הצחקת. המערכת תמצא דרך להתיר זאת לערבים ולא לחרדיםהגברים החרדים לומדים בהפרדה מנשים חרדיות.
זה קורה גם במוסדות להשכלה גבוהה.
זה עול כלכלי גדול על המדינה.
גם אצל הערבים חלק מבתי הספר הם בהפרדה
בין גברים ונשים.
אפשר לשדך את הנשים החרדיות והערביות שילמדו
יחד באותה כיתה. מסלול פארא רפואי יהיה גם
ליהודיות וגם לערביות.
קראת את כל מה שכתבתי?הצחקת. המערכת תמצא דרך להתיר זאת לערבים ולא לחרדים.
הבוט לא קורא, הוא רק כותב באופן אוטומטיקראת את כל מה שכתבתי?
מן הסתם, אחרת לא הייתי מגיב (גם אם כיף לך להמציא ולטעון אחרת).קראת את כל מה שכתבתי?
נדיר מאד שאתה קורא את כל התגובה.מן הסתם, אחרת לא הייתי מגיב (גם אם כיף לך להמציא ולטעון אחרת).
מעניין לשמוע, לא ידעתי זאת על עצמי. תודה שלימדת אותי מה אני עושה בנדירות או בתדירות כאן בביתי הקט.נדיר מאד שאתה קורא את כל התגובה.
בקיצור, אם יתחשק לך מתישהו להתייחס עניינית לדברי, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז תנהל דיון שלם עם עצמך על מה נדמה לך שאני כן או לא עושה בחיים, תרגיש טוב וצודק עם עצמך, וכולנו נהיה מרוצים, אבל דיון לא ייצא מזה.אולי כי היא קצרה.
גם אם תרצה לקצר את הקיצור יצא לך ארוך ולא ממוקד.מעניין לשמוע, לא ידעתי זאת על עצמי. תודה שלימדת אותי מה אני עושה בנדירות או בתדירות כאן בביתי הקט.
בקיצור, אם יתחשק לך מתישהו להתייחס עניינית לדברי, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז תנהל דיון שלם עם עצמך על מה נדמה לך שאני כן או לא עושה בחיים, תרגיש טוב וצודק עם עצמך, וכולנו נהיה מרוצים, אבל דיון לא ייצא מזה.
כשתחשוק נפשך להתייחס עניינית, תרגיש חופשי לעדכן.גם אם תרצה לקצר את הקיצור יצא לך ארוך ולא ממוקד.
ולא מיצית? פעעעהמעניין לשמוע, לא ידעתי זאת על עצמי. תודה שלימדת אותי מה אני עושה בנדירות או בתדירות כאן בביתי הקט.
בקיצור, אם יתחשק לך מתישהו להתייחס עניינית לדברי, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז תנהל דיון שלם עם עצמך על מה נדמה לך שאני כן או לא עושה בחיים, תרגיש טוב וצודק עם עצמך, וכולנו נהיה מרוצים, אבל דיון לא ייצא מזה.
אותך? לפני שנים. במקרים אחרים (מתייחס לתתי-שרשורים בדרך כלל, לא לאנשים), כמו שהשבתי לג'קי, מסוג הדברים שאני מחליט לעצמי יקירי, לא אתה עבורי.ולא מיצית? פעעעה
שלשום שאלתי שאלה ועדיין לא קבלתי תשובה עיניינית.אותך? לפני שנים. במקרים אחרים (מתייחס לתתי-שרשורים בדרך כלל, לא לאנשים), כמו שהשבתי לג'קי, מסוג הדברים שאני מחליט לעצמי יקירי, לא אתה עבורי.
עניתי לך, הייעוץ המשפטי לא מאפשר את זה לחרדיות. הערביות לא דרשו ולומדות גם עם גברים.שלשום שאלתי שאלה ועדיין לא קבלתי תשובה עיניינית.
אז אחזור: על בנות חרדיות הרבנים אוסרים ללמוד עם גברים.
זה גם קורה במגזר המוסלמי. למה שלא ילמדו באותה כיתה
בנות מוסלמיות ויהודיות?
היעוץ המשפטי לא יביע דעה כזאת. עובדה בחינוך החילוניעניתי לך, הייעוץ המשפטי לא מאפשר את זה לחרדיות. הערביות לא דרשו ולומדות גם עם גברים.
כבר הביע, בדוק אחורה.היעוץ המשפטי לא יביע דעה כזאת.
אתה ממציא.כבר הביע, בדוק אחורה.
בוודאי שכמובן.אתה ממציא.
אז כשחרדים יוצאים מהגטו ורוכשים מקצוע טובהגברים החרדים לומדים בהפרדה מנשים חרדיות.
מה???????????????????????????????????????????????? חרדים לומדים במוסדות להשכלה גבוהה??????????? שכחת שאתה שמלאני!!!!הגברים החרדים לומדים בהפרדה מנשים חרדיות.
גם אצל הערבים חלק מבתי הספר הם בהפרדה
בין גברים ונשים.
אפשר לשדך את הנשים החרדיות והערביות שילמדו
יחד באותה כיתה. מסלול פארא רפואי יהיה גם
ליהודיות וגם לערביות.
הם יותר ניאו-נאצים מאשר שמאלניםמה???????????????????????????????????????????????? חרדים לומדים במוסדות להשכלה גבוהה??????????? שכחת שאתה שמלאני!!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.