"לוטונט" חשד להונאת כ.אשראי

כחלחל

New member
"לוטונט" חשד להונאת כ.אשראי

חבר שילם בכרטיס אשראי עבור טוטו 99 ש"ח תשלום חד פעמי. להפתעתו גילה לאחר חודשיים כי בנוסף לעיסקת הטוטו החד פעמית (99 ש"ח) החברה כנראה ניצלה לרעה את פירטי כרטיס האשראי ודיווחה גם 1680 ש"ח חברות בעבור "מועדון חברים לוטונט" (ב 12 תשלומים של כ 140 ש"ח לחודש). הנושא הועבר לחקירת חברת כרטיסי האשראי (בשלב זה) עדכונים בהמשך. מי מכיר? מי נתקל בהם?

תגובה ללוטונט

אני חושב שהסכום של 99 ש"ח חד פעמי הוא רק הזכות להצטרף למועדון. בעבר הסכום עמד על 299 ש"ח חד פעמי. שאר הסכום הוא תוכנית רגילה לשנה. יכול להיות שבאמת עבדו עליו או שהלקוח הזה הבין לא נכון. מחכה לתגובה

ההסכם ללוטונט

אני לא יודע איך נעשה ההסכם היום לפני כמה שנים עבדתי בטוטוקרד, אשר בינתיים התרחבה גם לעסקי הלוטו הייתי הייתי סוכן נוסע ותפקידי היה להחתים אנשים על מנוי לטוטוקרד התנאים היו 299 ש"ח דמי חברות חד פעמיים ומחיר עבור הטורים שאתה שולח בנפרד מי שרצה היה חותם על טופס ונותן פרטים של כרטיס האשראי שלו היום כנראה שיש הרבה שיווק טלפוני, אבל התנאים נשארו כמו שהיו רק שהסכומים שונו דמי חברות חד פעמיים ותשלום עבור מה שאתה שולח בנפרד (כמובן שהמחיר יותר יקר בגלל הסיכוי הגדול יותר) מחכה לתגובה

odedg

New member
מחיר הקלות. אין עונש?

שלום כחלחל. ממה שמסרת עולה כי חברך פנה לחברת האשראי והכחיש העסקה. פה על חברת האשראי לפעול כפי שנדרש ממנה בחוק, ויש חוק בענייו (למתעניין- חוק כרטיסי חיוב), ואם אכן לא חתם, יש מקום לפנות בדרישה לבירור לחברה שלדבריו הונתה אותו, לדרוש הבהרות, החזר ואף אולי פיצוי אם נגרם לו נזק, לפחות. אם הדברים לא מסתדרים יש מקום לפנות לגורמים נוספים (כגון אירגוני צרכנים) ואולי בסוף אף לבית משפט לתביעות קטנות. לכן כדאי שהתהליכים יהיו מלווים ומגובים בהתכתבות! עדכן אותנו בשותף!

למעלה