לוינילופילים

לוינילופילים

מישהו יודע איך כדאי לשלוח בדואר תקליטי ויניל בלי שיישברו? יש דרך לעשות את זה בעלות סבירה?
תודה

KFir R

New member
למה שיישברו
?

אם כבר, אז תקליטים, הנזק שנגרם להם אם כבר נגרם להם נזק זה שמישהו בדואר שם משהו כבד על החבילה, הקרטון שלה לא משהו ואז התקליט חוטף כזה משקל עליו שהוא עלול להתעקם ולאבד את האלסטיות שלו. לכן צריך פשוט לעטוף כמה שיותר טוב את התקליט (נייר פצפצים מסביב לתקליט, אחרי זה עוד עיתונים או פתיתי קלקר והמהדרין גם עושים אריזת קרטון פנימית בתוך אריזה חיצונית) ולוחות קרטון קשיח, לפחות שניים מכל כיוון. אה, ולכתוב בטוש אדום בגדול מבחוץ "Fragile" בשאיפה שבדואר ירחמו על החבילה שלך. ואם אתה רוצה עוד יותר להקטין את הסיכוי שמשהו רע יקרה לחבילה בדרך שלח אותה דרך אחת מחברות השילוח הפרטיות, תשלם יותר אבל החבילה תהיה פחות זמן בדרכים. למודולו יש הרבה סיפורי אימה על הדואר הישראלי...גם אני קיבלתי מהם לפעמים חבילות חצי פתוחות עם פתק "לחבילה נגרם נזק, מצערים" (בתירגום חופשי: חפש מי #$$%$ אותך, משפט ידוע מהצבא).

טוב, אז זכית

יש לי פשוט כמה תקליטי ויניל פה במצב די טוב, שאין לי מה לעשות איתם. הייתי באוזן השלישית, והמחיר שהם הציעו עליהם היה פשוט מגוחך, כך שאני מעדיף פשוט לתת אותם למישהו שיעריך אותם, ולא תמורת 8 שקל זיכוי פר תקליט, ואח"כ הם מוכרים אותן ב-130 ש"ח לחתיכה. אז תגיד לי אם אתה מעוניין, חינם אין כסף:

Neil Young - Everybody knows this is nowhere
captain beefheart - lick my decals off baby
charlie parker - Live sessions 1947
can - zhengzheng rikang (בוטלג)
robert fripp / andy summers - i advance masked
john coltrane + don cherry - the avant garde
אריק רודיך -סטאללה

הכל תוצרת חוץ, חוץ מהרודיך כמובן. הביפהארט והקולטריין כמעט חדשים, 180 גרם.
אם אתה מעוניין, שלח כתובת במסרים של תפוז.

Jflyaway

New member
captain beefheart - lick my decals off baby

פצצה
ובכלל הכל שם משובח.

Barmelai

New member
אריק רודיך סטאללה? אתה מרגיש טוב?

לפחות הוא נדיר.

למעלה