לויוי המקסימה-

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
לויוי המקסימה- ../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif|ש

היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לויוי חג לה שמח, וזר לה פורח, היום יום הולדת לויוי. מתוקה שלי, אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. הרבה בריאות ואושר ושכול משאלות לבך יתגשמו לטובה. מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבב.
אוהבת ומעריכה מאוד מאוד מאוד, שירי

לשירי ../images/Emo65.gif

תכיני כוחות ל - 2.8
ולויוי ... מזל טוב!!! הרבה אושר והרבה בריאות
קארין

gaia20

New member
לויוי ושירי המקסימות../images/Emo49.gif

מזל טוב לכן בנות, מאחלת לכן רק אושר ובריאות....

ל3

New member
קארינוש המקסימה

אל תדאגי, חכי ל2.8 המשך יבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קטיפה

New member
לשירי לקארינוש ולויוי..

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טו מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!!!!!
ממני שירלי

gaia20

New member
סליחה, בובה....../images/Emo140.gif

הראש שלי לא פה היום.... מזל טוב מתוקה
אוהבת אוהבת....

תודה!!! ../images/Emo9.gif

אוייי תודה חמודות!! תודה תודה .... יום הולדת בקרוב .... (עוד יומיים) לה לה טרללללללללללה ... טריליליליליליליילייללילי....שמחה גדולה לה לה ... גדלתי בשנה!
קארין

3ויוי

New member
אני גאה ומודה לכם יקרות,,

כמה מקסימות ומפרגנות אתן ,ועושות טוב על הנשמה .תודה!!! הירגשתי כמו בחגיגה ,,עם זר שלא היה לי על הראש.,, כמה נעים וכייף לי ,,והחיוך שלי עדיין מרוח על הפנים,,,,,, שירי,,,המחשבה המובילה שלך ונפשך היקרה לי נוגעים לליבי מאד ,, וכן תודה גם לכן מעומק הלב גאיה קטיפה קרינוש וכולם

למעלה