לום לכם בהיום ראיתי את הפרק והבנתי

dviridit

New member
לום לכם בהיום ראיתי את הפרק והבנתי

שויקי נחטפה על ידי גארי. אפשר לספר לי בקצרה איך זה קרה? מסכנה

Dawn12

New member
בקצרה:

ויקי הגיעה לדירה של גארי כשהוא לא היה שם (היא רצתה להפתיע אותו) וראתה את התמונות שלה על הקיר ואת הנייר מכתבים. כשהיא הבינה וניסתה לברוח - גארי הגיע. הוא ניסה להסביר לה שהוא כבר לא אותו אדם שכתב לה את המכתבים וכשהיא ניסתה שוב לברוח הוא תפס אותה וסתם לה את הפה. זאת הפעם האחרונה שראינו אותם. כשפול פרץ לדירה שלו הם כבר לא היו שם.

purple heart

New member
היי אני חדשה פה...

אבל רואה בקביעות (מקסימום יום שישי הכל במכה) מאז פרק 950 ומשהו... מאז שהגיעו לארץ הכבלים... אז רציתי לשאול... זה נוגד את חוקי הפורום לשאול מה יהיה ?... אני לא רוצה להרוס לאף אחד חלילה אבל מה יהיה עם ויקטוריה... אני כ"כ סקרנית מישהו בטוח יודע הרי אנחנו כאן בפיגור. אז בבקשה, קצת מנוחה לדאגתי העייפה...אפילו ממש ככה במילה היא בחיים? יהיה פסדר? למה לא מראים אותם כמו שהראו אצת ויקטור כשכולם דאגו לו והוא היה בניו מקסיקו???

dviridit

New member
קודם כל ברוכה הבאה

אני יודעת את התשובות לשאחלתך על ויקי אבל אני מניחה שבסוף יהיה בסדר. ניתן לדבר על עלילות עתידיות. רק עליך לשים את הסימן
. זהו סימן מוסכם לעלילות עתידיות. הוא נמצא 'בסימנים וסמיילים לנושא/לתוכן שבדף כתיבת ההודעת. אם תשובתי לא ברורה מספיק, אנא אל תהססי לשאול שוב. עידית

dviridit

New member
ותודה תלשחר על ההסבר. תהיה בטוח

שאת הפעם הבאה שיראו אותם אראה גם אראה. עידית

purple heart

New member
איזה מגניב...תודה!

כאילו זה מין שפת סימנים כזאת של הפורום שמים
בנושא ואז מי שלא רוצה לדעת לא קורא? ככה זה עובד? וואי כבשתם אותי
תודה רבה

junny

New member
ברוכה הבאה!!

מאוד אהבתי את השם שלך.. סימני ה ספויילר, או לפי צורתם

purple heart

New member
וואי תודה אנשים...

איזו קבלת פנים חמה... אתם יכולים ללמד הרבה אנשים דבר או שניים לגבי אירוח... אני שמחה להיות פה ורוצה להציע שתשרשרו לכאן מה דעתכם על מאקנזי ובילי וזה כל כך מעצבן אותי שקתרין וברוק נדחפים (מילא ג'יל) אבל זה נראה כאילו ברוק וקתרין מחפשים סיבות מתחת לאדמה להרחיק בינהם בכוח ואני כבר רואה אותם taking actions יאללה שירגעו... ואם כבר היה שרשור בנושא מכיוון שזה כ"כ בולט לעין אז סלחו לי על הבורות/ההצטרפות המאוחרת (מחקו את המיותררר) ושויקטור יסע כבר ב
הפרטי שלו יתן לגרי
ויחזיר את ויקי שלנו! אני כ"כ אוהבת את השחקנית הזאת such a doll!

junny

New member
למה זה לא שלח את כל ההודעה שלי?

בקיצור- סינמי הספויילר
הם קבועים בכל הפורומים ולא רק אצלנו, זה סימן מקובל וידוע. בקשר להתאהבות שלך בחברי הפורום- מבינה לחלוטין, גם אני התמכרתי אליהם, ואני אפילו לא מכירה אותם..

Dawn12

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני רואה שכבר יצא לך להכיר חלק מהנפשות הפועלות, ואנחנו תמיד שמחים לקבל חברים חדשים (ובמיוחד מעריצים מכורים) אז אני מקווה שנראה אותך כאן הרבה!
לשאלתך, זה ממש לא נוגד את חוקי הפורום לשאול מה יקרה. כמו שכבר הראו לך, הכלל היחיד שחשוב להקפיד עליו הוא סימון ספויילרים ע"י
אבל מלבד זה - את בהחלט מוזמנת לשאול שאלות על העתיד ויש כאן הרבה שיוכלו לענות לך. חוץ מזה, את יכולה למצוא הרבה מידע על העתיד של הסדרה והדמויות באתר של הקהילה.

זה בסדר! גם אנחנו מפנטזים הרבה...

