לומדים להצליח בעסקים ב-

לומדים להצליח בעסקים ב-../images/Emo43.gif

שבועות: ירידה במשקל ומוצרי חלב בשעה 18:00 תתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא טליה לביא - דיאטנית קלינית M.Sc ועורכת כתב העת Review, מכון תנובה למחקר. לביא תסביר על חלב ומוצריו בהקשר תזונתי ובריאותי, תשתף אתכם במידע שאולי לא ידעתם עליו ותענה על שאלותיכם בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5153
כך תשכנעו את הגולשים להפוך ללקוחות שיטות שכנוע והשפעה הם שניים מהכלים החשובים ביותר להקמת ושמירה על עסק מצליח. י' קורן - איש פרסום מצליח, מרצה, כותב ספרים, יועץ ומומחה בתחום השיווק באינטרנט בפרט ובתחום הכתיבה השיווקית השכנועית בכלל, יתארח בין השעות 18:00-20:00 בפורום יזמות וניהול עסק. קורן ישיב על כל שאלותיכם בתחומי התמחותו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=248&MessageId=152703706
תחרויות נמשכות:
הספר החדש בסדרת "דמדומים" ממתין לכם! "החיים השניים הקצרים של ברי טאנר" הוא ספין אוף של הספר השלישי בסדרת "דמדומים" והוא מתאר את חייה הקצרים של ברי כערפדה. רוצים לקבל את הספר? ספרו לנו בפורום דמדומים לאיזו דמות אחרת בסאגה הכי מגיע ספין אוף משלה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1946&MessageId=152619448
רוצים לזכות בספר ערפדים חדש? דמות הערפד עברה גלגולים רבים בעולם הספרותי והיום כמעט שאי אפשר למצוא דימיון בין האפילה של הרוזן דרקולה לאדוארד קאלן טוב הלב. איזה סוג ערפד אתם מעדיפים – הקלאסי או המודרני? שתפו אותנו בהעדפה שלכם בפורום ערפדים ואולי תזכו בספר המותח "מסומנת", בהוצאת זמורה ביתן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1998&MessageId=152619427

my world 88

New member
אמרתי לכם שהמוזיקה של קולדפליי מופלצת.

ומלאה בעיבודים גרועים בצורה הגרועה ביותר. אז עכשיו הם החליטו לקחת תחת חסותם את האומנים הפצפיסטיים של קבוצת ONEWORLD ולפי השמועות הולכים לבצע את השיר "חופש לפלשתין" בטור הבא שלהם. עזבו דעות פוליטיות, השיר פשוט גרוע, והבחירה בשיר הזה כקונספט מנחה פשוט מטומטמת. אני לא יודע מה קורה ללייבלים בזמן האחרון שהם נותנים לאומנים חסרי המוח שלהם להשתגע ככה. מתי יבינו - זמרים הם בובות שאין להם מושג מהחיים שלהם והמיקרופון שלהם צריך להשמיע רק מוזיקה, אחרת חבל על ה $$ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V28HnPTYz-I#at=42

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifלא מסכים כלל

במהלך כל המאה ה20 היו אמנים שהביעו מחאות כנגד אוולות העולם. ח לקם אפילו הצליחו להזיז משהו. אמן (לא זמר סוג ג' תוצר של מפעל כוכב נולד ודומיו) הוא לא רק קול יפה (או יכולת מרשימה), הוא גם מוביל דעת קהל ומין הראוי שלא יהיה מכונה ליצור $$ אלא יקח על עצמו אחריות וינסה עם כוחו להיטיב עם העולם. לא שאני חושב שיש ליוזמה של קולדפליי איזשהו סיכוי אבל אם מוזיקה (במקום אלימות, שפיכות דמים ואיבה) תוכל לסיים כיבוש ארור של למעלה מ40 שנה, אז כל שנותר לנו זה לברך.

