לומדות

אורה4

New member
לומדות

לבני שהוא בן 4 עוד מעט עדיין אין מיומנויות הקשורות למשחק עם מחשב. ברצוני להתחיל ללמדו את השימוש במחשב דרך לומדות חינוכיות. האם מישהו יכול להמליץ לי על לומדות בסיסיות וידידותיות שמתאימות למטרה זו?

תלוי מה הוא אוהב

אם ערוץ Hop חביב עליו, יש אתר שלהם (המון פלאש, מיועד רק לחיבור מהיר) www.hop.co.il. לאלפי יש אתר נחמד (בתשלום) ואפשר כמובן לכתוב לו לבד דפים בסגנון של "איפה הילד?" שצריך ללחוץ על המקום הנכון כדי לחשוף את מי שמסתתר מאחורי התמונה.

דורי 7

New member
היו תוכנות נחמדות של מט"ח

שאני לא בטוחה שעדיין קיימות: דובי ההרפתקאה הגדולה, דובי משחק מחבואים, צבעים וצורות . שווה לבדוק איתם, התוכנות ממש ראשוניות ומאד נחמדות.

אורה4

New member
תודה רבה לכולם

על התגובה המהירה. אבדוק את כל האפשרויות.

בשבילנו

New member
בחום מנסיון סדרת בייבי קומפימדיה

בסידרת בייבי קומפימדיה משחק המחשב הראשון שלי: יש אני וגופי/ כלי תחבורה וסביבתם/ בעלי חיים/ צורות וצבעים /תתחילו אחת אחת וזה גם לא יקר הסידרה מושכת תעין עשוה נחמד ואצלינו אוהבים מאד ואנחנו בגיל 6 רק התחילו עם המחשב והעכבר וזהו

ריקי 04

New member
כל הסידרה הזאת היא בעצם "בייבי...

גורדי בארץ הצעצועים" וגם "קטר הפלאים של קרמיט" (שבו רק החליפו את כל הדמויות להחבובות, ועולה בערך חצי מחיר מהשני). בקיצור, כשראיתי את הסידרה "בייבי קומפדיה" פשוט הייתי די בהלם. כי הם לא שינו כלום (חוץ מלהוסיף דפי עבודה - שזה לא ממש נחוץ), אלא רק פיצלו כדי להרוויח יותר. לתשומת ליבכם.

למעלה