member
דרוש מאייר\אנימטור

דרוש מאייר קומיקס\קרטונס מוכשר בעל נסיון איור במחשב וידע בפלאש ליצירת סרטי אנימציה קורות חיים נא לשלוח לדוא"ל:[email protected]

Scum Bunny

New member
יום? שעה? מקום?...

לא שאני מתכנן ללכת, או משהו. עמיתי (ככה מאייתים את השם שלך? חטפתי בלקאאוט פתאום) כבר יודע שבפוליטיקה אנחנו לא משדרים על אותו הגל. אבל אני בטוח שיהיו כמה שיתעניינו, ובשבילם שווה שתפרט, אם אתה יודע.

murmur

New member
יש קישור מצורף ../images/Emo4.gif

ואם הבחור כתב פנזין בשנות השבעים בארה"ב.. אני בספק אם יש לזה קשר לגלים הפולטייים בינך לבין אמיתי

Scum Bunny

New member
אה, קישור. כמובן. *חובט במצח*

מכיוון שהוא נותן סיבוב הופעות, וכיוון שאמיתי מציג אותו כאקטיביסט ויוצר (ולא אקטיביסט ויוצר לשעבר) אני מניח שהוא עדיין פעיל, אם במילה ואם בדיו. ומכיוון שאמיתי כל כך נרגש מהגעתו (שלושה סימני קריאה בכותרת, לא פחות), אז יש להניח שהוא פעיל באותו כוון שאמיתי ושכמותו נוטים אליו- אתה יודע, שלום, אנטי גלובליזציה, איכות הסביבה וכיוצא בזאת. ועם כל הכבוד שאני רוכש למי שמאמין באותן מטרות ואף פועל כדי להגשימן, אני פשוט לא רואה עין בעין עם אותה חבורה אופטימית של היפים חובקי עצים ;) אני לא מסכים עם חלק מהמטרות (אנטי גלובליזציה למשל), עם חלק מדרכי הפעולה (וונדליזם, אה, סליחה, "culture jamming") והאמנות שקשורה אליהם בדרך כלל עושה לי צרבת. אני לא אוהב שמטיפים לי. ולכולם כבר די ברור איך אני חש בקשר ל"מחתרתיות". אבל כדי שזה לא יתדרדר לעוד וויכוח חסר תועלת, אני מתנצל מראש בפני כל מי שכן מחזיק בדעות האלה, או שאוהב כל סוג של אמנות שקשורה אליהם, כולל האמן שבנדון. זו דעתכם, וזכותכם להחזיק בה, ושיהיה לכם סבבה. זה פשוט לא כוס התה שלי, זה הכל.

amitais

New member
נודניק, עזוב רגע תניהיליזם ותסתכל

בקומיקס. הוא עושה גרפיקה בעלת עוצמה אדירה. ראשוני, עוצמתי, מחוספס, אבל מלא רגישות בו זמנית.

Scum Bunny

New member
אנ'לא יודע...

הסתכלתי במה שנתת בקישורים ולא נפלתי מהרגליים. די בוטה. וחד משמעי. מציג את הצד שלו כאילו הוא היחיד, כאילו. "השוטרים ירו במישהו מלא פעמים, ולא היה לו בככל אקדח. שוטרים רע." אני לא מגבש דעה על מכלול העבודות שלו, כי הסגנון האמנותי בהחלט מגוון מאוד ומרשים, וכי אי אפשר לחרוץ דעה על מישהו שיוצר עוד משנות השבעים לפי איזה שלושה קומיקסים. אבל ממה שראיתי זה בעיקר מסר, עם כמה ציורים מסביב. בניגוד לסיפור , עם, אתה יודע, מסר בתוכו. "זה וזה הופלל ברצח, והוא חף מפשע, ואולי יוציאו אותו להורג אבל אני מקווה שלא". מה עם איזה פירוט? מה בדיוק היה הסיפור? חוץ מהמילה שלך, איך אנחנו יודעים שהוא לא באמת רצח? מילא אם היה שם סיפור, עם דמות שאפשר להזדהות איתה במאבקה הצודק במשטרה המושחתת. אבל יוק. "אם נעשה ביצות מלח ההדסון יהיה נקי מזיהום." עוד פעם, לא מי יודע מה סיפור. פשוט הצהרה חד משמעית, בלי פירוט או הסבר. איך אתה יודע? אתה פרופסור לאקולוגיה? איזה בעיות יוצרת ביצה שצמודה לעיר שלא הזכרת? אנופלס אולי? אם זה כל כך קל, למה אף אחד לא עושה את זה? תסביר, תנמק. משהו! תאמין או לא, גם לי יש תפיסת עולם. ולמרות הכינוי שלי ב-ICQ אני לא ניהיליסט לגמרי. אני פשוט אוהב את דרך החיים המערבית, ריאליסט מספיק כדי לקבל שחופש מצריך לפעמים מלחמה וקדמה מצריכה לפעמים זיהום, ואני אוהב את הקומיקסים שלי אסתטיים, מתוחכמים ומהנים. בניגוד למטיפים, בוטים ו/או מקושקשים. זה הכל. אם אתה רוצה להעביר מסר- סבבה. אולי אני לא אסכים, אבל אני מוכן להקשיב. אבל לפחות תסביר את עצמך, או לוגית בנימוקים, או רגשית מתוך סיפור עם דמויות ועלילה שאפשר להזדהות איתם. אני לא אוהב שמרצים לי או זורקים עלי סיסמאות ופלקטים. וואו, אתה צודק. אני לא יכול לשלוט בזה. אלוהים אדירים, איזה נודניק אני. אני חייב להפסיק עם התגובות הארוכות האלה. כאילו, כבר גמרתי לדבר ואני עדיין לא מפסיק. יאללה. די. הבנו. לך לישון, או משהו. אוף.

Borg200

New member
מישהו חושב ללכת לזה?

אם מישהו חושב ללכת שיסמן את עצמו , מעניין אותי לדעת אם בכלל שווה לבדוק את זה

Piglett

New member
מאיפה אפשר לקנות?

אני לא רואה באתר.. או להמשיך לחפש?..

למעלה