לוליון קטנטון...

מולי 1

New member
לוליון קטנטון...

בוא אליי לול היקר... הנה עכשיו אתה יודע שזאת אני! אתה מחפש אחריי בכל הפורומים בטח, מרגל... אז הנה, אני מתוודה- זו אני- לול. לולי. לולה...קוראים לי מולי 1 ואתה יכול חופשי לקרוא את כל ההודעות שלי מעכשיו. לא תמצא כלום, שום דבר, אפילו רמז אחד לבגידה, אתה יודע למה? כי הכל זה בראש שלך, אתה ממציא עליי דברים כדי שתוכל ללכת בלב שלם כי אני רעה, מכשפה ואסור לך להיות איתי, ואתה יודע לול? היום יש לך יומולדת וכל כך רציתי להביא לך מתנה... אני כל כך אוהב אותך לוליון קטנטון, אתה לא מתאר עד כמה, עד כדי כך שאני מחפשת אותך ברחובות, ושומעת כל הזמן בראש: בואי אליי...לולי היקרה, ובוכה ובוכה, ולא איכפת לי שכל העולם ישמע, זכותי לכתוב כאן מה שאני רוצה, אני לא מכירה אף אחד ותפסיק לבקר. אף אחד גם לא מכיר אותך, אז חדל סודיות! לוליון קטנטון, כל הזמן אני חושב עליך, אבל אני רק יודע לאהוב מרחוק...לא מקרוב, מקרוב זה לא מצליח לי. מצטער, אני מצטער על הכל ותמיד אוהב לוליון. יש לי פה מליון עדים לאהבתי. היום שמעתי את הדיסק שהכנת לי, וכששמעתי את מנגינה יקרה לא יכולתי יותר. אתה יודע, אני הולך ברחוב ומדבר עם נטע בטלפון, ופתאום שוב מתזמזם לו השיר בראשי, ככה פתאום. לול, אז יומולדת שמח, אני רוצה שיהיה לך הכי טוב בעולם! וזה מכתב שלא נשלח כי אסור לי לשלוח לך מכתבים, אז לפחות פה...אז לילה טוב ויומולדת שמח, הלוואי שפעם ניסתדר ונהיה חברים הכי טובים כמו שנועגנו להיות. אוהב....

ה מוזה

New member
מזל טוב גם ממני .. ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

ומקווה... שתמצאו את הדרך .. לסליחה להבנה לאהבה לחברות

למעלה