אנ'לא יודע...
הסתכלתי במה שנתת בקישורים ולא נפלתי מהרגליים. די בוטה. וחד משמעי. מציג את הצד שלו כאילו הוא היחיד, כאילו. "השוטרים ירו במישהו מלא פעמים, ולא היה לו בככל אקדח. שוטרים רע." אני לא מגבש דעה על מכלול העבודות שלו, כי הסגנון האמנותי בהחלט מגוון מאוד ומרשים, וכי אי אפשר לחרוץ דעה על מישהו שיוצר עוד משנות השבעים לפי איזה שלושה קומיקסים. אבל ממה שראיתי זה בעיקר מסר, עם כמה ציורים מסביב. בניגוד לסיפור , עם, אתה יודע, מסר בתוכו. "זה וזה הופלל ברצח, והוא חף מפשע, ואולי יוציאו אותו להורג אבל אני מקווה שלא". מה עם איזה פירוט? מה בדיוק היה הסיפור? חוץ מהמילה שלך, איך אנחנו יודעים שהוא לא באמת רצח? מילא אם היה שם סיפור, עם דמות שאפשר להזדהות איתה במאבקה הצודק במשטרה המושחתת. אבל יוק. "אם נעשה ביצות מלח ההדסון יהיה נקי מזיהום." עוד פעם, לא מי יודע מה סיפור. פשוט הצהרה חד משמעית, בלי פירוט או הסבר. איך אתה יודע? אתה פרופסור לאקולוגיה? איזה בעיות יוצרת ביצה שצמודה לעיר שלא הזכרת? אנופלס אולי? אם זה כל כך קל, למה אף אחד לא עושה את זה? תסביר, תנמק. משהו! תאמין או לא, גם לי יש תפיסת עולם. ולמרות הכינוי שלי ב-ICQ אני לא ניהיליסט לגמרי. אני פשוט אוהב את דרך החיים המערבית, ריאליסט מספיק כדי לקבל שחופש מצריך לפעמים מלחמה וקדמה מצריכה לפעמים זיהום, ואני אוהב את הקומיקסים שלי אסתטיים, מתוחכמים ומהנים. בניגוד למטיפים, בוטים ו/או מקושקשים. זה הכל. אם אתה רוצה להעביר מסר- סבבה. אולי אני לא אסכים, אבל אני מוכן להקשיב. אבל לפחות תסביר את עצמך, או לוגית בנימוקים, או רגשית מתוך סיפור עם דמויות ועלילה שאפשר להזדהות איתם. אני לא אוהב שמרצים לי או זורקים עלי סיסמאות ופלקטים. וואו, אתה צודק. אני לא יכול לשלוט בזה. אלוהים אדירים, איזה נודניק אני. אני חייב להפסיק עם התגובות הארוכות האלה. כאילו, כבר גמרתי לדבר ואני עדיין לא מפסיק. יאללה. די. הבנו. לך לישון, או משהו. אוף.