חלקנו על מלקולם, ג'ק, בראד, בילי, וחלקנו פשוט על פיליס
! ב ר ו כ ה ה ב א ה !
ובקשר לשאלתך מה אנחנו חושבים על בילי ומאק. אז ככה: אני אישית אוהבת את שניהם וכבר מחכה לרגע שהשניים יהיו ביחד, הם כאלה חמודים. כ"כ שונים אחד מהשני אבל חמודים! ואני גם לא חושבת שקתרין וברוק צריכים לדאוג שמא בילי ידרדר את מאק, סה"כ בילי הוא בחור טוב עם ראש על הכתפיים שעשה כמה טעויות בעזרת בריטני הסתומה וחבורתה. וגם כל השטויות האלה נעשו על מנת לשכוח את מאק. וכבר אתמול ראינו איך בילי התנהג באצילות כשהרגיע את בריטני ואמר לה שהיא לא צריכה להרגיש שהם חייבים לעשות משהו... ממש מתוק!

ב"רייטינג"- השוואה בין מאק לבריטני

אפרופו בילי, מאק ובריטני, ב"רייטינג" החליטו השבוע לערוך טבלת השוואה בין מאק לבריטני, מי שווה יותר ולמי מגיע לזכות בבילי בוי שלנו?! אז הנה אני מביאה לפניכם את כל ההשוואות, ההשפלות והנימוקים מילה במילה כמו שזה כתוב, לא נגעתי!!! קודם כל הכותרת: הטבלה! מי תזכה בבילי אבוט מ"צח"מ"- מקנזי או בריטני? לוק- מאק- של בת השכנים ממול. בריטני- של בחורה בשם בריטני... מינוס- מאק-לפעמים נתקפת קריזות לא ברורות בריטני-בעת משבר תנטוש את אהובה כאילו היה מסטיק שנדבק לעקב הסטילטו שלה. פלוס- מאק- ישרה, תלמידה טובה, תוכל להחזיר את בילי לתלם ולמנוע ממנו השתכרויות מיותרות. בריטני- יודעת מה היא רוצה וגם איך להשיג את זה. מה לעזעזל- מאק- חווה התבגרות של כת האמיש. בריטני- בעתיד תמצאו אותה מתלפפת על עמודי מועדון חשפנות מקומי. גברים- מאק- ראול טוב הלב, שפשוט לא עושה לה את זה. בריטני- יצאה עם ג'יי.טי. הדביל המפונק, עד שהחליטה לשים טלפיה על בילי. משפחה- מאק- אביה חזר לחייה לא מזמן, עם אמה היא לא בקשר. בריטני- הורים מאוד ליברלים, שזה בעצם ביטוי אחר ל"שמים פס על הבת שלהם". נדוניה- מאק- המון המון כסף, היישר מתאגיד צ'נסלר של סבתא קיי. בריטני- שוחה בעירום בבריכת הדולרים של הוריה. שורה תחתונה- מאק- ייתכנו בעיות בגזרת ג'יל, אימו של בילי, וכמובן ישנה הבעיה הקטנה ההיא, שתתגלה לנו בעוד כמה שנים. בריטני-יותר מידי פוסטמה, אפילו בשביל בילי.

purple heart

New member
אני באמת לא מבינה מה הבעיה שלהם

קתרין וברוק נראה כאילו אין להם מה לדסקס בבית הענק הזה אז הם בכוח... איזה מזל שאסתר משחקת באולינג אחרת היינו רואים את ג'יל וקתרין רבות 200 פרקים על איזה מרכך שיער יותר טוב... אני כ"כ רוצה שבילי ומאק יהיו יחד הם כאלה מקסימונים.בילי מתחיל להצטייר יותר ויותר כנצר אצילי למש' אבוט שיודעת לעשות גברים.. הלא כן?! Sפיקינג אוף פנטזיות אני רואה בשלי את ריאן. כמה ריאן.נראה לי שאפילו לכרית שלי אני יתחיל לקרוא כריאן בעקבות הנ"ל

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo26.gifעל הבחירה בראיין

ראיין אכן אופציה מרשימה לפנטזיה נהדרת. ואת צודקת בשנית. משפחת אבוט באמת יודעת לייצר גברים שווים. אם את חושבת שבילי נראה טוב עכשיו אז חכי ותראי איך היום השרמנט הקטן הזה נראה. מידי פעם מטפטפים עליו מידע+ תמונה עדכנית במדורי הסבון לרגל הצטרפותו לאופ"ס "לחיות את החיים" ביחד עם אחותו השווה לא פחות הת'ר טום (ויקטוריה, למקרה שמישהו עדיין לא יודע!)

junny

New member
הרמוני

איפה שיש גברים מיד השם שלך מופיע.. כנראה בגלל זה אני אוהבת אותך כל כך

purple heart

New member
מה?! הם אחים???? איזה כיףףף

זה יותר טוב שלשמוע שאיזה קרובת משפחה הלכה ללדת...איזה מגניV.

למעלה