לול... ולא לתרנגולים

לול... ולא לתרנגולים ../images/Emo91.gif

הרבה זמן לא הייתי כאן, כי אנחנו עוברים דירה ביום שני, והבית על גלגלים, ואני קצרה בזמן.
אני זקוקה להמלצתכן ללול. ראיתי לול צבעוני ויפה ב"בן או בת", ומאוד התלהבתי. אבל לפני שאני מקבלת אותו במתנה (לא, להאמין, אבח אחי הצעיר רוצה לקנות לשגיא מתנה
) אני רוצה לשמוע מכן מה חשוב בלול. אני מתארת לעצמי שזה לא פרוייקט כמו רכישת עגלה, אבל אם ניתן לשמוע עצות מהמומחיות, אז למה לא? מחכה לתשובותיכן, חג שמח, סיגל אמא של שגיא

Iris-1

New member
יש לי לול פשוט של שילב.

האמת שלא ציינת בן כמה שגיא אבל בלול חשוב שיהיה חזק, שאם הילד קופץ בפנים שלא ישבר על הקפיצה הראשונה. שהסוגרים בטיחותיים ולא נפתחים בקלות (לילדים סקרניים - שחייבים לראות מה קורה והלול נסגר עליהם). שהמזרון נוח ונעים לשבת/לשכב עליו. זהו אני מקווה שלא שכחתי משהו.

וגם

לול עץ חזק יותר מלול פלסטיק. להרבה לולים מפלסטיק/רשת אין תווי תקן ויש בהם סכנה של התהפכות. יותם מאוד אהב את הלול בתקופה שבה למד להעמד. לכן, אני ממליצה על לול עץ- עם הסורגים שאפשר לתפוס בידיים ולמשוך את הגוף לעמידה מאשר לול רשת.

שגיא בן חודשיים. הוא לא אוהב

להשאר במקום אחד להרבה זמן. יש לנו את הנדנדה של גרקו, וכשאני במטבח/סלון אני מניחה אותו בנדנדה ע"מ שיוכל לראות אותי. אחרי 10 דקות הוא מתחיל להשתעמם בנדנדה ואז אני מניחה אותו במנשא ואחרי 10 דק´ בעגלה. ראינו שרק במיטה שלו הוא רגוע, אבל אני לא רוצה שהוא יהיה לבד בחדר שלו, אלא איתי בסלון. אנחנו ראינו לול שהדפנות שלו הן מרשת והוא מאוד צבעוני ויפה.

לול עץ רגיל משילב..

עמית בלול מגיל 4 חודשים.. משחק המון זמן..צופה בקלטות.. ואפילו נרדם. נוח לו וגם לי כי אני לוקחת אותו איתי לסלון.. למטבח.. צריך לוודא שיש תו תקן!

הלול על גלגלים? קניתי את ההמלצה

של לקנות לול ששגיא יוכל להעזר בו לקימה. מה שמפריע לי בלול הרגיל זה שהוא נראה כמו כלא...

בשביל מה לשים בלול?

לי יש לול מתקפל שקיבלתי מארה"ב לא פתחתי אותו אף פעם אני תמיד שמה את תומר על שמיכה על השטיח עכשיו הוא כבר מתחיל לזחול נראה לי שלשכב בתוך לול הוא לא היה מוכן ככה הוא מתגלגל לו לצעצוע שמעניין אותו , חוקר את העציצים , את הרגליים של הכסאות .. למה לסגור אותם בלול?

למה לשים בלול? תשובות..

כי הוא מגיע למטבח..פותח מגרות..ופעם אפילו על האצבע הקטנה..ואני סנטימטר ממנו..הוא זוחל בכל מקום ומנסה גם לטפב..אוכל חול מהעציצים.. רוצה עוד סיבות? הלול זו הטריטוריה שלו..לשחק ..לרקוד..לשבת.. לראות קלטת..זה לא כלא. זה מקום מוגן. ללול יש גלגלים וגם מעצורי נעילה.

אל תכעסי../images/Emo4.gif

ברור שמבחינתי זה יותר נוח ויותר בטוח שאני אוכל להוריד ממנו את העיניים לשניה רק השבוע הוא התחיל לזחול וכבר הספיק לעשות לי כמה התקפי לב אבל נראה לי שאם אני אשים אותו בלול הוא לא יסכים בשום אופן להשאר בו אולי אני טועה - לא ניסיתי

מירי,

New member
הניסיון שלנו הראה

את דודו בהתחלה לא שמנו בלול , כשכבר ניסינו הוא אכן סרב בתוקף. את בן שמנו בלול מגיל 0 - אפילו ´סתם´ לישון שם , והוא היה בלול עד גיל שנה (אז הוא למד לצאת ממנו). בלול היו לי משחקים שלו שהוא אהב , ואני יכולתי לפנות את העיניים שלי ממנו.

Iris-1

New member
עוד סיבות למה לול.....

כי היא מגיעה לשקעי החשמל החשופים שעוד לא הספקנו לסדר. כי היא דוחפת ידיים לתנור צלעות החם וזה לאללה מפחיד (כשאני מדליקה אותו אני מכניסה אותה ללול אין ברירה וגם אין בכי אצלנו). כי היא מנסה לאכול את העלים של העציצים אצל אמא שלי. שלא לדבר לשפוך את האדמה על הרצפה ולנסות לאכול אותה, למה? זה כנראה מאד טעים ומלא מינרלים. בקיצור לול זה לא כלא אצלנו אלא כרוח המציאות.

ילד שמרגיש לא נוח בלול

לא יסכים להיות בו!!! ואז כמובן לא תהיה שום התלבטות בנושא הוא פשוט יקבע עובדה! ודרך אגב, למי שכתבה שלול זה נראה כמו כלא. אז לסורגים יש אסוציאציה של כלא רק בראש שלנו ולא אצל תינוק בן חצי שנה. כמובן שכן מדובר בדבר מגביל אבל ברגע שילד יחוש מוגבל הוא יתלונן כך שתביני את המסר!

שינו

New member
גם למיטת תינוק יש סורגים....

וכולנו (טוב, רובנו) משתמשים בה.

מצטרפת להמלצה על לול עץ

אבל ממש אין סיבה לקנות אותו בשילב, יש חנויות יותר קטנות שימכרו יותר בזול, חשוב התו תקן.

יונית ש

New member
בזכות הלול מאי כבר עומדת לבד

הייתה תקופה בערך בגיל 3-4 חודשים נמאס לה מהלול. היא הרגישה שהיא מונחת שם אני תמיד עסוקה... אז עשינו הפסקה. ועכשיו בגיל 7 חודשים שהיא מתחילה לעמוד היא שוב נהנית מהלול. אני נמצאת עלידה כאשר היא מחזיקה בגבולות הלול ועומדת לבד והיא מאוד מרוצה מההרגשה. את זה אי אפשר לעשות בלול מרשת.

Iris-1

New member
לא אוהבת את הלול רשת נראה לי לא

בטיחותי. קל מדי. יכול להתהפך. ,

מירי,

New member
שמעתי סיפור

על לול רשת שפשוט התקפל על הילד... (לא יודעת כמה אמיתי ונכון...) עדיין לול רשת נראה לי פחות יציב מלול עץ.

למעלה