לוי ואוקון

delvecchio

New member
לוי ואוקון

ישחקו היום בטורניר לוס אנג´לס: המשחק של אוקון נגד שאלקן יהיה השני בסדר המשחקים (המשחקים החלו בשעה 11 בבוקר, שעון מקומי, אם אני לא טועה 21:00 לפי שעון ארץ הקודש). המשחק של לוי נגד ג´ינפרי יהיה השני במשחקי הלילה שיחלו לא לפני 19:30 שעון מקומי- 5:30 שעון ישראל.

tamara77

New member
קורניקובה ניצחה את סמשנובה

2:6 3:6 גם הנין עפה בסיבוב הראשון

tamara77

New member
אוקון מנצח את שאלקן !

כל הכבוד - ניצח את המדורג 6 בטורניר ו- 23 בעולם בשני שוברי שוויון בסיבוב הבא ישחק נגד גמביל האמריקאי שמדורג 53 בעולם

evia86

New member
כל הכבוד על ההישג הזה אבל...

אני אישית לא תופס ממנו מי שראה אותו במשחק בוימבלדון ובכל ההתמודדות בדיוויס בשנה שעברה(גם במשחק הנצחון,היה מותחן מדהים אבל משחק חלש) פשוט לא מבין מה יש בו טוב יש לו הגשה מצחיקה טעיות איומות והדבר היחיד הטוב אצלו זה העוצמה שלו אבל לכ"כ הרבה שחקנים בסבב יש עוצמות כמו שלו ככה שאני לא רואה אותו מעבר למקום ה-80 בעולם

lastiger

New member
מסכים לגמרי...לצערי

ההגשות שלו באמת זוועתיות...הוא לא רע ברשת אבל עדיין די עלוב הייתיב משחק ההוא בדיוויס שהיה בארץ...היה מותח והכל אבל הוא ממש בפוקס ניצח...כבר היה בmatch point וכמעט הפסיד משם בצורה די זוועתית. אין לו אופי משחק..אין לו ייחוד או משהו...יחוד זה דבר שחייב להיות לשחקן כי אם לא אז הוא סתם כמו כל השאר...כל שחקן שהגיע למעמד גבוה בהסטוריה של הטניס היה לו יחוד, זה הנשק של השחקן..ולן אין בכלל...חבל.

למעלה