adii1201

New member
כן, הבעיה היא לא בזה שהם מביעים עמדה

הבעיה היא שהם הולכים כמו כבשים שמובלות לטווח בדיוק כמו כל שאר האנשים בעולם שקונים את "הערבים המסכנים שכבשנו להם את השטח ואנחנו הורגים אותם" או "ישראל המדינה החזקה והרוצחת בדם קר" וכולם קצת שוכחים להסתכל שיש לנו משפחות שלמות שנהרסו בפיגועים וברצח בדם קר בצורה הכי מזעזעת שיש, שיש לנו חייל חטוף, ושבסופו של יום לערבים יש 7 (!!!) מדינות בעוד שלנו יש אחת. שניתנה לנו בתוקף. כולם יודעים לדבר יפה מאוד והכל אבל בתכלס כשזה מגיע למעשים, איפה הם? למה קולדפליי לא שולחים את כל הערבים הפליטים המסכנים שישראל גירשה לאיזה אי עם מלא כסף? הרי לא חסר להם. אז יפה, לדבר הם יודעים, לרדת על ישראל להגיד כמה אנחנו המפלצות כולם יודעים לעשות. אפילו המדינות הערביות לא רוצות אותם. ואנחנו לא בסדר

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifנניח שאני מסכים

עם כל מה שאת אומרת (אני מסכים עם חלק גדול), זה עדיין לא שולל את זכותם של הפלסטינים למדינה, לעצמאות, להפסקת החיים תחת משטר צבאי (!) וכיבוש ואת המאבק למימוש הזכויות האלו. אם קולדפליי מצטרפים למאבק (אנושי! לא פוליטי), אל לנו להלין על כך.

adii1201

New member
בטח שהם זכאים

שיבחרו: סוריה, איראן, לבנון, ירדן (אני לא זוכרת את כל השאר, אני גרועה בגאוגרפיה
) ואגב, המשטר והפסקת החיים וכל מה שאתה מתאר הוא לא בגלל ישראל הוא מהסיבה הפשוטה שהחמאס שולט בהם ומשליט בהם טרור ואין להם אלא לסבול בשקט. אנחנו לא עושים להם שום דבר. ושוב, מאבק אנושי? מה איתנו?? מה עם הרצח המזעזע באיתמר?! מדברים על אנושות, פה היו צריכים לבוא ולהגיד גועל נפש. בושה. מה אנשים אמרו? זה לא קרה. ישראל ממציאה. זה לא טרור. וכן הלאה וכן הלאה. אין לי בעיה עם המאבקים, יש לי בעיה עם חוסר ההגינות ועם הניסיון הנואש להוציא את ישראל אשמה לא משנה מה. אנחנו הכי אנושיים, אז אם אנחנו נפגעים זה בסדר, אם אנחנו הורסים בית שיש בו מחבלים ויורים ממנו טילים אנחנו נחשבים פושעי עולם. אז את המאבק האנושי הם צריכים לעשות עבורנו ולא עבורם. לא חסר להם כלום, ואם חסר להם זה מהסיבה הפשוטה שהם חיים תחת משטר של החמאס.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifסליחה!

