לומדים מהר?

avtari

New member
לומדים מהר?

כמה מהירה היא עקומת הלמידה של אבא טרי? האם את כל המשימות שקבלתם עליכם עם ההגעה של הזאטוט הביתה היו קלות? האם לחתל, לקלח ולהאכיל מבקבוק הן משימות פשוטות? אני קצת הסתבכתי בהתחלה ובכל זאת גיליתי שעקומת הלמידה היא יחסית מהירה. מה איתכם? יש לכם חוויות מעניינות?

אצלי זה הלך כמעט חלק בהתחלה

( לא ידעתי שיש עקומה כזאת לאבא) .. האמת בגלל שהיו לי לפני שנולדה הילדה 5 אחיינים , ככה הייתי רואה איך זה הולך , איך האמהות חיתלו, קילחו , סירקו וטיפלו בהם ...וכשהיינו בהריון התענייני בכל פיפס קטן , אפילו הייתי בקורס הכנה ללידה וקראתי חומר רב על הנושא . כי החלטתי שאני לא יושב בצד וצופה בנעשה אלא לוקח חלק דומיננטי בנושא , הייתה לי קצת בעיה עם המקלחת בהתחלה , שאחר כך התחלתי להתרגל לאט לאט , לחתל מההתחלה כבר ידעתי ועם זה לא הייתה בעיה בכלל , גם לתת בקבוק , ולשים על החזה עד שהגרעפס משתחרר ( ותוך כדי אולי לנמנם, נו בטח אסור !:) ) .. אבל האמת הסתבכתי תמיד עם בגדים , והכוונה לבחירת הבגדים , את החלק הזה השארתי בידי זוגתי שהיא תדאג לזה ! ..

ferdinand

New member
../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק! ואני רוצה לגלות לך "סוד". גם להן זה לא פשוט, לא מובן מאליו ורצוף חששות ושגיאות! החלפת חיתול היא לא אינסטיקט טבעי שמופיע בזמן ההריון! (דיברנו קודם על "פאסון") רק ש-הן מצליחות איכשהו להסתיר את זה - ולהיראות אמהות מושלמות מלידה
כשהגדול נולד והגיע הביתה (היום הבחור בן 8
) היה לי נורא דחוף לדעת הכל! הייתי אפילו קצת אובססיבי לגבי זה. החלפתי לו לפניה, וכשהייתי כבר מיומן, היא עדיין הסתבכה עם זה! בהתחלה עברנו לגור למספר שבועות אצל חמותי (לנשק לה ת'רגליים!) שעזרה לנו המון בתקופה ההיא (ובעצם עד עצם היום הזה) את מלאכת האמבטיה הראשונה, כמובן הפקדנו בידיה, רועדים מפחד מעצם המחשבה לעשות דבר כזה מסובך בעצמנו. לא אשכח את מבט שלה - האפרוחון ערום צווח בידיה, והיא אומרת מש'ו כמו - אתם חושבים שאני זוכרת איך עושים את זה עם הקטנטנים האלו!!!
אני חושב, מרגיש, שאחד הדברים הנעימים ב-ילד-שלישי, הוא תחושת המיומנות והניסיון. התחושה שאתה "אבא מקצועי"!
כבר בבוקר הראשון של הגעתה של האפרוחית הביתה, הושארתי איתה לבד! מה שמצחיק שזה כאילו היה מש'ו נורא ברור מאליו, ובכל זאת הרגשתי גאווה טפשית שכזו. לא חלפה לה שעה, והיא עשתה קקי גולש עד לכתפיים. האמבטיה עם המושב לתינוקות שהתגלגלו איפושהו בבוידעם עדיין לא היו מוכנים, ככה שנאלצתי לרחוץ אותה תחת הברז. ואני מוכרח לציין שאפילו אני התפעלתי מהמיומנות שבה פעלתי
כשזה קורה אחרי איזה שנתיים שבהן לא ראיתי בכלל חיתולים.

ronnm

New member
לנו היו שבועיים בפגייה שהתייחסנו אליהם

כמו אל סדנא להורות בכל דבר רע יש גם קצת טוב ;)

למעלה