לוט...

אורןילד

New member
לוט...

מישהו יכול לתת מידע על טיסות של לוט לארץ? באילו מטוסים מדובר והאם זו נחשבת חברה טובה ? מה לגבי המסלול, הטיסה היא ישירה לורשה או שיש עצירה בקרקוב ?

g i l g

New member
לוט

מגיע הנה 6 פעמים בשבוע בטיסות לילה לת"א כלוט 153 בבויאנג 737-400 בטיסה ישירה מוארשה. ממריאה בסביבות 5:30 חזרה לשם כלוט 154. ישנם מספר טיסות שלהם לקראקוב עם עצירה בורשה פעמיים בשבוע אם אני לא טועה.

אז ככה

חברת LOT - Polish Airlines טסה לכאן שתי טיסות שונות, ב-6 ימים בשבוע, מתוכן רק טיסה אחת נוחתת בקרקוב לפני הנחיתה בת"א (LO153). (הטיסה אשר נוחתת כאן ישר מורשה הינה LO151). אותה הטיסה יוצאת הדופן, נוחת במטוס ה-767-300 (763) והטיסות האחרות מגיעות ב-737-400 (734). כמובן שיש לה גם טיסות קודשייר שנוחתות בארץ (עם אלעל אני חושב).

747 400

New member
תשובה על לוט

המטוס 737-400 לפעמים המטוס הוא 737-500 וגם 767-300-200 יש לה גם טיסות קוד שייר עם אל על הטיסות לורשה דרך קרקוב הם רק בקיץ בין יום חמישי לשישי לת"א, ויום שישי לורשה. הטיסות לת"א מושרה הם טיסות לילה בלבד! יש ללוט בצהרים טיסות קו שייר עם אל על לת"א. יש לך גם אפשרות לטוס בארקיע לקתוביץ' (עיר בפולין) שאלה: האם אתה טס לורשה בקרוב ואם כן למה לא באל על? אני מקוה שזה יעזור לך במשהוא

למעלה