מי את שתחליטי איפה אנשים שחיו פה עשרות שנים (ויש כאלה שמאות) יחיו? ואל תתבלבלי עם העובדות - מאז 67 יש משטר צבאי (!) על כל הפלסטינאים. בלי קשר לחמאס או לכל הנהגה אחרת. זו עובדה. כשאת עוברת עבירה ביו"ש חל עליך החוק הישראלי. כשפלסטיני עובר עבירה ביו"ש (וזה לא משנה אם זו עבירת תנועה, בניה או רצח) חל עליו החוק הצבאי. אם את לא יודעת מה ההבדל את מוזמנת לשאול את השופט שלך (או לעשות גוגל). בגלל שישראל מעולם לא סיפחה את השטחים אז משנת 67 חלים עליהם החוקים הירדנים, המדטוריים והעותמניים (ד"א - החוק שעל בסיסו נבנות התנחלויות הוא חוק עות'מני משנת 1856 או משהו כזה. תגלגלי פליאה אלבק ותקראי בעצמך). מדיניות שיוצרת אנשים סוג ב' - בלי זכויות, בלי יכולת להתגונן, בלי יכולת להתפתח תוך הפרה בוטה של החוק הבינלאומי אבל גרוע מכך עבירה על כל ערכים אנשויים אבסולוטיים. מדינת ישראל יוצרת במשך עשרות שנים עם מדוכא נטול זכויות שרק רוצה לצאת לחופשי. אני חלילה לרגע לא מצדיק פגיעה באזרחים או כל אלימות, אבל אל לנו להתפלא אם בסוף זה מתפוצץ לנו בפרצוף. רוב הפלסטינים רוצים שקט ושלווה בדיוק כמונו. הם רק צריכים שאנחנו ניתן את זה קודם להם. תאמיני לי שאני יודע בדיוק מה זו שנאה עיוורת לישראל. אני למוד חוסר הגינות ועיוות מציאות: אני עושה ימים כלילות בהגנה על מדינת ישראל. אני נע ועובד בין שלוש המדינות המערביות הכי עוינות שיש לישראל (אנגליה, אירלנד וצרפת). חלק ניכר מעבודתי היא עם סטודנטים. אני מדבר בקמפוסים מול תאים פרו פלסטיניים. ירקו עלי, זרקו עלי ביצים, קיללו אותי, האשימו אותי ברצח עם, פינצ'רו לי את האוטו, ריססו לי על הדלת צלב כרס, שלחו לי מכתבי נאצה ואני יכול להמשיך עוד ועוד. זה בכלל לא משנה. אני מצליח להפריד בין אנשים שלא מבינים מהחיים שלהם וסתם שונאים (לדוגמא - ארגון שנקרא לסביות נגד הכיבוש שלא מבינות שהמקום היחיד במזרח התיכון שלא יהרגו אותן זה בישראל) לבין ארגונים ופעילויות לגיטמיים שמביעים מחאה נגד מדיניות מפלה ולא צודקת. קולדפליי למיטב הבנתי נכנסים בדיוק לקטגוריה השניה.

adii1201

New member
מי הם שיחליטו?

גם אנחנו היינו כאן. לפניהם ואחריהם. ואגב, חל עליו חוק צבאי או לא, הם מקבלים אצלנו בכלא תנאים כל כך טובים שלא היו מביישים אף תושב בערב הסעודית! ואתה חושב שאנחנו לא נותנים? סליחה, כן, אבל אנחנו אלה שמנסים להגיע להסדרים. פינינו התנחלויות, יצאנו מעזה. השטחים האחרים שהם כביכול שלהם, נניח וכן, ומה אם נחזיר להם את זה עכשיו? זה לא יהיה עוול בדיוק באותה המידה לתושבים שלנו? הם לא גרים שם כבר עשרות שנים, וכמו שאמרתי שטחים לא חסר להם. בכל מקרה אני לא מסכימה שהם רוצים שקט ושלווה. אם הם היו רוצים את זה הם היו מתמרדים למשטר שיש להם (שהם בחרו בו!) ועושים משהו כדי להפסיק את הרצח הזה שמתחולל כאן כל הזמן (משני הצדדים). הם רוצים את ישראל, ואת כולה. ופה בדיוק הויכוח: האם הם, שהיו פה בדיוק כמונו, זכאים למדינה הזו? לדעתי לא. למה? כי יש להם אלטרנטיבה ולנו אין. שוב, אני לא חושבת שהמדיניות שלנו מפלה. אנחנו לא חייבים להם כלום בסופו של יום.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifפופוליזם זול

ועצוב כמעה... מה הקשר לתנאים בכלא? את יכולה לעשות רשימה ארוכה ארוכה של כל הפרמטרים בהם אנחנו יותר טובים מהם וזה עדיין לא משנה את העובדה שהם עם חסר זכויות. ושאנחנו מדינה שהופכת עם לעם חסר זכויות. זה שהם מתנהגים זוועה לא אומר שלנו מותר להתנהג ככה. אני באמת מאמין שמדינת ישראל נסודה על עקרות של שיוון וצדק, אור ל(חלק מן ה) גויים. בגלל שלנו יש את הכוח, אנחנו בשלב זה הופכים להיות יותר גרועים מהפלסטינים. אני אדלג על כל מה שכתבת כי זה טיעונים שלא מחזיקים מים (אני מוכן לעבור טיעון טיעון אם אתה רוצה) ואגלוש ישר לסיפא של מה שכתבת: "אנחנו לא חייבים להם כלום בסופו של יום". מכיוון שאנחנו כובשים אותם אנחנו כן חייבים (אם לא נהיה השליט שלהם=ניתן להם מדינה, אז לא נהיה חייבים להם כלום) ובלי שום קשר - כבני אדם אנחנו מחוייבים להם. אם לרגע את חושבת שאת גזע נעלה מהם בעלת זכויות יתר אז אני מתנצל, אבל אני בדיון כזה לא מוכן לקחת חלק.

