לומדים להצליח בעסקים ב-

לומדים להצליח בעסקים ב-../images/Emo43.gif

פרס "עינת": אירוח מיוחד אהוד מימון - שופט בתחרות "פרס עינת" לסיפורי פנטזיה ועורך "היה יהיה" יתארח בין השעות 18:00 ל-22:00 בפורום כותבי מד"ב ופנטזיה וישיב לשאלות בנושא התחרות, כתיבת סיפורים ועוד: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=438&MessageId=154646957
איך להתגבר על מכשולים בדרך? אודי בירקאן - מנכ"ל ובעלים של חברת GPS לעסקים יגיע בשעה 20:00 לפורום יזמות וניהול עסק על מנת לענות לשאלותיכם וייתן טיפים "איך להגיע מכאן לשם": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=248&MessageId=154652851

LeAnnDylan

Well-known member
נצל"ש לעדי הלאסביט

טוב בעצם שתיכן לאסביוט
אבל התכוונתי לעדי הכחולה
בכל אופן סתם רציתי לשאול אם שמעת שאדל אמרה שהיא מתכוונת להקליט אלבום קאנטרי כאלבום הבא שלה;; איפה האייקון המצביע והצוחק של המסן כשצריכים אותו... אמרתי לך שבסוף את עוד תאהבי קאנטרי

adii1201

New member
אוי לא../images/Emo122.gif

אני פשוט לא אקשיב לו
אני לא אוהבת קאנטרי, לא יעזור לך
ואגב, את מזכירה לי שרציתי להגיד לך שאם השיני בינה שלך בסדר והן לא מכאיבות לך והרופא שלך סתם נהנה להתעלל בך, תוותרי על העקירה. תשלמי לו אפילו אם הוא רוצה רק אל תעקרי אותן

LeAnnDylan

Well-known member
כבר עקרת את שלך?

בדיוק השבוע הרטפא סיים לעשות לי את הטיפול שורש+הכתר שהוא מרח על 40 טיפולים
עכשיו נשארו רק העקירות :|

adii1201

New member
עקרתי 2 ביום חמישי שעבר

ואם את רוצה אני אספר לך בדיוק מה זה אומר לעקור שיני בינה ומה הרופא עושה לך בטיפול. אני עם כאבים מאז, אני חיה על גבינה לבנה וקפה בערך

LeAnnDylan

Well-known member
אבל שלך זו עקירה כירורגית לא?

שלי זו עקירה רגילה ואמרו לי שזה אומנם כואב אבל לא נוראי

adii1201

New member
עקירה כירורגית או לא

את מוזמנת לחשוב על להוציא מסמר מהקיר ולתאר את זה בשיניים שלך

LeAnnDylan

Well-known member
אגב בקשר לאדל

היא אמרה שזה הולך להיות קאנטרי-בלוגראס שכזה. מה שאומר שאפילו אני לא אטרח להקשיב לזה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifהצעת מפגש../images/Emo96.gif

טוב אז זו הייתה הצעה של ג'יימס במקור וכשהוא הציע אותה די צחקתי עליו אבל מתן ואני חשבנו על זה והגענו למסקנה שאם יהיה מפגש בירושלים אז עדי ודרורה יהיו מחויבות להגיע
אני ומתן נגיע גם. ג'יימס חייב להגיע כי זה היה רעיון שלו וזה כבר אומר ש-90% מהאנשים השווים בפורום מגיעים אז יהיה נחמד. (חוץ מזה בטוח יש פה עוד אנשים מירושלים
) פלוס, מפגש שהוא לא בגבולות ת"א זה תמיד נחמד. עכשיו חופש גדול אז כל הזאטוטים של הפורום לא יכולים להמציא תירוץ וכל הזקנים של הפורום, וול, תמצאו שעתיים בלו"ז הצפוף שלכם להקדיש לנו
מה אתם אומרים?

adii1201

New member
עדי מחויבת להגיע כי זה הפורום שלה../images/Emo152.gif

אני ממש בעד
תגידו שאתם באים, תגידו מתי, ואני אמצא לנו מקום נחמד שיסכים לארח אותנו עם כל השגעונות שלנו ושמגיש אוכל לאנשים שכמוני שנמצאים בדיאטת ללא גלוטן ללא סוכר
חוצמזה שבטח אני אוכל גם לשכנע את אדי לבוא

LeAnnDylan

Well-known member
אחלה

X יו יו S, מתן וג'יימס גם אישרו הגעה (לדרורה אין ברירה, אני אגרור אותה מהאוזן אם אצטרך) תקבעו איזה יום שנוח לכם. אני מובטלת אז לא אמורה להיות לי בעיה להגיע. כמובן שיש לי העדפה ברורה לשעות בוקר-צהריים אבל איך שנוח לכל העובדים למינהם.

adii1201

New member
אני בינתיים עד סוף השבוע הזה בבית

מחר אני הולכת לרופא להוציא תפרים ואז בעיקרון אני אגיד אם קיבלתי עוד כמה ימי מחלה
אם לא, לצערי אני עובדת עד 4 כל יום, יכולה לצאת יותר מוקדם ולהשלים שעות ביום אחר

LeAnnDylan

Well-known member
סבבה אז תגידי מה קורה איתך מחר

שבוע הבא נראה לי אחלה כי תמיד כשקובעים לתאריך רחוק מידי כולם מבטלים ברגע האחרון

CharmedRulez

New member
אם כולכם באיזור ירושלים, לא יותר קל לכם להגיע

לאיזור ת"א? תבואו ביחד, זה קווליטי טיים של החיים!!! לנו קשה להגיע לירושלים!

adii1201

New member
אויש אתה כזה מפונק../images/Emo69.gif

קפוץ על אוטובוס ובוא לירושלים כבר
תעשה עלייה לרגל לא יזיק לך

יותר טוב שכולם יבואו לאמסטרדם../images/Emo3.gif

והעשה את המפגש פורום הראשון בתפוז שהיה מחוץ לישראל

למעלה