לומדים את האחים

לומדים את האחים ../images/Emo192.gif../images/Emo63.gif

האם הייתם לומדים מה שהאחים/ות שלכם למדו או רוצים ללמוד,או שדווקא בגלל מה שהם לומדים, אתם לומדים/רוצים ללמוד משהו אחר לגמרי בכיוון שונה
אני למשל לומדת הוראה יצירתית לגיל הרך, ואחותי למדה כלכלה- ממש שמיים וארץ מבחינתי ומבחינתה והיא באמת לא מבינה איך אני לומדת את זה שזה לא מכניס כסף כמעט בעתיד מבחינת מקצוע, ואילו היא למדה משהו שממש מכניס לה כסף...

כל אחד מאיתנו פנה לתחום אחר

אחותי מסיימת תואר שני בכימיה וביולוגיה, אחי פסיכולוג ואני שחקנית תאטרון. לכל אחד מאיתנו היה פרק זמן קצר בחייו שבו עבד בתחום ההוראה - זה הדבר שאף אחד מאיתנו לא למד ולבסוף הגיע לשם. כיום אף אחד מאיתנו לא עוסק בתחום ההוראה.

גם אצלינו כל אחד למד משהו אחר..

אחי הבכור למד מנהל והוציא תואר בניהול עסקי,הוא כיום מנהל מפעל כבר 4-5 שנים... אחי השני לא למד כלום..התחיל לעבוד בגיל 17,עשה צבא,חזר לעבוד הוא פועל במפעל ואפילו תעודת בגרות בקושי יש לו..(בדיוק ההיפך הגמור מאחי הבכור..) אחי השלישי הנדסאי מחשבים,רק שהוא לא משתמש בזה לעבודה(הוא מנהל כח אדם בסניף אחד של חברת חשמל) אני לומדת חשבונאות,לעת עתה,בביה"ס,אחר כך אני חושבת להמשיך בכיוול של מחשבים,אבל כלום עוד לא סגור.. אחי הקטן חושב ללכת על מחשבים(הוא בכיתה ט'..אז זה רק תכנון לתיכון ולא בטוח שזה יצא לפועל) כך או אחרת,הדבר היחיד המשותף לנו זה שכולנו מבינית במחשבים(אחי שהוא פועל,מתעסק עם מחשבים..יוצר להם ת'שבבים וכאלה..)

למעלה