לול העליה לארץ

carmelpro

New member
לול העליה לארץ

מישהו יודע איפה ניתן למצוא את הטקטס של המערכון מלול - העליה לארץ?

giba70

New member
לי יש ספר של "לול" עם הטקסט

אבל הוא נמצא כרגע אצל המנהלת...

emh

Member
קצת ציטוטים...

גרישה גרישה! וודקה וודקה! פולקה! אחמד? הא? שוף? מין האדא? האדא איל יהוד!, אינען דין באבור אלי ג'אבום נו גרישה?, יש צ'פששטה, יש צ'פששטה גפילטע-פיש עם סוכר! אה, טשולנט-נה עם כולרה, אינען דין באבור אלי ג'אבום "מריומה..-נו ולדק מה את אומר? אני לא יכול עבודה בצורה כזאתי." "נו. עכשיו כבר אי-אפשר יהי ללכת לשום מקום." "אהא ,מלא ריח של סחוג. "ושום" "-ופלאפ"ל."-וחילבה" "וכל מיני כולרה. אני לא יכול עבודה בצורה כזאתי." " פריצי! יואוווווווווו.. פריצי!איפה אתה?הוא הנה." "-אני,כאן פאפא." "פאפי,ארץ ישראל שלנו, פלסטינה. ארץ ישראל.שלנו,פאפי" "איפה פרופסור אברבוך? -פרופסור זלצבורג? (פה בארץ חמדת אבות, תתגשמנה...) תפסיקו עם השירה הזאת! אתם חושבים שאם תשירו, תקבלו פה טלוויזיה בלי מכס? "אנחנו היינו סיירים בפאלוג'ה!!! אנחנו היינו סיירים בפאלוג'ה!!! איפה אתה היית ב-67 ? איפה אתה היית ב-47 ? איפה אתה היית ב-48 ? איפה היית ב-32 ? איפה היית ב-28 ? איפה היית ב-14 ? איפה היית ? תתביישו, גם אנחנו סבלנו פה! ארבעים שנה במעברות! לא הספקנו לאכול... טלוויזיה!

emh

Member
אולי טעיתי בציטוט...

ישצ'ה פשצ'ה פשצ'ה ישצ'ה בכל אופן... אין קה-גה-בה, אין GKB!

D o r o t h y

New member
אני בהחלט מוכנה

לשלוח בפקס אם אקבל מספר פקס במסר ואם מוכנים לחכות טיפה (עד סופ"ש) אני יכולה לסרוק ולשלוח.

royfr

New member
בספר האחרון של אריק איינשטיין

זו אותה האהבה/ביוגרפיה בראשי פרקים. יש שם גם את הטקסט של "חידון התנ"ך".

למעלה