דווקא יש לו סמכות כזאת כמובן ומגוחך (אם כי פופוליסטי ויצירתי ) לכנות זאת "הפיכה משטרית". פשוט מעורר גיחוך כשמבינים את חוסר הבנת הכותב והמגדיר את הביטויים שהוא מנסה להשתמש בהם כדי להישמע חכם.ללוין אין סמכות להחליט באופן חד־צדדי כי הוא אינו מכיר במי שנבחר כדין לתפקידו.
לא, "זוהי" דווקא לא .זוהי הפיכה משטרית פשוטו כמשמעו,
יעני כמו שאתה עושה כאילו?כאילו היו קמים כעת אזרחים ומודיעים כי אינם מכירים בממשלת ישראל.
הרינגטון ה- הגיע לזהם פוסטים לא שלו.דווקא יש לו סמכות כזאת כמובן ומגוחך (אם כי פופוליסטי ויצירתי ) לכנות זאת "הפיכה משטרית". פשוט מעורר גיחוך כשמבינים את חוסר הבנת הכותב והמגדיר את הביטויים שהוא מנסה להשתמש בהם כדי להישמע חכם.
אגב, כלל לא בטוח שעמית "נבחר כדין" לתפקידו (זה).
לא, "זוהי" דווקא לא .
יעני כמו שאתה עושה כאילו?
כרגיל מתוקי, ברגע שתתגבר ותתבגר ותתעלה ר"ל לרמה בה בוגרים ומבוגרים מנהלים דיונים עניינים, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, כתוב על זיהומים כמה שנוח לך ובהתאם להבנתך והיכרותך עם הנושא והצג סמיילי של צחוק מטורף כל אימת שבא לך להזכיר לנו את רמתך ומצבך הנפשי לאשורו. עלי הכל מקובל ואני זורם בס"ה .הרינגטון ה- הגיע לזהם פוסטים לא שלו.
מיצינו מיצי הטמבל ?כרגיל מתוקי, ברגע שתתגבר ותתבגר ותתעלה ר"ל לרמה בה בוגרים ומבוגרים מנהלים דיונים עניינים, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, כתוב על זיהומים כמה שנוח לך ובהתאם להבנתך והיכרותך עם הנושא והצג סמיילי של צחוק מטורף כל אימת שבא לך להזכיר לנו את רמתך ומצבך הנפשי לאשורו. עלי הכל מקובל ואני זורם בס"ה .
הרבה בריאות.
אני כאן חמודי. לעולם לא אברח משכמותך. אמנם לא תמיד מתחשק לי על הרמה הירודה והרדודה ועל מה שלבטח יהפוך (אם לא ניתן לראות זאת כך כבר כעת) לחילופי דברים שכבוד האכסניה לא מתאים להם. אבל "לברוח"? ממך? חחח, הצחקת . תצטרך לקום יותר מוקדם בשביל להבריח אותי יקירי.מיצינו מיצי הטמבל ?
ברחת מוקדם הפעם.
אני כאן חמודי. לעולם לא אברח משכמותך. אמנם לא תמיד מתחשק לי על הרמה הירודה והרדודה ועל מה שלבטח יהפוך (אם לא ניתן לראות זאת כך כבר כעת) לחילופי דברים שכבוד האכסניה לא מתאים להם. אבל "לברוח"? ממך? חחח, הצחקת . תצטרך לקום יותר מוקדם בשביל להבריח אותי יקירי.
עם זאת, אם תוכל, ככל שתתעקש להמשיך את התכתובת המיותרת הזאת, להעלות מעט את הרמה, לא תשמע התנגדות ממני. אני אמנם לא מצפה להרבה אבל העלאה מינימלית כזאת, כדי שלפחות יהיה מראית עין של דיון ענייני ואמיתי, בהחלט יסייע לכלל הקוראות והקוראים (ככל שמישהו בכלל קורה את הטרחנות הזאת).
הרינגטון [קול/מבטא/מנעד ה-הרינג] מקפיד למצות ויכוחים כשלא נוח לו. זו סיסטמה ידועה.
הטמבל הרינגטון חזר .
מעולם לא עשיתי זאת, אבל אם זאת התחושה איתה יצאת, כנראה שצדקתי באותו מקום (אינני זוכר אך מבין מדבריך) בו החלטתי שלא להמשיך את הדיון איתך. תודה על חיזוק הבנתי זו, הגם שבדיעבד ומאוחר יחסית.הרינגטון [קול/מבטא/מנעד ה-הרינג] מקפיד למצות ויכוחים כשלא נוח לו. זו סיסטמה ידועה.
לא שווה את האנרגיה שלך.
אנרגיה עליו?הרינגטון [קול/מבטא/מנעד ה-הרינג] מקפיד למצות ויכוחים כשלא נוח לו. זו סיסטמה ידועה.
לא שווה את האנרגיה שלך.
אני רק רוצה לאמר מילה טובה על הסוס של קליגולה שמונה לסנטורללוין אין סמכות להחליט באופן חד־צדדי כי הוא אינו מכיר במי שנבחר כדין לתפקידו.
זוהי הפיכה משטרית פשוטו כמשמעו,
כאילו היו קמים כעת אזרחים ומודיעים כי אינם מכירים בממשלת ישראל.
אין ספק שלמצב שכזה יכולות להיות תוצאות הרסניות מבחינה חברתיתללוין אין סמכות להחליט באופן חד־צדדי כי הוא אינו מכיר במי שנבחר כדין לתפקידו.
זוהי הפיכה משטרית פשוטו כמשמעו,
כאילו היו קמים כעת אזרחים ומודיעים כי אינם מכירים בממשלת ישראל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.