לומדים על הזכויות ב-
אנשים

לומדים על הזכויות ב-../images/Emo43.gif אנשים

זכויות בביטוח הלאומי - יעוץ עם חיים רייזלר חיים רייזלר, מומחה לזכויות הביטוח הלאומי, יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD היום בשעות הצהריים. חיים רייזלר מנהל שני פורומים בתפוז: "ביטוח לאומי-סיוע" ופורום "זכויות ומגבלות (נכים)". גם הפעם, ייעץ חיים רייזלר לגולשים כיצד לממש את זכויותיהם וזכויות ילדיהם לקבלת תמיכה וסיוע על פי חוק הביטוח הלאומי. הנכם מוזמנים לגלוש לפורום ולהשתתף בארוח: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=131752227
הקיץ הגיע ואיתו דילמת הדילמות: איך נתמודד עם הילדים שנשארים בבית? פרסמו בפורום הורות מאוחרת רעיונות מקוריים שיעסיקו את הילדודס ואולי תזכו בפרסים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1418&MessageId=131753614

694# איזה עומס.... אבל אוטוטו אני בארץ...

רוצים לעשות עוד קליפ? האמת קצת ירד לי החשק להתייחס בכלל לקין, אבל היה כיף להפגש ולהכין אותו, אז מה אתם אומרים?

אני חושבת שלכולנו יחד קצת החשק לקין...

אבל עוד מפגש אומר עוד קליפ- אז אני לגמרי בעד!!!!! אני אוהבת את המפגשים שלנו
!

galoosh33

New member
../images/Emo45.gifאני ממש בעד! תירוץ טוב להיפגש שוב כעבור

שנה :)

אבל שנעשה גם קליפ כפרות? מה אתם חושבים?

מצד אחד אני ממש נהנית לעשות קליפים מצד שני לא רוצה להתחנן להם שיבואו, כאפות סרוחים. סתם בא לי בשביל הקטע

../images/Emo45.gif נעשה משהו בשביל הכיף שלנו,

אם יצא משהו מעולה נחשוב על לשלוח להם...

galoosh33

New member
אז סקר- לאיזה שיר ../images/Emo35.gif

אני בעד Sunshine .. או Atlantic.. מצד שני אז הקליפ יצטרך להיות מבאס כזה וזה פחות כיף להכין אותו! אז אולי משהו יותר קצבי בכל זאת

האמת שיש לי רעיון ממש טוב לקליפ שכבר הרבה

זמן בראש.. אבל מצד שני נצטרך לעבוד ממש קשה כדי לבצע אותו! השיר שאני חושבת עליו זה perfect symmetry ואם לא, יש לי גם רעיון לbetter than this ובמקרה הגרוע- AAA
ואם רוצים לעשות משהו מאלבומים ישנים פעם היה לי רעיון שממש רציתי לעשות ל"יש בתוכי נבלה" (שרי, תרגמי
)

CrazyPenguin

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo191.gif|פינגווין|

גיתית הרגת אותי....אני לא מפסיקה לצחוק כאן

pretend that you're alone.....

בדיוק בימים האחרונים הגעתי למסקנה שאני חושבת שזה השיר הכי גרוע שקין אי פעם הגו

על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח..

דווקא לדעתי השירים החלשים באלבום הם you don't see me ו-playing along.

למעלה