לום לחברות לצרה

וולשית

New member
לום לחברות לצרה../images/Emo13.gif

זאת באמת צרה גדולה למצוא בגדים במידות שהן לא של ברבי בארץ. אני באמת לא מכירה עוד מקום כזה בעולם, שבו מתנכלים לנו כי אנחנו לא קייט מוס. למזלי בדרך כלל יש לי הזדמנויות לקניית בגדים באירופה, אבל מאז שילדתי (וגם עליתי בעוד מידה-שתיים) עוד לא חזרתי לעבוד בחו"ל, מה שאומר גם שנשארתי תקועה עם אפשרויות מוגבלות של ארצנו לנשים במידות גדולות. עשיתי סקר נרחב בחודשים האחרונים והתוצאות הן כאלה: מתאים לי: לרוב הבגדים שלהם הן ל"דודות", כלומר לגילאים 40-50 לפי הגזרות, הצבעים, הסגנון. אבל יש גם פנינים מדי פעם, בעיקר במכנסיים. גזרות מחמיאות ובדים נעימים ויפים, אבל לרוב המחירים גבוהים ולא מוצדקים. וגם כאן הכל תלוי במזל, אם לא מספיקים להגיע אליהם בשבוע הראשון שיוצאת הקולקציה, כבר אי-אפשר למצוא מידות ביניים, הכל או ממש קטן, במידות 0-1, אן ממש גדול, מידות 5-6. האופנה של הריון שלהם הרבה צעירה ויפה, וגם המחירים יותר נוחים, אבל המידות ממש קטנות. אין נשים שמנות בהריון? עונות- צבעים יפים, בייחוד העונה החדשה, אבל הגזרות לא מוצלות בעיקרן, כמו חולצות כפתורים שיכולות כל כך להחמיא לנשים מלאות, גזורות גרוע, ללא מותן, ובמקום להראות את הנשיות שלנו, מלבישים אותנו שק. יש להם רצון (ראו צבעים צעירים ויפים), אבל הם צריכים להחליף תדמיתנים. וגם הבדים בהם הם משתמשים, לא תמיד איכותיים במיוחד. וגם המחירים שלהם די גבוהים, אם כי סבירים יותר ממחירים במתאים לי. וכמעט תמיד אפשר למצוא את כל שלל המידות, לעומת מתאים לי. נינה- רשת חנויות עם בגדים למידות רגילות, אבל חלק מהבגדים שלהם מגיעים גם במידות גדולות. כמעט תמיד אפשר למצוא שם מכנסיים וחולצות במידות עד 48, ולפעמים אפילו 50 ו-52. פעם ראיתי שם מעילים מדליקים במידות עד 54. ולשם שינוי לא צריכים להסתובב בקניון עם שקיות עליהן כתוב- מידות גדולות. וגם הבגדים הם אותם בגדים של רזות, רק גדולים במידה (או שתיים
). לילית וורדה- אני לא ממש אהבתי את הבגדים שלהם, לא הסגנון שלי. גם המחירים די גבוהים ביחס לסחורה שהם מציעים. אבל חברה שלי מתלבשת רק בחנות הזאת, והיא תמיד נראית סטייל טוב´לה. אז מי שאוהבת את הסגנון, מקבלת גם בדים איכותיים. משביר לצרכן- בגדים במידות גדולות שלהם מאוד מבוגרים, אבל יש הפתעות. כמעט כל פעם שנכנסתי, מצאתי בגד או שניים. המחירים גם מפתיעים לטובה יחסית לחנויות של מידות גדולות. רוב הבגדים מיוצרים מבדים איכותיים וגימורים שלהם יפים. שווה לבקר שם, אבל לא לסמוך על שחנות תהפוך למלבישה שלכם. ורציתי להוסיף עוד משהו. הצטרפתי לחברה שלי לחנות של ציפי ביפו (היא קוראת כאן בפורום שלכן כל הזמן, והיא קראה המלצות על החנות) והתאכזבתי. חולצות במידות גדולות אין שם, ולמרות שהגזרה של המכנסיים מדליקה (חוזרים לסיקסטיז העליזים), אבל הכל נראה ממש שמטס, סמרטוטים ממש, שאפילו את המחירים המצחיקים שלהם (בין 50 ל-80 שקלים למכנס) הם לא שווים. זאת הסקירה שלי. החלטתי שאם כל כך קשה ויקר כאן לקנות בגדים, אולי שווה להתחיל לתפור אצל מישהי. זה גם לא יהיה זול, אבל מקבלים בדיוק מה שרוצים, וגם הבגד יהיה ייחודי- לא אראה כזה על כל שמנה שניה. אי אפשר לתפור כל דבר, אבל חולצות כפתורים, מכנסיים, ופה ושם עוד בגדים- אפשר. מה דעתכן?

