לומדים מהניסיון

ido_a

New member
לומדים מהניסיון

שלום לכולם.. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה והשנייה בכלל, אבל לא על זה רציתי לדבר. רציתי לומר לכל הצלמים החובבים שאני אחד מהם, הכי טוב זה להתחיל לצלם, ללמוד מהניסיון. יש לי מצלמת pentax דיי ישנה מלפני 13 בערך אבל היא מצוינת, בגלל שהיא לא אוטומטית בשום צורה חוץ מהמד-אור לומדתי ממנה המון!! מומלץ לכל המתחילים לא להתמכר לאוטומט. עידו

eligrt

New member
צודק בהחלט,

אבל לדעתי החבר´ה כאן, גם אלה שיש להם מצלמות באלפי שקלים מזמן מזמן שכחו שיש להם פונק אוטומטיות במצלמה (אחרת הם לא היו כאן...
תקנו אותי אם אני טועה...

komandatore

New member
לא לגמרי מדויק

זה תלוי בתנאי הצילום-למשל אם אתה מצלם צילומי ספורט או בכלל צילום עם הרבה תנועה או כשיש משהו לא לגמרי צפוי אז נעזרים במערכות המהירות של המצלמה-האוטומטיות חוץ מזה יש מי שחיב לעיתים קרובות להשתמש בפוקוס אוטומטי- למשל למי שיש ראיה דפוקה...

Photo Ganim

New member
לימוד צילום...

עידו לדעתי אתה צודק בהחלט אין דרך טובה יותר ללימוד יסודות הצילום מאשר צילום במצלמה מהסוג שאתה מדבר עליה יתרה על זו לאלו שנעזרים במערכות אוטומטיות של מצלמות הדור החדש קיים בהכרח פיספוס מסויים בהבנה אם מזה הם התחילו ויתרה על כל זאת רק באמצעות הצילום עצמו ומעקב אחר נתוניה שלכל תמונה ניתן ממש ללמוד כמובן בהנחה שהמצלם באמת רושם ועוקב אחר הצילום

ido_a

New member
תודה לכולם על החיזוק! ../images/Emo9.gif

הבעיה היחידה במצלמה שלי היא המשקל שלה, לכן נורא עוזר עם משתמשים בחצובה קטנה. ומי מכתב על צילומי ספורט צודק ב100% לא מזמן הייתי באליות ישראל באטלתיקה ורוב התמונות יצאו מרוחות...חבל

mishmish18

New member
מה שנכון נכון למרות..

..שאת כל הצילומים שלי עשיתי על האוטומטית חסרת הפונקציות שלי
תראה בעצמך ותגיד מה אתה חושב..

ido_a

New member
ביקרתי ..

בדף שלך ורציתי לומר שיש לך שם דברים נורא יפים, חוץ מהצילומים. ורציתי להוסיף שאני לא נגד מצלמות אוטו´ פשוט נראה לי שכדאי להתחיל ללמוד מהמכניות הישנות יותר אני אשמח לקבל תשובה לאי מייל [email protected]

ברור שהנסיון היא הדרך הטובה ללמוד..

אבל |!| ללמוד עם קבוצה של אנשים, שמעבירים ביקורת, ואתה מעביר ביקורת- זה דבר שלא כדאי לוותר עליו
.

ido_a

New member
צודקת...

אבל כל הנושא הזה התפתך מזה שאמרתי שהכי טוב לדעתי זה להשתמש במצלמה לא אוטו´ ברור שלקבל ביקורת בונה זה טוב, וביקורת בונה מקבלים מקבוצה או!! מחברים או מאנשים שמבינים בנושא

למעלה