לוידעת אם זה קשור

לוידעת אם זה קשור

אבל זה קשור לצבע וקוסמטיקה אז נכניס את זה לכאן. אני חייבת להוציא את העצבים . מה הקטע של כל השחורדיניות? מה הם לא רואות שבלונד לא מתאים לשחומות? שהן ניראות כמו ****? והקטע הכי מעצבן זה כל השורשים האלו שהופכים להיות כבר חצי ראש . איכסה!!! אף אחד לא אומר להם את האמת? אז אני אגיד להם! זה מגעיל! זה דוחה! ולמרות שאתן חושבות שזה נורא יפה , זה לא!!!

MaYo0sH

New member
אני מסכימה איתך

אני אישית אוהבת בלונדיניות בתנאי שזה יהיה טבעי או שלפחות יראה ככה. וכל השחומות שצובעות את השיער לצהוב (זה לא בלונדיני זה-צהוב) זה באמת כ"כ לא מתאים לצבע פנים ובכלל!! אבל איך פתאום נזכרת בזה?? יש יותר מידי כאלה בזמן האחרון אהה?? :)

tootik

New member
אני בהחלט מסכימה איתך....

אבל בטח הן לא רואות את זה, וחושבות שזה יפה! מה לעשות? בטוח לא להיכנס לקריזה מזה... העיקר שאת יודעת מה יפה ומה לא, לא?

QueenNaughty

New member
-------->

תסלחו לי בנות, אבל יש לי שיער שחור פחם טיבעי, אני צובעת את השיער מגיל 12, והשיער שלי היה צבוע בכל צבעי הקשת. עכשיו....אני רוצה להגיד שוב!! יש ל שיער שחור ואני צובעת לבלונד, וזה ממש לא נראה מגעיל...תאמינו לי, כולם אומרים שזה נראה פצצה! כמובן שכל אחת ומה שמתאים לה! סתם להכליל זה לא יפה, כי אתן מעליבות. הנה אפילו תמונה שלי עם הבלונד מה-18.5 תהנו!!

QueenNaughty

New member
--------->

אוקיי, אקבל את עצתך. אבל לא כל-כך גרועה כמו שאתן אומרות. העלבתן אותי!

katykr

New member
אממממ....

אני גם חושבת ששחורדיניות זה לא יפה בדרך כלל. יש יוצאת מן הכלל שזה איכשהו מחמיא להן.לרוב לא. בדרך כלל בכל יש להן גבות שחורות וזה ממש מוזר. אני גם לא אוהבת את אלו שבכוונה עושות שורשים שחורים והמשך בלונד.... אני מכירה אישה אחת בלונדינית, שצובעת לכהה. אבל יפה לה בטירוף. נכון מוזר שמישהי בלונדינית צובעת לכהה?

את שחומה?

אני דיברתי על השחומות. אז אל נא תיפגעי ילדונת:)))))))) מה גם שהייתי מציעה לך לצבוע קצת את הגבות למראה טבעי ומושלם יותר.

QueenNaughty

New member
אודם שני.........:)

מממ....אני חושבת שעדיף לי לא לצבוע את הגבות... בגלל שאני די לבנה בפנים, ואם אני אצבע אותם קצת אז הם לא ממש יבלטו... :))))))))

בדיוק בגלל זה

הצעתי קצת לצבוע. לדעתי בגלל הגוון הבהיר שלך בפנים והצבע הבהיר בשיער הגבות בולטות בשוני שלהם מהשיער וזה מחסיר מהמראה הטבעי לכאורה של שיערך:) לא התכוונתי שמחר בבוקר תצבעי לבלונד פלטינה:)) אבל אולי קצת להוריד את הכהות , אולי חום?????

MaYo0sH

New member
טוב תראי

באמת שלא התכוונתי להעליב או לעשות הכללות כלשהן, ואני לא התכוונתי לפגוע כאן במישהי ולא התכוונתי שכל מי שיש לה שיער שחור לא מתאים לה בלונדיני, רק אמרתי שאם כבר צובעים לבלונדיני שזה לא יהיה בלונד מזעזע ולא לבעלות גוון כהה כי זה לא כ"כ מתאים... ושוב, אני מצטערת...:)

Black Cat

New member
את בהחלט צודקת

שחורות שצובעות לבלונד (מנסות להיראות אירופאיות) ה דבר דוחה. לא מתאים להן רצח. הן סתם נראות כמו בננה

mikahell

New member
את נראית פיצוץ!

אולי אני טיפה משוחדת בתור שחורדינית אבל אין מקום לויכוח - המראה נהדר ושימותו הקנאים (לא מכוון אישית לחברות הפורום המקסימות..., בטח לא לאודם שני).

mikahell

New member
אודם שני היקרה

לרוב את מפגינה ידע לא רע באסתטיקה - עכשיו לא. נכן, כהות ממש בבלונד זה נורא. תראו את אורנה פיטוסי שנראית נהדר בחום ורע בבלונד. א-ב-ל שימו לב לרמה מסינגר, בריטני, שאקירה, אנסטסיה, מיכל ינאי, ביונסה, יעל דן, מיקי יחימוביץ, אורנה דור, קלי מ´בוורלי הילס´. והמון אחרות. הבלונד פשוט עושה להן את המראה. אני כרגע לא בייתי מוותרת על הבלונד שלי תמורת שום הון. אולי אשים בהזדמנות תמונה ´שחורידינית´ שלי לשיפוטכן... אקיצר - טעית קצת. IM LEGALLY BLONDE! :)))))

katykr

New member
אז ככה....

ממתי מיכל ינאי וקלי מבוורלי הילס כהות? הן לבנות.. אנסטסיה ובריטני גם לא כהות..הן סתם קצת שזופות....

סליחה, אבל

אני חושבת שרוב הבנות פה הבינו שאני מתכוונת בדיוק לרוב השחומות (לא השזופות) שצובעות לבלונד. בנות שצבען עורן בהיר או שזוף קלות יכולות להראות נהדר בבלונד. אז לא להיפגע:)))))))))

ואני חייבת להוסיף

כמובן שבכל כלל יש יוצא מהכלל ובמקרה הזה יש יוצאות מהכלל:))))) אני אישית מכירה כמה בנות אתיופיות שמשום מה הצבעים הבהירים שהן שוזרות בשיער פשוט מתאימים להן כמו כפפה ליד:) אני לא יודעת להסביר את זה:))))) מישו יכול להסביר ?

מה הבעיה?

אני חייכנית גם בחיים, אז מה הבעיה עם זה????????????? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

קוציני

New member
ומה דעתך אודם על ..

הבלונד של נעמי קמפבל ? זה מראה שגם שחורות יכולות להיות בלונדיניות. מה שמחזיר אותנו לדון לגבי האפשרות שלך להיות בלונדינית וליפול כפרי בשל בין זרועותי החסונות.

למעלה