may24

New member
בחלק אני מסכימה...

תראי אצלי רוב הבגדים מורכבים מעונות, מתאים לי.קרייזי ליין,וגאמ´פ בעיקרון לא היתה לי שום בעייה למצוא בגדים לחורף השנה ויותר מכך כבר לא נשאר לי כסף לכלום, זאת אומרת שאם אני נכנסת לאחת החנוית הנ"ל יש כל כך הרבה מה לקנות אבל כמה אפשר, בכל אופן אני השנה מאוד מרוצה מהבגדים, יכול להיות שאת קונה באותה רשת אבל בעיר אחרת לכן את לא מוצאת אני אישית קונה בקניון איילון בר"ג בביאליק בר"ג ובעזראלי בת"א <במתאים לי>, בעונות אני קונה בביאליק בר"ג, ובקרייזי ליין גם בקניון איילון וגם בעזראילי ותאמיני לי שאני לא דוגמנית אני מידה46-48 ויש לי כבר מלתחה שלמה של בגדים ואת יודעת מה הכי מגניב? זה להחליף את הבגד אפילו אחרי חודש כלומר זה אם לא לבשת אותו נאי למשל התחרטתי לגבי כמה בגדים במתאים לי ופשוט הלכתי והחלפתי מה גם שהתייחסו אליי תמיד יפה מאוד וכך גם יצא לי לקנות בעונה בגדים חדישים יותר שלך, מאי

DREAM111

New member
וולשית אהבתי את התיאור ../images/Emo45.gif

מאיוש אני לא יודעת לא יצא לי ללכת להחליף ככה בגדים אבל נחמד מאוד לשמוע שיש חנויות נחמדות שנותנות אחרי חודש להחליף בגד. אני את מירב הקולקציה שלי קונה דווקא בלילית ורדה כיוון שלצערי עונות שאני פריקית שלהם ירדו במידות (והבטיחו שהם יעלו במידות) ואני מחכה לזה. אבל מאוד מרוצה האמת גם מהקולקציה של ורדה לילית.

Sivaneta

New member
לילית ורדה?

הי בנות, בוקר טוב. שמעתי אתכן מדברות על לילית ורדה? זו מעצבת למידות גדולות? איפה נמצאות החנויות שלה?

DREAM111

New member
היי ../images/Emo141.gif

ורדה&לילית זו רשת אופנה. במאמרים יש רשימה של החנויות שלהם. אני באמת אוהבת את הרשת הזו בגלל שמירת האמונים לנשים הגדולות. המידות קיימות מיד על המדף, השירות אדיב ומנומס, מה שאני באמת אוהבת לדוגמא בחנות המפעל בראשון שהמוכרת שם שכבר מכירה אותי יודעת שאם יש משהו שאני שונאת זה שאומרים לי וואו איזה יפה זה עליך וזה גועל נפש והיא ישירה ואומרת לי תמיד את האמת זה אין סיכוי חכי בואי נראה את זה איך זה יושב עליך. בקולקציה אפשר למצוא דברים צעירים ויפים ומצד שני רשמיים ו"מבוגרים".

למעלה