לומר לך...

לומר לך...

הלכת אחריי לקצה השני של העולם בכית שרטת נאבקת בציפורניים להחזיק אותי אתה יודע שאני לא שלך, ובכל זה אוחז... ואני עומדת חסרת אונים למול הנחישות והאהבה הבלתי מוגבלת שלך. הויי, היכן אוכל למצוא את אותה עוצמה? היכן אוכל להרגיש בטוחה כפי שאני מרגישה בזרועותיך? היכן אוכל למצוא חבר אמיתי כמו שאתה לי? כמה שהייתי רוצה לספר לך על האהבה האחרת שלי אלייך, להגיד לך "עצור! אל תתן לי להמשיך במשחק המטורף הזה!" כמה קל להאשים אותך בחוסר האומץ שלי, בפחד שלי להפרד ממך, להכאיב לך, לאבד אותך. כמה לא רוצה לעשות את הדברים האלו, ויודעת שזה הדבר הטוב ביותר לעשות- לומר לך שלום. והימים נוקפים והרוח נושבת בעורפי ומזכירה לי את הטעות הענקית שאני עושה שאני נשארת איתך, ועוזרת לך לממש את הפנטזיה שלך בלהיות עם האישה שאתה מעריץ וכל כך אוהב. הויי, כמה אוהב. הלוואי ולא היית אוהב אותי כל כך... אני מחליאה את עצמי. קשה לי להכאיב לך. אתה לא תבין, אני יודעת. אתה תבכה, ותכרע... לא אוכל לברוח לנצח מן האמת, לא אוכל לשקר לעצמי ולך לנצח. הסוף בלתי נמנע. תבין? אולי לא תשנא אותי ותבוז לי אחרי שתבין... אולי תשאר החבר הכי טוב שלי... אולי יהיה לי האומץ סוף סוף לומר לך שלום

alon59925992

New member
עזבי אותו

עזבי אותו וכמה שיותר מהר ובלי למשוך דברים משום שאם באמת אין סיכוי, אז ככל שימשך , הוא יפגע יותר ובסוף עוד עלול להתרסק כפי שקורה לפעמים ואם בסופו של דבר יש סיכוי, אז רק זה יגרום לך להעריך את אהבתו ואת מה שיש לך ובתוך המערכת קשה להעריך אותו נכון

alon59925992

New member
ועוד תוספת קטנה

אין לי ספק שלא ישנא אותך אלא ימשיך תמיד לחשוב עליך דברים טובים כפי שאין לי ספק שלא תוכלו להשאר בקשר לאחר מכן אני מתאר לעצמי שלאחר התרסקות שתבוא אצלו , במידה ויצליח להתאושש ולשקם את עצמו, יש סיכוי שיבנה לעצמו חיים טובים (כנראה שאותך לא ישכח אך לפחות יהיה שלם עם עצמו שעשה כל שיכל למען הקשר בינכם) ולגביך, יש סיכוי שתצטערי אך זה סיכון שעליך לקחת משום שלמצוא מישהו שאוהב אותך בעצמה וטוטאליות כזו זה נדיר ועצום כאחד וכל זה אני כותב בלי לדעת את כל הנסיבות והרקע, אז יתכן שאני טועה

לפעמים...

לא צריך לדעת את כל הפרטים על מנת לראות את השורה התחתונה של המציאות... תודה על התמיכה והעידוד. אני מקווה שאאזור אומץ ואוכל לעשות את זה ... תודה

joyjoy

New member
ינשופה יקרה,

אני חושבת שבתוכך את יודעת את התשובות ואת האמת, ובעצם אם את אוהבת אותו את יודעת שמגיע לו מישהי שתאהב אותו כמו שהוא אוהב בחזרה, וגם לך מגיע שיאהבו אותך ותאהבי חזרה. תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך כשתשחררי אותו אם אכן לפי מה שאת כותבת אין ביכולתך להחזיר לו אהבה מהסוג שהוא נותן לך וזה יהיה הדבר הכי טוב שתוכלי לעשות למענו. זה יהיה קשה לך ואף לו ,אך עם כל הכאב זה הצעד הנכון עבור שניכם... ולפעמים עצה היא משהו שאנו מחפשים כשאנו כבר יודעים את התשובה אך לא אוהבים אותה. מאחלת לך את האומץ ואת הכוחות להיות חברה אמיתית להיות אמיתית לעצמך ולעשות את הצעד הנכון עבור שניכם... בהצלחה

3ויוי

New member
ינשופה,,,

ינשופה יקרה אני בטוחה שהוא יבין אך יהיה קשה לו להיפרד מהאחיזה בידיך. הסוף הוא בלתי נימנע כפי שכתבת וטוב מוקדם מאשר מאוחר. אז גילתם יחד מה זאת אהבה ,,,מה זאת האשלייה הכי גדולה בעולם.,, מה שהיה תמיד ישאר ויחרט בלב ,ואף אחד לא יכול לקחת . אך בקשר להמשך ביחד זה בלתי אפשרי ניראה שאת שלמה עם עצמך והחלטת . מה שנישאר זה ליישם ,ולחתוך כמה שיותר קצר ומהר. לדעתי גם לא כדאי להביט אחורה ,אלא רק ישר לעבר העתיד למה לסבול מגעגועים חסרי תקנה ומיסוריים שלא ימומשו,, אהובים לשעבר לא יכולים להיות ידידים . מאחלת לך המשך מוצלח באשר תחליטי. אני עברתי כאן במיקרה והיתרגשתי למיקרא כנות ריגשותייך ויוי

צודקת...

לפעמים מחפשים עיצה גם כאשר יודעים את התשובה, ובהחלט לא אוהבים אותה... קשה לנשוא... קשה לי לוותר על הנוכחות שלו בחיי... אך יותר קשה לי לפגוע בו, לאכזב אותו ולהכאיב לו. קשה לי, אבל זה כאין וכאפס לעומת הקושי שיהיה לו... תודה על העידוד... מקווה שאוכל לעשות את זה - לשחרר ולהשתחרר...

3ויוי

New member
הזמן יעשה את שלו,,ינשופית

אם הוא אהב אותך באמת הוא יוכל להניח לך וגם לשחרר אותך. מקווה שיתגבר על הדימוי העצמי שלו ויתנהג בצורה בוגרת על הדחיה האהבה היא רגש רב עוצמה שלעיתים קשה לשלוט בו אך לדעתי ,נחישותך למרות הקושי לסיים זאת מדגישים את תחושת הבטן או האינסטיקט שלך שיהיה בסדר. והידידות תהיה אשליה ולך יהיה קשה להישתחרר שוב. שלך בהצלחה ויוי

למעלה