לוין מחריף את המלחמה נגד שלטון החוק. הודעתו של לוין כי אינו מכיר במינויו של עמית היא הפיכה משטרית פשוטו כמשמעו !

Cranio

Well-known member
ללוין אין סמכות להחליט באופן חד־צדדי כי הוא אינו מכיר במי שנבחר כדין לתפקידו.
זוהי הפיכה משטרית פשוטו כמשמעו,
כאילו היו קמים כעת אזרחים ומודיעים כי אינם מכירים בממשלת ישראל.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא יש לו סמכות כזאת כמובן ומגוחך (אם כי פופוליסטי ויצירתי (y)) לכנות זאת "הפיכה משטרית". פשוט מעורר גיחוך כשמבינים את חוסר הבנת הכותב והמגדיר את הביטויים שהוא מנסה להשתמש בהם כדי להישמע חכם.
אגב, כלל לא בטוח שעמית "נבחר כדין" לתפקידו (זה).
לא, "זוהי" דווקא לא :).
יעני כמו שאתה עושה כאילו?

Cranio

Well-known member
דווקא יש לו סמכות כזאת כמובן ומגוחך (אם כי פופוליסטי ויצירתי (y)) לכנות זאת "הפיכה משטרית". פשוט מעורר גיחוך כשמבינים את חוסר הבנת הכותב והמגדיר את הביטויים שהוא מנסה להשתמש בהם כדי להישמע חכם.
אגב, כלל לא בטוח שעמית "נבחר כדין" לתפקידו (זה).

לא, "זוהי" דווקא לא :).

יעני כמו שאתה עושה כאילו?
הרינגטון ה- |טמבל| הגיע לזהם פוסטים לא שלו.
:ROFLMAO:

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון ה- |טמבל| הגיע לזהם פוסטים לא שלו.
כרגיל מתוקי, ברגע שתתגבר ותתבגר ותתעלה ר"ל לרמה בה בוגרים ומבוגרים מנהלים דיונים עניינים, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, כתוב על זיהומים כמה שנוח לך ובהתאם להבנתך והיכרותך עם הנושא והצג סמיילי של צחוק מטורף כל אימת שבא לך להזכיר לנו את רמתך ומצבך הנפשי לאשורו. עלי הכל מקובל ואני זורם בס"ה :).

הרבה בריאות.

Cranio

Well-known member
כרגיל מתוקי, ברגע שתתגבר ותתבגר ותתעלה ר"ל לרמה בה בוגרים ומבוגרים מנהלים דיונים עניינים, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, כתוב על זיהומים כמה שנוח לך ובהתאם להבנתך והיכרותך עם הנושא והצג סמיילי של צחוק מטורף כל אימת שבא לך להזכיר לנו את רמתך ומצבך הנפשי לאשורו. עלי הכל מקובל ואני זורם בס"ה :).

הרבה בריאות.
מיצינו מיצי הטמבל ?
ברחת מוקדם הפעם.

Harrington

Well-known member
מנהל
מיצינו מיצי הטמבל ?
ברחת מוקדם הפעם.
אני כאן חמודי. לעולם לא אברח משכמותך. אמנם לא תמיד מתחשק לי על הרמה הירודה והרדודה ועל מה שלבטח יהפוך (אם לא ניתן לראות זאת כך כבר כעת) לחילופי דברים שכבוד האכסניה לא מתאים להם. אבל "לברוח"? ממך? חחח, הצחקת :). תצטרך לקום יותר מוקדם בשביל להבריח אותי יקירי.

עם זאת, אם תוכל, ככל שתתעקש להמשיך את התכתובת המיותרת הזאת, להעלות מעט את הרמה, לא תשמע התנגדות ממני. אני אמנם לא מצפה להרבה אבל העלאה מינימלית כזאת, כדי שלפחות יהיה מראית עין של דיון ענייני ואמיתי, בהחלט יסייע לכלל הקוראות והקוראים (ככל שמישהו בכלל קורה את הטרחנות הזאת).

Cranio

Well-known member
אני כאן חמודי. לעולם לא אברח משכמותך. אמנם לא תמיד מתחשק לי על הרמה הירודה והרדודה ועל מה שלבטח יהפוך (אם לא ניתן לראות זאת כך כבר כעת) לחילופי דברים שכבוד האכסניה לא מתאים להם. אבל "לברוח"? ממך? חחח, הצחקת :). תצטרך לקום יותר מוקדם בשביל להבריח אותי יקירי.

עם זאת, אם תוכל, ככל שתתעקש להמשיך את התכתובת המיותרת הזאת, להעלות מעט את הרמה, לא תשמע התנגדות ממני. אני אמנם לא מצפה להרבה אבל העלאה מינימלית כזאת, כדי שלפחות יהיה מראית עין של דיון ענייני ואמיתי, בהחלט יסייע לכלל הקוראות והקוראים (ככל שמישהו בכלל קורה את הטרחנות הזאת).
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
הטמבל הרינגטון חזר .

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון [קול/מבטא/מנעד ה-הרינג] מקפיד למצות ויכוחים כשלא נוח לו. זו סיסטמה ידועה.
לא שווה את האנרגיה שלך.
מעולם לא עשיתי זאת, אבל אם זאת התחושה איתה יצאת, כנראה שצדקתי באותו מקום (אינני זוכר אך מבין מדבריך) בו החלטתי שלא להמשיך את הדיון איתך. תודה על חיזוק הבנתי זו, הגם שבדיעבד ומאוחר יחסית.

מיצינו (כן, בהחלט יקירי, ותבין מזה מה שרק חשוב לך לעשות את עצמך מבין מזה :)).

DANIAVNI

Well-known member
אני רק רוצה לאמר מילה טובה על הסוס של קליגולה שמונה לסנטור
הוא לא היה מעורב בבנייה בלתי חוקית של האורווה שבה שהה
ככה שלפחות מבחינה זו, מקרה זה חמור יותר .

DANIAVNI

Well-known member
אין ספק שלמצב שכזה יכולות להיות תוצאות הרסניות מבחינה חברתית
בלי קשר לשאלה מי אשם במה .

Cranio

Well-known member
לוין הוא הכלב שנשלח ע"י הבוס נתניהו כדי לתקוף את מערכת המשפט.
הבעייה היא שהכלב רק נתקל בקירות וחוטף מכות.

למעלה