לומדים על הזכויות ב-
אנשים

לומדים על הזכויות ב-../images/Emo43.gif אנשים

זכויות בביטוח הלאומי - יעוץ עם חיים רייזלר חיים רייזלר, מומחה לזכויות הביטוח הלאומי, יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD היום בשעות הצהריים. חיים רייזלר מנהל שני פורומים בתפוז: "ביטוח לאומי-סיוע" ופורום "זכויות ומגבלות (נכים)". גם הפעם, ייעץ חיים רייזלר לגולשים כיצד לממש את זכויותיהם וזכויות ילדיהם לקבלת תמיכה וסיוע על פי חוק הביטוח הלאומי. הנכם מוזמנים לגלוש לפורום ולהשתתף בארוח: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=131752227
הקיץ הגיע ואיתו דילמת הדילמות: איך נתמודד עם הילדים שנשארים בבית? פרסמו בפורום הורות מאוחרת רעיונות מקוריים שיעסיקו את הילדודס ואולי תזכו בפרסים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1418&MessageId=131753614

shiran232

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gifחברים, מישהו מתגייס השבוע?../images/Emo195.gif

אני מתגייסת ביום חמישי:| יש עוד מישהו שמתגייס בקרוב?

Ortal D

New member
בהצלחה!!!!

אם את צריכה עיצות וכאלו כדי לעבור את הטירונות או סתם מידע כללי דברי איתי.. :) וראיתי עכשיו שאמרת שאת כלל צהל"י... יש לך כיוון, משהו? את יודעת מה את רוצה לעשות? או איפה את רוצה להיות? בסיס פתוח/סגור..?

shiran232

New member
תודה!../images/Emo13.gif

האמת שהדבר שאני הכי מפחדת ממנו זה הטירונות..חח..אני לא בנוייה לדברים האלה
אשמח לקבל עצות:) הייתי ממויינת למשרד הביטחון אבל לא אמרו לי אם התקבלתי או לא אז אין לי מושג לאן אני הולכת

Ortal D

New member
בדיוק היום לפני שנתיים

הייתי בעיצומה של הטירונות שלי. הייתי בזיקים, האמת שהיה לי די שואה אבל במבט לאחור זה לא היה כ"כ נורא, כנראה שלקחתי את זה קשה כי לא הייתי מוכנה לזה נפשית, יום לפני עוד הייתה לי בגרות, עוד לא סיימתי ללמוד וכבר התגייסתי. בלי חופש ובלי כלום, אז הייתי די "שוקיסטית" רוב הזמן... הטירונות לא קשה פיזית, והאמת שאני בכלל לא זוכרת מה עשינו שם רוב הזמן חוץ מלפרוק את הנשק כל 2 דקות וללמוד בכתה על ערכי צה"ל.... הכי חשוב זה שתתחברי לפחות למישהי אחת כדי שלא תהיי לבד ויהיה לך קל יותר. הבפסקות לכי לאיזור עישון (גם אם את לא מעשנת), שבי עם הבנות, שם כל האקשן... :] אני מאמינה שתעשי טירונות 01 או 02, וזה בטח יהיה בניצנים או מחנה 80 (יש לך מזל שלזיקים לא מגייסים יותר בנות טירוניות), שמעתי שממש שכונה שם אז בטח תעברי את זה בקלות. וזהו בעקרון תחשבי שהכל זה משחק אל תקחי את הצעקות והאיומים ברצינות. המשמעת כן רצינית יחסית אבל תדעי שזה עניין זמני ושתוך חודש הכל ייגמר... אם תהיי במשרד הבטחון אז ליגה.. גם תפקיד מסווג וגם יומיות. אם לא, קחי לך כמה תפקידים שמעניינים אותך מראש ותבקשי מהקצין מיון. שימי לב שלא תפלי בתפקיד שאת לא רוצה, לפעמים אפשר להתווכח איתם... (חח אצלי זה היה פשוט: "כן, מה את רוצה?" -"שח'מ" -"אחלה, קיבלת. שלום") אם הגיוס שלך בחמישי אז בטח רק יקלטו אותך לבט"ר, ותצאי הביתה עוד באותו יום או למחרת... תעדכני אותנו :] בהצלחה.

בהצלחה מתוקה../images/Emo77.gif

יכול מאוד להיות שבשבוע שבועיים ראשונים של הטירונות יהיה לך קצת קשה, אבל אח"כ יהיה לך כזה כיף שלא תרצי שייגמר ושכל הסדיר שלך יהיה טירונות... אז אני מאוד מקווה שיהיה לך שירות כיפי כמו שלי היה.. עצה קטנטנה- קבלי כל דבר בצורה חיובית גם אם זה לא משהו שקיווית לו, מי יודע, אולי תגלי דברים טובים יותר משחשבת...

lulilol2

New member
../images/Emo192.gifכן אחותי התגייסה היום

וגם הבן של ביבי
שיהיה לך מזל טוב וב-ה-צ-ל-ח-ה!!

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifבהצלחה!!!!!../images/Emo195.gif../images/Emo23.gif

בטח תיראי את זה רק ביום שישי/שבת [תמיד יוצאים שבת ראשונה
] שיהיה לך המון המון בהצלחה חמודה!!!
התגייסת בדיוק שנה אחריי.
אם את צריכה עצות או כל דבר- דברי איתי

בהצלחה!!!../images/Emo195.gif../images/Emo25.gif

דחו לי לפברואר ככה שיש לי מלא זמן.. שיהיה בהצלחה!

shiran232

New member
תודה!../images/Emo23.gif

בסוף חזרנו בחמישי בערבXD היינו כל היום בתורנות מטבח ורק ביום ראשון נתחיל בטירונות

shiran232

New member
אני בניצנים../images/Emo122.gif

טירונות 01, 3 שבועות. בקשר לתפקיד אני עדיין לא יודעת..לא דיברו ולא כלום...

למעלה