adii1201

New member
זהו אבל זה לא שאנחנו יותר טובים מהם

זה שהם חיים בתוכנו ומקבלים זכויות ודברים שאנחנו לא מקבלים. האוניברסיטה העברית מפוצצת בערבים. למה? העדפה מתקנת. הם נכנסים עם פסיכומטרי 500 ובגרות בריצפה. כדי שלא יגידו אח"כ שהם לא משכילים. הם הולכים בתוכנו וחיים בתוכנו ומקבלים זכויות כמו כולם, רק קצת יותר. הכלא שהזכרתי הוא כי האסירים שלנו לא מקבלים את כל הדברים האלה. זה לא שאנחנו יותר אנושיים מהם (אנחנו יותר, אבל זה לא קשור כרגע) זה שאנחנו נותנים להם יחס מועדף כדי שלא יגידו עלינו שאנחנו מפלצות. ועדיין אנחנו מפלצות. ואמרתי לך, לדעתי אנחנו לא אלה שהופכים אותם לחסרי זכויות. בסופו של דבר המדינה היא שלנו אנחנו לא מונעים מהם כלום. כל המשטר הצבאי שאנחנו מנהיגים הוא למען ההגנה על עצמנו. יש להם יותר כוח מאיתנו, זו בדיוק הבעיה. שלהם מותר הכל כי הם לא מדינה והם נלחמים במדינה שכביכול יש לה צבא חזק. ואנחנו מנגד לא יכולים לעשות כלום כי איך מדינת ישראל מעיזה להפציץ בתים עם ילדים קטנים. ואנחנו לא עושים את זה. אבל בסופו של דבר הם הרבה יותר מפלצתיים וחזקים מאיתנו. ולצורך העניין, אמרתי לך כבר, בסופו של דבר הם ערבים. אין שום סיבה שהם ידרשו את השטח הזה ולא יהיו בכל אחת משאר המדינות של הערבים שיש מסביב. ואני מבטיחה לך שגם אם היינו באוגנדה או באי נידח בירח הם היו אומרים שזה השטח שלהם ושהם פליטים ושאנחנו משליטים בהם טרור. זו הבעיה. אני ממש לא חושבת שאני גזע נעלה מהם. אני חושבת שביום שבו הם יתחילו להתנהג אלינו באותה המידה כמו שאנחנו מתנהגים אליהם, יהיה לנו בר שיחה ונוכל לשבת ולנסות להגיע איתם להסכמה כזו או אחרת שתאפשר להם להקים את המדינה שהם כל כך משתוקקים לה. לא שאני חושבת שזה מגיע להם אבל לא משנה.

my world 88

New member
בולשיט.

אף אוומן מוזיקלי לא הצליח להציל אף אחד. למרות הניסיונות הנואשים. עדיף שישירו וישאירו את ההודעות לציבור ללייבלים. לנקוט עמדה פוליטת, גם אם היא לגיטימית, בעולם הבידור היא פשוט מעשה אידיוטי.

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifעצוב שככה אתה רוצה את הזמרים

שלך. בלי אמירה, בלי אישיות. פלקט מייצר רעש. אני מבטיח שביום מן הימים (איפשהו אחרי ספטמבר) אני אעשה לך שיעור קצר בהיסטוריה. כרגע לצערי אין לי זמן לזה (ז"א אני יכול לכתוב מהזיכרון אבל זה לא ממש שווה בלי הוכחות...)

../images/Emo207.gifאין בפורום המפרגן שלנו פינת יומהולדת?

אז אני אפתח
יש לי היום יומהולדת

adii1201

New member
בטח שיש../images/Emo152.gif לא היית אולי בפעם האחרונה

שפתחתי שרשור ימי הולדת
אניווי!!!! *הולכת לפתוח שרשור*

למעלה